17 06 2011 bu tarihte onu tanıdım sevmedim ilk zamanlar sonra benim için cok çabaladı ve sevmeye çalıştım sevdim bana bir kız evladı verdi 4 sene 2 ay cezam geldi 7 ayken bir kağıt geldi kapı altı mazgala boşanma kağıdı 15 gun sonra mahkemeye çıktım ellerim kelepce o günü hic unutmuyorum unutamıyorum Şu an kızım 9 yaşında ve 2 yaşından beri görmüyorum. Haykırmak yok yüreğim yalvarmak yok yüreğim bu acıyada kanıya kanıya katlanırız biz seninle gettosarı hepinizden ozur dilerim..
Soran
10 gü
nolursa olsun kendi öz evladınız. velayet annede olsa bile görme imkanınızın olması lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88Sevgilim yok
Sevgilim yok olsa kıskanırsın zaten ister istemez ve kıskanmak sevgi fazlalığıdır o yüzden sevdiğimiz insanları tabiki kıskanabiliriz
başka bir erkeğin ismini bile söylese kalbime inme iniyo
😂😂😂😂😂
Kıskanmam pek. Neyi kıskanayım. Benden fazla birine değer verecek olursa tabi ki kıskanırım. Diğer türlü giyimine arkadaşlarına karışmam
Bakanın burnunu bile kırdığım oldu sen kıskanıyormusun diyorsun
😂😂😂😂
Linçler gelsin çokta... de 😃
boş ver anlaşabiliyorsanız sıkıntı yok bence
17 06 2011 bu tarihte onu tanıdım sevmedim ilk zamanlar sonra benim için cok çabaladı ve sevmeye çalıştım sevdim bana bir kız evladı verdi 4 sene 2 ay cezam geldi 7 ayken bir kağıt geldi kapı altı mazgala boşanma kağıdı 15 gun sonra mahkemeye çıktım ellerim kelepce o günü hic unutmuyorum unutamıyorum Şu an kızım 9 yaşında ve 2 yaşından beri görmüyorum. Haykırmak yok yüreğim yalvarmak yok yüreğim bu acıyada kanıya kanıya katlanırız biz seninle gettosarı hepinizden ozur dilerim..
nolursa olsun kendi öz evladınız. velayet annede olsa bile görme imkanınızın olması lazım.
kıskaçlığı sevmiyorum
Sevdiğim insanı tabiki kıskanırım
Ve bil bakalım ne eksik
hiç mi olmadı
Oldu ama olduramadık
nelerini kıskanıyordun
Kıskanamıyordum öyle bir hakkım yoktu maalesef.
O beni kıskandırdı ama benim onu kıskanma hakkım yoktu erkek ne yaparsa yeriydi çünkü.
O kafadaydı
çok saçmaymış bu erkekler bazen çok değişik oluyor
Hepp
Hastalık derecesinde kıskanıyorum ve sağlıklı değil
bende ama belli etmiyorum
Depresyona bile giriyorum. En ufak şeyi bile çok kıskanırdı acayip ama öyle böyle değil
Kıskanıyorum*
ben başlarda öyleydim 2 sene olunca ben biraz saldım ama bu seferde o başladı
Belli etmediğiniz sürece kendiniz acı çekersiniz. Kendinize uyacak birini bulursanız kıskanmayı dert etmez ne kadar olursa olsun.
Evet kıskanıyorum
Gerçek yüzünü gösteriyorsun artık burada Özlem
sevgilim yok
Sevgilim yok.
Sevgilim olmadı ama olsaydı çok kıskanmazdım
Erkeklerle takılması kuzeni felan hariç
Kıskancım
olmadığı için hayır