+1 yılSenden hoşlandığı net. Amacının ne olduğunu anlaman için iletişim kurman ve birtakım shit testler yapman gerekiyor.
Birisiyle mesajlaşır gibi yapıyor, birileriyle konuşuyor gibi yapıyor ama sana bakıyor. Çünkü kadınlar, diğer hemcinsleri tarafından arzulanan erkeklere çekiliyor. Çünkü görsel maddi sosyal karizması zirvelere oynayan alfa karakterli yüksek değerli erkekler, çok sayıda kadına ulaşabilir.
Niyetinin ne olduğunu ya da onun ne tür bir niteliğe sahip olduğunu anlaman için iletişim kurman gerekiyor. Ona birtakım shit testler yap.
Mesela ilk başta soğuk ve mesafeli davran, tek cevap ol ve hafif alaycı konuş. Niyeti ciddi olmayan ve opsiyonları olan erkekler bu durumda giderek senden giderek uzaklaşır. Eğer aksine bunları yaptığın halde seninle iletişimi devam ettirip hala beklentiyi aynı düzeyde ya kendisine saygısı olmayan düşük değerli bir erkektir ya da sana karşı duyguları vardır veya her ikisi...
Onu birçok fake kız hesabı açarak takip et. Mesajlarda çok aşırıya gidip ifşa olmamak kaydıyla ufaktan tahrik et ara ara. Eğer tüm mesajlaşmalar boyunca oltaya gelen balık, ateşe koşan kelebek psikolojisiyle hareket ediyor ya da duygusal muhtaçlık hissi veren davranışlar sergiliyorsa bu adam;
1. Kadınlar konusunda başarılı, opsiyonları olan değerli bir erkek değildir.
2. Kadınlar konusunda başarılıysa bile ciddi bir ilişki arayışında değildir. Sadece Ağustos böceği durmadan cırcır ötecek bir kız arıyordur kendine...
Umarım bu yazı tüm sorularına cevap olmuştur. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok çocukça bir soru ama neyse...
Cevabı şu : Bu kadınlar bir erkeği sevmezler ilgilenmezler tanışmaya çabaları yoktur (sanırım sebebi KORKAKLIK EZİKLİK KİŞİLKSİZLİK DEĞER VERMEMEK..)
bu nedenle herşeyi erkekten beklerle.. erkeklerde karşısındaki kadın NE İSTİYOR? sevgilisi var mı? evlimi sözlümü? aşıkmı değil mi BİLEMEZ.. bu nedenle kadından 1 çaba 1 yeşil ışık beklerler..
Burada olan şeyde aslında bu KADIN hiçbir şey yapmıyorsan SOĞUK YABANİ MAL gibi bekliyor ve herşeyi erkek yapacak bende aşk sevgi ayağıma gelecek , önüme hazır pizza gibi gelecek , armut pişecek kolayca ağzıma düşücek diye bekliyorsa ozaman Şekil-A'daki durumlar olaylar olulur. normal şartlarda senin bahsettiği "OĞLAN" senden bir çaba bekliyor ve hayvanlar alami belgesellerini çok seyrettiği için çabalayıp duruyor gibi.. Ama gerçek hayatta aklı olan normal düzgün bir erkek kendisini "ADAM" yerien koymayan bakmayan ilgilenmeyen şımarık soytarı arı bir kadınla ASLA ama ASLAA boşa vakit kaybetmemelidir. Böyle bir insana harcayacağı çabayı emeği zamanı parayı kendisini seven iletişim kuran konuşan tanışan o erkeğe DEĞER VEREN bir kadın harcasa 10KATI daha fazla mutlu olur o erkek ama tabiki bu ZEKA ile alakalı bir konu ve ülkemizde erkkler yeni yeni uyanıp kendi "İNSANLIKLARININ" farkına vardıkları için bazı şeyler yeni yeni değişiyor..
Anlamayanlar için Sonuç? : KAdının ÇABASI olacak ve seviyorsa karşısındaki erkekle tanışmak için "İNSAN" olup birşeyler yapıp çaba gösterecek ! ve tanışacak.. sonrası sizlere kalmış , seversin sevmesin devam eder etmez.. daah tanışmayı bile başaramayan ve herşeyi TEK traflı olarak erkekten bekleyen soğuk çabasız negatif korkak kadınlarla dolu bir ülke burası.. NET böyle
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok önyargılı yaklaştın şimdi sana olayı anlatacam özelden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin ilgisini mi çekmeye çalışsın sjdhd
04 Yorumla- +1 yıl
Bazılarında da beyin olsa keşke zhxhd
Soran+1 yılBana mı dedin?
+1 yılBirçok nedeni olabilir, o nedenle net bir cevap veremeyeceğim. İşte o nedenlerden bazıları:
İddia
Arkadaşlarıyla iddiaya girmiş olabilir. Bazen erkekler, bir kızı tavlamak için iddiaya girebilirler, o nedenle de bu şekilde davranıyor olabilir.
Hoşlantı
Sizden, hoşlanmış olabilir ve o nedenle de dikkat çekmeye çalışıyor olabilir.
