Sevgilini kıskanır mısın?
Çok kıskancım, başka insanlarla konuştuğu zaman bile rahatsız oluyorum
Hayır, kıskanç bir insan değilim
Zaman zaman kıskanırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıskanırım elbette. Onunla gereksiz samimiyet kuranlar olursa karşısına çıkarım. Sevgilim nerde nasıl davranacağını bilir ona güvenirim. Ancak sevgilisi olduğunu bile bile asılan olursa ikimizin ortak tepkisiyle karşılaşır. @tatlikizzzz34 💕
Bilmem mi çok iyi bilirim hayatım.. 😍😅
Şimdi şöyle bana göre boş yere kiskançliklar çok şey geliyor ilişkiye zarar veriyor ayarında olacak ve abart değil
Bide kıskanırım ama normal dozunda bir arkadaşı ile konuyor diye de kıskanmam 😅😂
Sonuçta bütün gün benimle konuşuyordur 5 10 dk arkadaşı ile konuşsa bir şey olamaz
Hiç kıskanç değilim diyene de inanmayın öyle bir insan yok aksine en çok kıskanç olan insanlar onlar oluyor bence 😥
Ilişkiyi kırmadan dökmeden tatlı bir tat vercek şekilde sadece daha fazlası zehire dönüşür çünkü her şeyin fazlası zarar çünkü 🤗🤗🤗
Herşeyin dozunda güzel yenge
Hahah sana yenge demem yosuna gidiyor dimi yenge
Açkça diyeim ozman şöyle sen ümeyir den hoslaniyon ümeyir de arkadaşım ikinizin arsinda kalmayım diye
Şimdi senle de arkadaş olursam arnizı yapmak zorunda kalrim habire arda kalirimda ondan.
Ama üzlme at istek kabul ederim bende takip ederim
Arkadaş dedincandir arnjzda kal kala kafamda saç kalmaz ama sun hahaa
Takliyom bakma sen bana
Seven insan sevdiğini kıskanır, kıskanmalı
Rica ederim
Cevap
18Cevap
Sevgilimi kıskanır ve sahiplenirim ama dozunda.. mesela arkadaş çevresine giyimine karışmam ya da verdiği kararlarda ona güvenirim her zaman
Ay kıskançlık kim ben kim.. 😂 @o-m hiç kıskanmam değil mi canım.. 😂
kıskanırım seviyorsam bazen kıskanınca ağlamak bile istiyorum o kadar kıskancım yani ama kıskançlığım sadece karşı cinsine karşı
sevgilim olunca yani o kısmı yazmamışım 😃
Ben bazen erkek arkadaslarini bile kiskaniyirum diger anlamda deyil sadece ilgisini kiskaniyorum benimle ilgilenmesini isterdim ama yilar once ayrildik hala seviyorum onu
Kıskanırdım olduğu zamanlar. Sevince elde olmuyor kıskanmamak.
Mesela başka kızlarla çok samimi olduğu zaman kıskanıyorum pubg diye oyun var biliyorsunuzdur orada bazen kız denk geliyo kendi içim içimi yiyo o an telefonu kafasında parçalayasım geliyo
Ooo hem de nasıl arkadaşımı bile kıskankıyoum ben ama isteyerek olmuyor yapım bu maalesef. Keşke böyle bir özelliğim olmasaydı.
kıskanmaktan çok kendisine karşı gereksiz laubalilik yapmaya çalışanlardan rahatsız oluyorum diyebilirm.
Kıskanırım insan sevdiğini kıskanır sahiplenir olmasi gerektiği gibi
Kıskanırım, sevmiyorsam kıskanmam, bu durumda seven kıskanır 😁
Tabiki ki kıskancım ama boğmamak için de çok belli etmemeye çalışırım
Dozunda kıskanırım biraz da takip, dedektiflik var kül tutmam şak. diye vururum yüzüne😈😬
Kıskanmam gereken yerde aşırı kıskancım. Gerekmeyen yerde gereksiz kıskançlıklar yapmam.
Kıskançlıkta dünya markasıyım diyebilirim 😎
Hahah resi
Kıskanırım evet
Olduğu zaman kıskanırım
Ben kısıtlamıyorsa ve özgürsem o da kısıtlanmadan Özgür bir hayat yaşayabilir ( mağara insanı değiliz) 💅🏻
Özgüveni yüksek bir insanda kıskançlık minimum seviyede olur.
Fecii kıskanırım. Ama kisitlamam.
Evet kıskanırım
Tabiii la
Kıskan len
En güzeli
Olsa evet çok kıskanırdım
Azda olsa evet
sevdiğim insanı kıskanırım
inanki sinek gelse gidip kovarım üstünden
ama sozumu dınlemeyenle işim olmaz biriyle habersız konusamaz konuşursa basarım tekmeyi
evet ama dozunda elbet güven önemli
Hic kiskanmam istedigini yapabilir
domuzdan farkımız olması lazım ya hani
Çok değil
Evet
Herzaman heryerde😏
Olsa kıskanırım 😕
Niye yok🤨
Bakmıyolar bana
@irmbyrktr
@irembyrktr
?