Boy farkı, birçok kişi için önemli bir faktör olmayabilir ve ilişkideki diğer unsurlar (sevgi, anlayış, uyum, ortak ilgi alanları, vb.) daha büyük bir rol oynayabilir.

Boy farkı, birçok kişi için önemli bir faktör olmayabilir ve ilişkideki diğer unsurlar (sevgi, anlayış, uyum, ortak ilgi alanları, vb.) daha büyük bir rol oynayabilir.

Erkek evlenir de kızlar çok nadir. Nankörlük paçamızdan akıyor.
Estağfurullah 😂
🥹
😊
Uzun boylu kadınlar , kendinden kısa erkekle şu şartlarla evlenilirler;
Erkek; ya hem kadına hem de dışarıya karşı Sert serseri veya dışa karşı sert ama kadına karşı kedi ve kadınlarla iletişimi iyi olan alfa türüne mensup olmalı.
Bu durumda boy , alfa erkeklerde önemli değildir. Orta çekici sigma erkeklerle ise, düşük ihtimal de olsa evlenebilirler. Lakin hiç çekiciliği olmayan kibar ve ezik olarak adlandırılan beta erkek türüyle , zenginse evlenirler ama sadık kalmazlar. Özet bilgileri verdikten sonra, detaya gireyim.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Alfa (çekici erkek ) Özgüveni nasıl oluşur?
Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar, üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.
Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğun, elbet olmaz. Bu yüzden kadınların sevmediği beta erkekler , genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.
Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçileri ulaşmakta ken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadınla gerçek anlamda sevgili olamaz.
Böylece yakışıklı erkek, alfa özgüvenine sahip değilse; kadına ulaşamaz. Ama özgüvenli, çirkin ve ağzı laf yapan serseri erkek çok rahat ulaşır. Bunun örnekleri, çok.
Lakin,
Benim 1.80 boyunda yakışıklı 50.000 tl maaşlı arkadaşım var ama taktiksel hatalar nedeniyle kadına ulaşamıyor, ama geliri olmayan kilolu arkadaşım var ve haftada en az 3 kadınla seks yapıyor bir de 40 yaşında göbekli ama yüksek gelirli arkadaşım var ki parasız olduğu zamanda bile 20-25 yaşındaki kızları yatağa atıyordu, üç tane 1.60 lı boylarda dar gelirli biliyorum ve bunlar da baya seks yapıyor.
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Ferman gibi yazıyorsun da gerek yok 😂
%70-80 ni copy past. Yapay zeka çok süper görüş seçsin diye bu kadar uzun yazıyorum. Boş yorum , yapmam
Düzgün 70 kelimelik yazsan da seçilir
Cevap
6Cevap
boy önemli değil
Anladım
Uzun olmadığım için bilmiyorum ama uzunlar genelde kendi ile yakın boylarla evleniyor kısa komik dururdu bence
Anladım 😊😊
Geneli kendinden uzun ister. Hatta 1.55 olanları 1.85 ister🙂
Evet
Erkekte para, güç, karizma, çekicilik varsa evlenir. 170 cm boyu olan ünlülerden aklıma gelenler Wesley Sneijder, Giancarlo Esposito, Charlie Day, Andres Inıesta, Tom Cruise. Bunlar gayet de karizmatik adamlar.
1.58 olduğum için olur😂
Minyon musun
Dediğimi yanlış anlama ama minyon kadınları daha çok seviyorum
Evlenmemeli bence
Anladım
Neden olmasın ki
Ne güzel
Ben 1.72 evleneceğim kişi 1.65 boy online degil
Büyük konuşmamak lazım ama istemezdim.
Haklısın yani
Ben evlenmem çünkü evliyim
Ne güzel
😂
😂
Evlenebilir
Teşekkür ederim
Belli olmaz bu işler. Kıza bağlı.
Doğru
Benden uzun olmasını isterim
Ne güzel
Ben takıntı yapmazdım belki
Ne güzel
Kendimden kısa bir erkekle olmayı istemem şahsen.
Neden peki
Hoşuma gitmez erkeğin kadından daha yapılı durması daha güzel
Yani sen ondan daha fazla mı yapılı olmalısın
Yok yahu erkek diyorum kadından yapılı boylu poslu olmalı
Anladım 😊
Boy takıntım yok ama kendimden kısa istemem
Niye peki
Evlenende var ama benden uzun olsun istiyorum.
Neden
Yani görünüm önemli
Anladım
Sanmıyorum ama sevebilir
Sen olsaydın
Benim oldu öyle bir sevgilim ama evlenmedim yani ben kısa biri değilim topuklu giymeyi de severim istemem yani
Neden peki yanında duruşu nedeniyle mi?
Erkek daha yapılı olmalı kadından diğer türlü iki tarafta rahatsız hisseder
Haklısın
evlenenler var
Doğrudur
Evlenen var
Sen evlenir mıydın
Karma derken
Evet evlenir
Ne güzel
Evet evlenenler var
Mutlu olan vardır