Alışveriş & Hediyeler Sevgiliden gelen aşırı pahalı bir hediyeyi kabul eder misiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yani size göre çok pahalı ise, bunu yine de kabul eder misiniz? Sevgiliden gelen aşırı pahalı bir hediyeyi kabul eder misiniz? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 706 cevap paylaştı. Önce etmem beni mütevazı alçakgönüllü biri sansın iyice aşık olsun sonra bütün servetin üstüne konayım😌😄 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl stratejik hamleler :D Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kabul etmesem ayıp olur gibi kabul etsem görgüsüzce olur gibi o yüzden ne diyeceğimi bilemedim 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl zor mu geldi soru xd Yorumla SadFragile +1 yıl Evet Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ederim tabi niye etmiyeyim ki o kadar para yatırmış boşuna gitmesin bari 1 0 Yorumla
TheSena99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu çok zor bir soru oldu bilmiyorum o anda me yaparım 😏 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yok masrafa girmesini istemem ama almışsada yapacak bir şey yok 1 0 Yorumla
souvenirx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Verilen hediyeyi geri çevirmeyi saygısızlık olarak gördüğüm için kabul ederim. 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hediyenin fiyatı sorulmaz. Taş bile olsa kabul edilir. Hediyenin raconu budur 1 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Aramizdaki ilişki boyutuna bağlı biraz da 1 0 Yorumla
Crosdresser Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl İlişkinin ne boyutta olduğuna bağlı.. 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Etmem ben.. hatta hiç hediye vermese bile olur 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 494 cevap paylaştı. Kabul etmem. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Önce etmem beni mütevazı alçakgönüllü biri sansın iyice aşık olsun sonra bütün servetin üstüne konayım😌😄
stratejik hamleler :D
Kabul etmesem ayıp olur gibi kabul etsem görgüsüzce olur gibi o yüzden ne diyeceğimi bilemedim
zor mu geldi soru xd
Evet
Ederim tabi niye etmiyeyim ki o kadar para yatırmış boşuna gitmesin bari
Bu çok zor bir soru oldu bilmiyorum o anda me yaparım 😏
Yok masrafa girmesini istemem ama almışsada yapacak bir şey yok
Verilen hediyeyi geri çevirmeyi saygısızlık olarak gördüğüm için kabul ederim.
Hediyenin fiyatı sorulmaz. Taş bile olsa kabul edilir. Hediyenin raconu budur
Ucuz olsa da kabul etmem djdjjd
Edeceğimi düşünmüş ki almış
Hediye hediyedir kabul edilir
Aramizdaki ilişki boyutuna bağlı biraz da
İlişkinin ne boyutta olduğuna bağlı..
Etmem ben.. hatta hiç hediye vermese bile olur
Asiri pahaliyi kabul etmezdim
Kabul etmem.
Ederim
Ederim
Kabul etmem