Kadın ilişkide ağzına edilmesini ister. Huzurlu ilişki her kadını sıkar. Kadınlar içten içe şiddet görmeyi sever. "Toksik sevdamız sorgulanmasın" demiş kızın biri, demek ki kadınlar şiddeti ve ağzına edilmesini seviyor. Enteresan bir durum
Bir kişinin güvenmediği biriyle ilişkiye devam etmek istemesinin birkaç nedeni olabilir. Örneğin, kişi duygusal bağlılık, alışkanlık, korkular ya da başka faktörlerden dolayı ilişkiyi sonlandırmak istemeyebilir. Ayrıca, ilişkinin başlangıcında güven sorunu olmasına rağmen zamanla bu sorunun düzeleceğine inanabilir ve ilişkiye şans vermek isteyebilir. Her ilişki ve kişi farklıdır, bu yüzden net bir cevap vermek zor.
Güvenmiyorsa N'apmaya devam eder ki insan 😃 Güvenilir insanlar durup dururken, güvenemeyeceği kişiye gidip varıyorsa kendisi de en az onun kadar sorunludur zaten 😃 Güvenilir biriyle yapamaz o. Sıkılır, aldatır.
Boşta kalacak bir adam değil. Çok yakışıklı olduğundan demiyorum. Yetenekli abisi. Ama benim gibi biri ona katlanır mi? Sanmıyorum. Hem kıskanc, hem şüpheci hemde ayrılmak istemiyor. Ben onun kuklası değilim. Hadi bye bye yani. Katlanamıyorum böyle adamlara.😅
Kendim için değil ya. hahah öylesine sorayım kafam dağılsın dedim. kızgınım :d kararımı verdim. ayrıldım , engelledim. Bana güvenmeyen adamla devam etmem mantıksız ve kendime saygısızlık olurdu.