Ego
İlginizi, üzerine çekip ego kasmak istiyor olabilir.
Doğal İstek
Farkında bile olmadan o şekilde davranıyor olabilir.
Bunlar sadece bir kaç neden. Kesin bir kanıya varmak için, kendisiyle iletişim kurup cevabı öğrenebilirsiniz.20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Herkes hoşlandığı kişinin ilgisini üzerine çekmeye çalışır.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir çocuk var heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp bana bakıyor sonra gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi yapıp ortadan kayboluyordu ne amaçlıyor sizce?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bunu kızlar yapıyor. İlgiyi çekip erkeği heveslendiriyorsunuz sonra yüzüne bakmıyorsunuz ama ağlatan, dayak atan erkeğin peşinde köpek oluyorsunuz. Demekki köpek olmak istiyormuşsunuz. Nasıl bir düşünce ise artık sizinki
01 Yorumla
Soran+1 yılBir çocuk var heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp bana bakıyor sonra gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi yapıp ortadan kayboluyordu ne amaçlıyor sizce?
Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Kızlara yaklaşana toy, Kızları kendine yaklaştırana ise , Adam derler, bu durum bayanlar için tersine işler
10 Yorumlamemeli memesiz hayvanların çoğunun erkeğinin dişisini yanına çekmek için yaptığı kur gösterilerinden biri yavrucuğum.
00 Yorumla
+1 yılO kızdan hoşlanmıştır doğal olarakta etkilemek ister
12 Yorumla
- +1 yıl
Bilemiyorum bir fikrim yok
+1 yılİlgilendiği için, ya da sırf eğlenip bir kenara atmak için 😒
21 Yorumla
+1 yılTestesteron hormonu var erkeklerde. O yüzden.
00 Yorumla
+1 yılKendine yormana gerek yok. İlgini çekmeye falan çalıştığı yok.
00 Yorumla
+1 yılİlgisi beğenisi vardır seviyordur. Durum karşılıklı değilse platonik sevendir şekerlik.💫
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu ilgisini çekmeye çalışıyor anlamına gelmez ki. Sen öyle olmasını istiyorsun bence 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElde etmek yatağa atmak, ya da evlenmek mutlu olmak için
01 Yorumla
Soran+1 yılKızla kiskandirma oyunu kurdular sizce neden
Gizli Üye(18-24)+1 yılMâl heralde 🤨
ya da instagramda gördüğü kız tavlama taktiklerini uyguluyordur 😂
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin değerli olduğunu sanan gencodur
221 Yorumla- +1 yıl
Genel konuşmassan sevinirim
- +1 yıl
Genel konuşmamın sebebi erkeklerin sadece hataları için değil bir bütünü ile onlara olan beğeni eksikliğimdendir
Eğer evlilik zevk vermiyorsa flörttünde tadı kalmaz
- +1 yıl
Genel konuştuğunu görünce rahatsız oldum açıkçası
- +1 yıl
Fikrim değişmeyecek empati yapmayan biri asla aşık olamazmış
- +1 yıl
Aşka inaniyormusn
- +1 yıl
Aşık olacağıma inanmıyorum erkeklerde tatlı bulamıyorum
- +1 yıl
Ve psikolojik olarak mümkün değil çünkü kişilik bozukluğum var
- +1 yıl
Bunun hakkında sorma ama ben aşık olacak bir insan değilim
- +1 yıl
Hemcinsine karşı bir şey hissediyormusn
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Ve senin genelleme yapma dediğin değerli erkek redpill izlediği için engellediğim gencodur asla varolmasını istemediğim o tiptir gerçek hayatta erkekliğin değersiz olduğunu bilen ama itiraf edemeyen ve bir kel tarafından şefkat gören cinselliğe erişimi olmayan ve kadın düşkünü kadın düşmanıdır
- +1 yıl
Hm anladım hayatında başarılar diliyorum o zmn diyecek bir şeyim kalmadı sjsjgsjshsjs
- +1 yıl
Asla yoktu ki zaten bye
- +1 yıl
Sabah sabah uykum var uğraşamam bye
- +1 yıl
Uğraşman gerekmiyor zaten sen uyurken ben avlanıyordum
- +1 yıl
Seni çok avlamislar
- +1 yıl
Av derken o mana değildi ama asla senin kast ettiğin manada olmadı maalesef hayran olunacak erkek yok
- +1 yıl
Aynen aynen sensin tamam
- +1 yıl
Erkek egosu her zaman ona hitap etmeyen kadına saygı etmeyecek kadar meziyetsizdir
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
İnsan değerli bir varlıktır. Bazıları bu değerli varlığı kötü hale getirir ve insan diyorum, kadın ya da erkek demiyorum, çünkü iki cinsin de aynı ölçüde rezil durumları vardır. Sen kendinden emin ve kendi değerini biliyorsan, bırak bir başka cinsin ya da insanın ne yaptığı o kadar da umurunda olmasın. Eğer umurunda oluyorsa, sen de o eleştirdiğin kategoride bir insan olursun.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendisinin ilgisi olduğu için olabilir mi
10 Yorumla çünkü biz bir hayvanız ve her hayvanın üreme içgüdüleri bulunur ondan olabilir mi acaba?
00 YorumlaSonrasında kızın hayatını mahvedip gitmek için.
10 YorumlaHoşlanıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yaparak ne yapmaya çalışıyor
+1 yılİlkokul 3te mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk gibi yaşına yakışmıyor 28 yaşında bir de kızla kiskandirma oyunu kurdular falan komik
- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılAşık etmek için
05 Yorumla
- +1 yıl
Cesaretsiz aşık olabilir mi acaba.
