Sevgilinizinle konuşma sıklığı?

Arkadaşlar merhaba güzel bir ilişki içerisindeyim sevgilim beni çok seviyor ve fikirlerimi önemsiyor tabi bende onunkileri yani anlayacağınız aşırı sevgi dolu bir ilişkim var fakat yazın maalesef ki biraz uzaklara gidecek ve bende ayrı kalmamak için çalışmaya başladım amacım para kazanıp onun yanına gitmek normalde ailemden aldığım para yetiyor sırf onu görmek için aldım bu kararı ve Türkiye şartlarında düzgün bir iş pek mümkün değil 12 saat çalışıyorum sabah 08.00 akşam 20.00 ve tekrar ertesi gün dinç olmak için 24.00 da uyumam lazım saat 21.00 da evde oluyorum ve 3 saatlik bir vaktimiz var her kızın olduğu gibi benim sevgilimin vazgeçemediği bir kız arkadaşı var neyse bugün işten geldim ve konuştuk saat 22.00 da arkadaşı bunu eve çağırdı ( aynı apartmandalar ) bu da gitti beni arama şansı vardı bana acıktık makarna yapacağız ben sana bitince yazarım dedi ve ben bunu işin verdiği bıkkınlıkla yadırgadım zaten 3 saatimiz var ve onun motivasyonuna ihtiyacım var o beni değil ben onu aradım makarna için domates doğruyorum dedi farklı bir tarif yapacaklarmış bende neyse tutmayım dedim kapattım sonra içimde kaldı ve ben sıkıntımı açıkladım madem kız arkadaşın senin için çok değerli birbiriniizn dostusunuz benim sevgilimle konuşmak için kısıtlı bir zamanım var hem makarna da zor bir şey değil diye düşünüp arkadaşına kanka sen yap ben biraz konuşayım biraz beni idare et malum durumlar belli ona vakit ayırmam gerek demesi gerekmezmiydi? Yani 1 saat makarna yaptılar en son bende kırgınlığımı belirttim sizce ben çok ufak bir şeyi mi sorun ettim yani kendime soruyorum ben mi takıntılıyım diye ama ben ondan vaktimiz az bir yolunu bulup arayım ya da yazayım demesini beklerdim acaba ortada garip olan bir şey yok ta gariplik ben miyim? Not : Normal günde vakit bulduğumuz her saniye yazışıyoruz yani sık yazışan ve asla yazışmaktan konuşmaktan sıkılmayan bir çiftiz. Belki ben sık konuşmaya alıştığım için kısıtlı olan süre de beklentimi yükseltmiş olabilirim ben şu an kendimi sorguluyorum yanlış mı yaptım diye

Sevgilinizinle konuşma sıklığı?