Selâmlar!
İlişkinizi, aşkınızı başkalarına ispatlamaya çalışır mısınız...😄🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
İlişkinizi, aşkınızı başkalarına ispatlamaya çalışır mısınız...😄🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Ne yazık ki böyle insanlar var değil mi? Neden ben ilişkimi birilerine kanıtlamak zorunda kalıyorum ya da ilişki mi evliliğimi birinin gözüne sokmak zorundayım ki? Hayır yani ben şunu anlamıyorum bazı insanlar evleniyor senelerce evli kalıyor veya kısa zamanda evlenmiş oluyor böyle sosyal medyadan 7/24 ilişkilerini evliliklerini sanki çok mükemmel bir hayatlar varmış gibi gösterme çabası içerisindeler, Ben doğru bulmuyorum hayatımda birisi varsa vardır mutluysan mutluyumdur önceden sosyal medya veya birilerinin gözüne sokmak gibi bir şey yokmuş ki, yani o yüzden ben doğru bulmuyorum kime neyin gösterişini yapacağım ya da neyi ispatlayacağım.
Hayır ben neden kendimi başkasına ispatlayım ki.. kendimi sadece sevdiğim kadına ispatlarım ki bu yüzden zaten birbirimize aşığıszdır.. başkaları da zerre umurumda değil benim ben sadece kendime ve ilişkime odaklanırım. zaten önemli olan da iki insanın birbirini sevmesi.. başkalarının lafına bakarak ilişki yürütülmez.. ya da başkası sırf istiyor diye kimse kimseye bir şey ispatlamak ya da göstermek zorunda da değildir.. ben ilişkimi kimseden gizlemem ama kimseye reklam da yapmam.. aşık olduğumu biliyorsam sevdiğim kadınla mutluysam bu yeter de artar zaten benim için.. gerisi de umurumda değil çünkü her insan boş konuşuyor kimseyi dinlememek lazım
Bir ilişki ispat edilmeye çalışılıyorsa, muhtemelen orada yerine oturmamış kiremitler var. Su damlıyor sürekli.. Tamamen alay edilecek bir konu haline gelebiliyor.
Özellikle burada göz önünde yaşayan arkadaşlarımız var. Burasını okurlarsa faydasını görürler. İlişkiyi böyle yaşamayın, ayrılık sizin için çok yakın olabilir. Ya nazar değer ya da birileri gelip sizi çarpabilir..
Sahipleneceğiniz yerlerde sahiplenin gerisini fragman gibi oynatmayın.
Komik duruma düştüklerinden bir haberler ya da...
Çok yanlış çok örnekleri oldu burada. Böyle giderlerse onlarda son örnek olurlar.
Olmayan şeyin ispatı vardır, olan bir şey için insan ispata lüzum görmez, ilişkisini ispat etmeye çalışanların mutlu bir ilişki içinde olmadıklarını düşünürüm, gösteriş peşinde koştuklarını düşünüyorum, halbuki ne lüzum var, demek ki içlerine sinmeyen bir çok şey varki kendilerini ispata lüzum görüyorlar, gerçekten mutlu olanlar o mutluluğun tadını çıkarır, bunu ispatlamaya çalışarak vakit kaybetmez, ispat peşinde koşanlar ise; olmamıştır, huzurlu değildir. Böyle şeyler yapmam, nazar da değebilir ayrıca, benim olanı da, benim adamımı da herkeslere göstermek istemem, sakınırım, ben görmüşüm onu, başkasının görmesine ne hacet var.
Cevap
23Cevap
İlişkim bana özeldir, başkasını alakadar etmez..
Görmemişlikten kaynaklanan hareketler gibi bunlar daha çok. Görgüsüzce yiyip içtiği hee şeyi paylaşanlar gibi aşklarını da milletin gözüne sokmadan yaşayamıyorlar çünkü göze batmayınca tatmin olamıyorlar. Neyse ki görgülüyüm akskdkdkfkfkf
Görmemişin bi oğlu olmuş hesabı mı...😄😄
Kısmen ajsjsjdkdkfk
hayır en nefret ettiğim şeyler sklasında başı çeker bu olay, kime neyi kanıtlıyorum bir de kanıtlayacaklarım kim ki gözümde hiç olan insanlar
Herkesin gözüne sokmayınca olmuyo heralde...😄
mutlu insanlar mutlulukları ile meşgul oldukları için böyle gösterişlere ayıracak vakitleri olmaz birlikte vakit geçirdikleri sırada
Hayır bunun yapılmasından nefret ederim aksine
Ne ispati bu ki :)
Seviyorum bakin mi :)
Ask iki kişinin müşterek hayati mutlu yaşamasıdır zaten :)
Bunu da ispat kabul etmeyen varsa :) plan kursun :)
İnan başkaları zerre umurumda değil
İnandım...:))
Gözümden sakınacam, ama elaleme magazin edecem, yok bebeğim sen bana özelsin seni benden başkası bilemez.
İlişkimizi ikimizin bilmesi yeterli, satılık veya birilerine gönderme olsun diye yapılan şeylerin reklamı yapılır.
Başkaları benim umurumda olmaz, bu benim ilişkim aşkı yaşayan benim
Karşımdaki insana ispatlasam bana yeter
Sevgim mecmualık değil
😎
Hiç öyle bir iddia içerisinde olmaya gerek duymadım
Kime niye ispat etmek gerekiyor ki? Öyleleri çok uzun sürmeden bitiriyor ilişkilerini...
Benim ilişkim bana ait kimseyi ispatlamaya çalışmam. Kimseden bana ne benden de kimseye ne
Benim olan benimdir zaten, bu benim diyerek dikkat çekmenin alemi ne.
Başkasından banane. Ancak bunu daha çok kadınlar yapıyor. 'Aha bu benim bak ona göre' dermiş gibi.
Ben kendim inanmış ve o ilişki içindeysem kimseye hiçbir şey ispatlamak zorunda değilim
Çok gereksiz bir durum kendi içimizde yaşamak varken göze sokmanın ne anlamı var ki
Hiç uğraşmadım. Sadece sevgilim için özendim biraz daha.
İspata gerek yok ben sevdiğim kadınla ilgilenirim ispatlamaya vakit harcamak yerine
Eskiden olsa paylaşıp beğeni alınca hoşuma giderdi ama şu an anlamsız geliyor neden benim ilişkim başkasını ilgilendirsin ki diyorum. Hatta benim hayatımı niye merak etsinler gibi sorular aklıma geliyor.
Sizden olmaz diye darlanıyosam ispat etmeye çalışırım
İspata gerek yok benim bilmem yeter
Hayır ne gerek var
Öyle çabalarım olmadı.
kime neyi ispatliyorsun 😅
Büyüdük.
Hiç uğraşmam.
Ben mutlu olmaya bakarım gerisi beni ilgilendirmez
Gerek görmüyorum
Nazar sebebi bana göre, hiç sevmediğim hareketler
İnsanların gözüne sokmaya gerek yok bence
İlişkim kimseyi ilgilendirmez.
Hiç uğraşmam mutluluğuma bakarım
Neden yapayn ki
Bende onu soruyum işte neden yaparlar ki bunu...
En seçmediğim şeylerden birisi
*sevmediğim
Kimseye ispatlamaya çaluamam
Hayır öyle bir şey yapmam
hayır ispatlamak yerine ona gösteririm
Hayır çalışmam
Alakam olmaz😏
Çalışmam
neden öyle bişey yapayım
Evet olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?