Detay şu ben çalışmıyorum ailemden biriktirip dudağımı yaptırdım ve bana param yok dediğim zaman dudağını yaptırcak parayı buluyorsun ama dedi şoklar içerisindeyim bağırdım çağırdım haksız mıyım nolur söyleyin not 2,5 yıllık ilişki ayrıl barış
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sana para harcamayacaksa ayrıl. Boşa vakit kaybı. Ona ne yaptırdığın şeylerden.
Normalde anca bir iki kahve öder yemek yediğimizde bile yemeğimi ben öderim :(
Ooo evlenince de kendine baktırır bu kaç
Haklısınız gerçekten
Evlenseniz git kendi ekmek parani kazanda der bu simdi
Evlensek Zaten durumu çok iyi değil bende çalışacağım tabiki ama şu an çalışmama rağmen böyleyse çalışınca eminim o benden bişeyler ister erkekler de çok dişil olmaya başladı
Senin sevgilin dişil ben ve benim gibiler maço
Böyle bir sevgili benim başımdan da geçmişti daha sonra dönüp baktığımda anladım ki beni kullanmak istemiş ama ben buna izin vermemişim daha sonra işler iyice çirkinlesti ve ayrıldık. Ayrıl diyemem ama bu üslubu çok yanlış...
Buda çirkinleşti konuşmuyoruz şu an muhtemel sonumuz aynı olur :(
Bı hatun arkadaşımın lafı gwldi derdi ki kanka s. kiyo da para yedircek 🤣 yoksa da evlenecek diğeri ile işim olmaz 🤣
Pek anlamadım ne kastettiğinizi:(
Tatılını karsılamak zorunda degıl ama bunu nasıl uslupla soyledıgı onemlı
Kendisi teklif etti üstelik 2,5 yılda hiç gitmedik. Ve bana dalga gecer gibi sen parayı bulursun anlamında söyledi ailemden aldığım 3 5 kuruşun hesabını sordu resmen o paraya dudak yaptırıyorsun ama dedi
Ustelık hıc gıtmedık demen yakısık almadı kusura bakma bu konularda esıtlıkcı olmak daha dogru. Sevgısınden suphen barsa ayrılırsın tavrı tarzı vs ama tatıl paranı odemıyo olması bı yanlıs degıl senden bı aylık maasını borc ıstese calısıyo olsaydın yuzde 90 vermezdın cunku cogu kadınlar boyledır. Maddıyat erkek yuku degıl sevgılın de paran oldugunu dusunup oldugu ocın dudagını yaptırdıgını tatıl ıcınde butce bulabılcegını belırtmıs ama yanlıs uslupla. Tartısmak yerıne ona sorabılırsın duruma gore de devam edersın ya da bıtırırsın
Ben zaten her dışarı çıktığımızda çalışmama rağmen kendi masraflarımı ödüyorum. Ki bana kendisi teklif etti. Param olmadığı bile bile. Tatil dediğim de bir turla yapılacak bir şey 2-3 bin max. 30 bine yakın para alıyor aylık. Asla parasında değilim bir kere doğum günümde hediye aldı sadece. Ben ona çalışmama rağmen 2 ayda bir mutlaka küçük büyük hediye aldım. Tatil teklif ediyorsan insan ben sadece kendimi öderim der mi?
Iste muhtemelen dudak ıcın butcen var tatıl ıcınde bul demeye getırmıs evet kaba odemesını beklemek degıl senınkıde zaten aynı seyı dıyoruz zaten. Bı noktada tanıdıysan eger ya cımrıdır ya da sevmıuodur tatıl ıcın degıl ama dogum gunun gıbı bı gun ıcın bıle ozensız ve gamsızsa sana verdıgı deger az dır. Erkekler de kendı ıcınde bıcok farklı karakterde malum. Kımısı sevdıgıne para harcar kımısı sadece elde etmek ıstedıgıne duygusal hıs beslemeden sevgılının hangı kategorıde olduguna karar ver objektıf olup kendın ıcın dogru olanı yap
Bilmiyorum bana inanın hiç para harcamadı tabiki ben bana şunu al bunu al diyen kızlardan asla olmadım ama insan böyle bir soru sorunca bari bunu ödemeyi teklif etseydi diye bekliyor :( hadi bunu yapmıyorsun ailenden biriktirdiğim paranın bile hesabını sorması benim çok zoruma gitti. Dediğim gibi ayrıl barış 2,5 yıl oldu artık ne yapacağım bilmiyorum
Ay of sal gitsin ne saçma ya
Bunun için ayrılırsam arkamdan paracı muhabbeti yapar diye korkuyorum. Not hiç tatile gitmedik bana bir kere hediye aldı doğum günümde bunun dışında yemeğimi bile kendim ödüyorum :(
Hayatım yaparsa yapsın sen kendini bildikten sonra erkekler böyledir totosundan uydurup hırsını alamadığı için konuşur sonra aniden gerçekler dank eder depresyona girer
Doğru aşkım teşekkür ederim 🙏
ayril sen bundan
Değil mi ya haklısın