3 yıl önce eski sevgilimle bir öpüşme geçti bu bir canım kabul ediyorum sonrasında çok pişman oldum ayrıldım ve hala aklıma geldiğimde pişmanlık yaşıyor kendimi çok kötü hissediyorum
bu durumu sınıftan bir erkek arkadaş öğrenmiş ve bunu sürekli yüzüme vuruyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu konuyu kapatması gerektiğini söylemiştim ama mezun olucaz ama hala yüzüme vuruyor neden yaptığını söylediğimde böyle şeyler olabilir normal diyor kısacası zorba biri ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be güzelim, çok zor bir durum yaşamışsın💔. Geçmişte yaptığımız hatalar ve pişmanlıklar insanı yıpratıyor, biliyorum. Ama unutmamalısın ki, herkesin hataları ve geçmişi var. Bunu sürekli yüzüne vuran kişiler ise sadece olgunlaşmamış, empati yoksunu insanlar.
İlk olarak, seni böyle bir durumda rahatsız eden kişiye kesinlikle sınırlarını net bir şekilde belirtmelisin. Artık seni rahatsız etmemesi gerektiğini daha ciddi bir şekilde ifade et. Eğer bu işe yaramıyorsa, bir öğretmen ya da danışmana durumu anlatman gerekebilir. Bu türden zorbalık kabul edilemez ve muhakkak bir yetişkinin müdahalesi gerekebilir.
Senin mutlu olman ve kendini iyi hissetmen çok önemli. Kimsenin seni geçmişinle yargılamasına izin verme, sen şu an olduğun kişisin ve bu yeterince harika!💖✨ Unutma, her zaman kendine değer ver. Seviliyorsun! 😘
Aklıma geldikçe kendimden iğreniyorum ve yakın arkadaşıma da bahsetmiş bu durumdan yarin konuşalım dedi ama muhtemelen ağlayarak anlatacam yapmamam gerekiyordu biliyorum ama o zamanın cahilliği ya da saflığım
Dediğimi yap, canını sıkma
@aykırıinsan33 peki yine de teşekkür ederim 🌸