Soran+1 yılOlabilir valla ozguvensizti
Soran+1 yılİstek atmm mesaj atilmior sana
- 1 yıl
Buradan yardımcı olmayı daha çok tercih ediyorum.
Çok doğal bir şey bu, yaratılıştan gelen bir şey.
03 Yorumla
Soran+1 yılArt niyet dışında ne amacliyor
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Tavla atmak için. Ne için olacak hoşlandığı için
01 Yorumla
Sevdiğinden/istediğinden olabilir mi 🤔
01 Yorumla
+1 yılSeni sevdiğim icin
00 Yorumla
+1 yılHoşlandığı için olmasın
00 Yorumlamal olduğundan
00 Yorumla
+1 yılDemek ki istediğini başarmış
00 Yorumlaİlgisini çekmek için 🙂🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşlanıyor senden benim başımada çok geldi
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTepkini ölçüyor işte merak ettiriyor kendince
Soran+1 yılMerak uyandırmaya çalışıyor doğru mu
Cevap sahibi+1 yılşu an bu çocuğun yaptığı hareketleri senin içinde merak uyandırıyor ister istemez içinden diyor bana bakıyor mu ne sıklıkla bakıyor benim yaptığım hareketleri merak uyandırdı mı gibi nice sorular yani hele yanında arkadaşı var ise benim zamanında hoşlandığım çocuğun yani sevgilim yanında arkadaşı vardı o beni kontrol ederdi kendisi bakıyor muyum tepkimi yani moralım bozuk oluyor mu ya da hiç mi tepkim yok falan yani
Soran+1 yılAnladım bunlarda kız kankasiyla kıskandırma oyunu kurmuştu bana
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHicbir sebebi yok musterih ol
01 Yorumla
+1 yılMal olduğu için
10 Yorumla
1 yılE hoşlanıyordur.
03 Yorumla
Soran1 yılBir çocuk var heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp bana bakıyor sonra gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi yapıp ortadan kayboluyordu ne amaçlıyor sizce?
- 1 yıl
Hasta o net
Soran1 yılNe hastası sence?
+1 yılHoşlandığı için ya da begendiği
01 Yorumla
+1 yılSenden hoşlanıyor olabilir
01 Yorumla
Hoşlandığı için olabilir
012 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettirmeye çalışıyor diyorlar sizce böyle nasıl merak edicem?
Soran+1 yılNereye gidiyor falan dimi
Soran+1 yılPeki bir çocuk neden kız kankasina anlatıp olduğum ortama gelip kiskandirma oyunu kurarlar?
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ona aşık olduğu için
04 Yorumla
Soran+1 yılBence aşk ne onu da bilmiyor
+1 yılHoşlandığı için tanimi
01 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHoslaniyordur?
03 Yorumla
- +1 yıl
Ya dikkatini üzerine çekmeye calisiyor ya da sen yanlış algiliyosun
Soran+1 yılDoğru algılıyorum da neden yapıyor
Seni süzüyor demek ki
01 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlantı.
01 Yorumla
+1 yılHoşlanıyor demek ki bunu da anlarsın yani
10 Yorumla
+1 yılSana oyle gelmistir
00 Yorumla
+1 yılDoğanın kanunu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Seviyordur knk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılseks için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek amaç 😅😅
00 Yorumlainsan oldugu icin
01 Yorumla
+1 yılSevdiği için
016 Yorumla
- +1 yıl
Artislik yapiyo
Soran+1 yılNiye peki
- +1 yıl
Kız onu sevmesi için
Soran+1 yılNasıl kız onu böyle sevicek peki açıklar mısınız
- +1 yıl
Ne yapıcak peki özgüveni yok gelip konuşamiyo belki de aileni taniyo terslemek için
- +1 yıl
Her erkek gidip açılamaz
- +1 yıl
Bazen kızlarda biraz 1 adım atmalı erkekler tersleye. ez ama kızlar tersler
Soran+1 yılHerkes diyor özgüveni yok terslenmekten korkuyor o yüzden böyle oyunlar mi kuruyor
- +1 yıl
Senin de onu istediğini mi istemediğinimi örenmeye çalışıyo biraz göz göze gel 20 30 saniyo gözlerine bak
- +1 yıl
Terslemenden de korkuyo olabilir
Soran+1 yılEmin olmaya çalışıyor yani
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Soran+1 yılTamamdir teşekkür ederim
Soran+1 yılİstek attm
+1 yılDoğal bişey
00 Yorumla
Detaylı bilgi