Ona olan sevgi ve aşk bağlarınızı bu şekilde kullanmak isteyen hatta bunu maipülasyon aracı yapan kişiyle ilgili sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

Ona olan sevgi ve aşk bağlarınızı bu şekilde kullanmak isteyen hatta bunu maipülasyon aracı yapan kişiyle ilgili sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

Maddi durumum iyi de olsa gerekli gereksiz her şeyi istememeli hayatımdaki kişi. Hadi diyelim maddi durumum bozuk ve buna rağmen istiyor, kusura bakmasın ama bana değer vermediği anlamına gelir bu.
Nefret ederim böyle insanlardan.. Hadi aldın en pahalı eşyaları ya sonra ödeme yapılacağı zaman ne olacak bunun üstesinden nasıl gelecek.. İnsan ayağını yorganına göre uzatmasını bilmeli.. Bunu bilen insan her zaman bir adım öndedir..
Teşekkür ederim efenim.. 🥰❤️
Teşekkür ederim canım.. 😍
İmkan yoksa karsi tarafın sınırlarını zorlamanın anlamı yok sonuçta bir ton borçla evliliğe başlamak akıl karı değil.. Orta kalitede de alınabilir. Hoş kanaatkar kadınların da kıymeti pek olmuyor o da ayrı 😜
Böyle bir beklentisi olan aşkı, ilişkilerini ticari bir unsurmuş gibi kullanan biriyle olmaz. Çünkü daha iyisini alanı bulunca ya da vaad edeni direk gidecektir. Sağlıklı ilişkiler kurulamaz bu tiplerle.
Cevap
6Cevap
Bir daha muhattap olmamayı teklif ederim kendisine
Eşim ya da sevgilim maddi durumumu bilerek pahalı şeyler istemez benden
Hayırdır ula. Sen bana düşman olarak mı gönderildin?
🤣🤣 ya puhahah sana demiyorum. 🤣🤣 Tepkimi yazdım. 🤣
🤣🤣
Allah ilk önce herkesi böyle insanlardan muhafaza eylesin. Büyük konuşmak gibi olmasın ama böyle biri benim hayatımda olmazdı.
O insanlardan çok var. Beni kullanamaz da kendi dilediğini yapabilir.. Sonuçları da onu ilğilendirir beni değil..
En sevmediğim insan tipi bencil insan. O şekilde devam ederse hareketlerine ondan uzaklaşırım.
ona maddi durumumu izah ederdim yine devam etse ayrılırım
Senden değerli mi tabii ki alırım ama biraz zaman lazım sabret derim.
Beni bilerek zor durumda bırakmaya çalışan kişilerden kim olursa olsun uzaklaşırım.
görgüsüz insan insan ister. birisinden bişey isteyenleri anlayamıyorm
Dünya malının gelip geçici olduğunu ısrarla hatırlatırım
Küfür ederim
Yol vererek tepki veririm
Bu davranışı doguru bulamazdım tabiki
Yol veririm.
nefes alamıyorum yardım edin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?