Aşk İlişkileri Sevdiğiniz insan ile bardakta mısır yemek sizi nasıl hissettirir? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz insan ile bardakta mısır yemek sizi nasıl hissettirir 🤔#Aşkİlişkileri #Yemeİçme Sevdiğiniz insan ile bardakta mısır yemek sizi nasıl hissettirir? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Sevgilim olunca derim. 1 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzel hissettirir. Bir bankta veya sahilde yerdik. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Y’a en sevdiğimiz şey bazen özellikle yemek yemiyorum beni bardak misir yemege davet etsin diye 😂 bardak mısırı sevmeyen yoktur bence. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bardakta mısır yerken ne hissediyorsam onu hissederim.. Ne hissetcem başka😅 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Böyle ketçap mayonez varsa ben yemem 😄 1 2 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Ketçap olmaz da mayonez ile güzel oluyor ama 😂 tercih meselesi 😊 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Ben sadece tuz severim 😄 Yorumla
Yıkıkgirl1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Çok güzel olurdu sevdiğimle boş boş oturmak bile güzel olurdu yeterki beraber oluyumm 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Güzel hissettirir yani 2 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl illa anlam yüklemeye gerk yok mısır işte 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Samimiyet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevgilim olunca derim.
Güzel hissettirir. Bir bankta veya sahilde yerdik.
Güzel hissettirir elbette
Y’a en sevdiğimiz şey bazen özellikle yemek yemiyorum beni bardak misir yemege davet etsin diye 😂 bardak mısırı sevmeyen yoktur bence.
Bardakta mısır yerken ne hissediyorsam onu hissederim.. Ne hissetcem başka😅
Böyle ketçap mayonez varsa ben yemem 😄
Ketçap olmaz da mayonez ile güzel oluyor ama 😂 tercih meselesi 😊
Ben sadece tuz severim 😄
Çok güzel olurdu sevdiğimle boş boş oturmak bile güzel olurdu yeterki beraber oluyumm
Güzel hissettirir yani
illa anlam yüklemeye gerk yok mısır işte
Bunun hissi mi olur ls
İyi hissetirmes
Samimiyet
İnanılmaz güzel
Müqooo