1 aydır konuştuğum adam vardı aramız bir soğudu bir kaç gün yazıyor sonra ortadan kayboluyor falan derken en son 4 dün önce konuştuk son yazdığım mesaja görüldü atmıştı. Ben bugün onunla ilk buluştuğumuzda gittiğim bir mekana gittim ve ordan hikaye attım tam ben mekandan çıktım aynı yere bu geldi ama ben bunu görmedim bu da bizim o ilk buluşmada oturduğumuz masaya karşı foto çekip hikaye olarak attı masanın önünde de şömine vardı o ilk gece şömineyi yaktırtmıştı aramızda bir makara dönmüştü. Sizce "bu sefer şömineyi yatırmadın mı 😄" yazıp mesaj atsam kötü olur mu? O bana canı istediğinde bir şeyi bahane edip yazıyor benim böyle bir mesaj atmam beni küçük düşürür mü?
Evet o şekilde mesaj at bir şey olmaz
Hayır mesaj atma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aah kuzummm keskee yazmasaydinn.. oyle goruldu atip gidenler varyaaaa sinir bozucular
O görüldü olayından sonra üç gün önce mesaj attı abisinin teknede nikah eğlencesi varmış sende gelsene dedi ama beni ailesinden kimseyi tanımıyorum beni nasıl onların içine sokucak diye düşündüm bir de bir anda pat diye ortaya böyle bir teklifle çıkmasıda saçma geldi kesin o gece yalnız kaldı ondan çağırdı diye düşündüm işim var ondan dolayı gelemem dedim sonra biraz daha konuştuk yine sohbet kesildi üç gün oldu işte
amaann yook iyi ki gitmemissinn boş ver, oylelerine guven olmaz vallaaa
Kız olan sensin bırak o yazsın çabalasın sen çok takma kafana kankam olacağı varsa olur sen yazma ama yinede egosu artmasın.
Atmalısın bence ne kaybetersin ki
Ya şöyle bir durum var onunla iletişimimiz ilk kesildiğinde 2 gün sonra pat diye bir konu hakkında soru sormak için mesaj attı biraz konuştuk sonra yine iletişim kesildi bugün iletişim kesilmeli 4 gün oldu. Bende bugün onunla ilk buluştuğumuz mekana gittim mekandan hikaye attım benim arkamdan aynı yere kendisi gelmiş ve bizim ilk buluştuğumuz gün oturduğumuz şömineli masayı çekip hikaye atmış ilk buluştuğumuz da ben üşüyorum diye çalışan çocuktan şömineyi yakmasını istemişti çocukta koca bir bidon benzinle gelmişti bizde çok gülmüştük aramızda makarası olmuştu. Yani mantıklı bakarsak o canı istediğinde bir soru sormak bahanesi ile mesaj atıyorsa bende ilk gece o şömine makarasına dayanarak "bu gece şömineyi yaktırmadın mı 😄" yazıp mesaj atabilirim bence bunda küçük düşücek bir şey var mı sence?
Bence makarasına mesajı atabilirsin hoşuna gidebilir
Attım 🙈 hemen cevap verdi ahahaha yok yatırmadım ama sende buradaymışsın 😂" yazdı. Bende yanında üşüyen bir ben olmadığım için gerek kalmamıştır dedim evet bende oradaydım ama çok durmadım bir bardak bir şey içtim kalktım dedim cevap bekliyorum bakalım
Hayırlısı
Bu ara hiç sesin çıkmıyor ama yazdı 😄 ay senden Allah razı olsun senin yaz demen sayesinde mesaj attım yoksa asla yazmazdım çok teşekkür ederim ya gönlünden geçen ne varsa inşallah olur 🫶🏽🙏🏼🙏🏼
💝💝🧿
ece canım mısın bir kadın erkeğe niye böyle bir mesaj atar ki olm erkek kadını elde etmeye çalışır nasıl bir varliksin sen
En son bana bu aralar hiç sesin çıkmıyor yazmıştı ya bende evet bu ara yoğundum sana hiç yazamadım kusuruma bakma diye cevap verdim ve yine görüldü attı cevap yazmadı :(
E ben sana yazma dedim işte
@arda917 benim yazdığım kusuruma bakma bu ara yoğundum sana yazamadım mesajında mı bir sıkıntı var rencide edici falan mı oldu acaba
Hayır g*tünü kaldırdın kankam yapma yüz verme hak etmeyenlere