Bir erkek onu staklayan biri olduğunu biliyorsa neden sosyal medya üzerinden dikkatini çekmeye çalışır
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne yapsın yani.. o da seni merak ediyor demekki
Nereden anladın o da beni merak ediyor
E sende onun dikkatjni çekmişsin.. biraz daha fırsat ver bence tanışmak için bir şeyler yarat
Erkeklerin mi dikkatini çekmeye çalışsın
yazması için veya emin olması için
Yazdırmaya mi çalışıyor
evet
Kendisi niye yazmıyor peki
Valla ben olsam bi kız beni stalklasa ben yazmam onun yazmasını isterim şahsen
Stakladigini tahmin ediyor hani profiline baktığını falan o yüzden profilini kaldırıp dikkat cekmeler falan
Peki ya sadece sana öylr geliyorsa kuruntu yapıyor olamaz mısın
Olabilir tabii yüzde yüz emin değilim ama bana önceden dikkat çekmek için kiskandirma oyunu kurdular sonra bana hasta numarası yapıp ajitasyonlar yapmisti heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp bana bakıyor gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyordu yani bunlarda bana yapılmıştı? Bunlar da dikkat çekme
ama bence bu profil kaldırma kuruntu olabilir sonra üzülebilirsin yani emin olmadan böylr olmaz ki
Ya tabi olabilir ama kim emin olabilir ki amacını sadece dikkat çekmek için uğraşan biriydi bir de ben onunla o hesaptan konuştum ona baktığımı falan da biliyordu
Yani zaten açıkça biyografisine ben dikkat çekmek için yapıyorum yazmaz ki ama bir ayda fotograf eklememek için çok uzun bir süre
Ahahahaha aradan bir ay geçmiş lütfen ya biraz mantık dikkatin ayı olmaz ben saat başı profil değişiyor diye sanmıştım ama bu kuruntu ya giriyor biraz
Ya ama asıl bir ay olacak ki dikkat cekicek bir hafta için de foto eklese deriz güzel foto bulmuş çekmiş uzun sürünce merak ediliyor
tamamda bu kuruntu yani emin ol bir erkek sevdiğine bırak bir ay yazmamayı bir saat yazmayınca neler başına geliyor bence bu kuruntu bi tık
Tamam da benim istemedigimi biliyor? Neyse ya aramızdaki şeyi biliyor musunuz
Ben biriyle içli dışlı olsam ve beni istemese bile şahsen ben sürekli kendim ona hatırlatırdım bu erkekliğin doğasında var biz sabit düşünüyoruz sizin birden fazla düşünceniz var
Kendisinin yüzü mu var bana yazicak ajkssk kuyruklu yalanları var neyse kuruntu veya değil kendisi çocuksu biriydi kusura bakma ama bir foto içinde bu kadar çok profil kaldırmaz bir insan
Kendisi çocuksu biri dikkat çekmek için neler yapmıştı kıskandırmak için oyun bile kurmuştu birgün arkamdan gelmiş telefonla konuşuyor gibi yapıp bana bakıyor falan sanki birisiyle tartışıyormuş gibi hallere giriyordu heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyordu bu tarz birinden her şey beklerim ben
Beklersin diyorsun bak beklenti ama anlattığına göre çocuk ilgi çekmeyi seven birisi hani profilini kaldırmış olabilir sen sor bir şey oldu mu diye falan diye ama bir ayda çok uzun süre gibi geliyor
Ya işte bir ay olunca daha çok fark ediliyor bir iki hafta dersin foto çekecek falan filan ya işte beni merak ettirip yazdirmak istiyor kendisinin yüzü yok ben yazayım ki yüzü olsun ben böyle hissediyorum
tamamda şu an neyi konuşuyoruz aceba bence boş ver kendi halinde takılsın o halde 😂
Sen diyorsun dikkat çekme için yapmaz kuruntu yapma ben de dedim yapabilir öyle çocuksu biriydi djdjd
Ya tamamda yani velhasıl diyelim senin için yapıyor madem isteklisin niye yazmıyorsun ahahha
Neden yazayım ahajsjjsjsjsj onun yazması lazım 🤣
Ee o a yazmıyor o zaman oldu bitti gitti diyoruz 😂
Sjsjjsksjsj ben asla yazmayacam sorun yok o yüzden büyük ihtimal o da aynı gurur içinde dkkd
Var gurur tabi var ben gurur yüzünden 2 yıldır kıza yazmıyorum
Seviyorsun ve gururdan yazmiyon doğru mu
Sevgi demek doğru olmaz eskilerin hatrı diyelim
Ama bak sen de gururdan yazmiyorsun peki onun yazmasını ister misin
Yazmasını isterdim ama yazsada hiçbir şey eskisi gibi olmaz ki
Orası öyle valla ben de aslında bu senin durumundayim gözümün önünde kızla kol kola girdiler çok incindim insanlar neden sevgiyi heba ediyor ki :( neden düşünmüyorlar yani kız koluna girdi ama o da demiş kiskandiralim diye insanın canı acıyor sonra da peşimde koşup berbat halde affetmemi bekledi insanlar neden bir sevgi görünce deger bilmez ki :(
Orasını bende bilmiyorum bu arada biri beni kıskandırmak için bir erkekle kol kola girseydi o an gözümde yıkılışını izlerdim bir dahada olmazdı
Sadık kalmak zor olmamalı
Gizliden çıkar mısın anlatayım
yaz dmden
Attım istek
kabul ettim