Ablam evet dememi bekliyor bende beğeniyorum ama beklentim öyle değildi çocuk yine de iyi ama içime sinmiyor bir daha böylesini bulmazsın bir dediğini iki etmez istediklerine kulak verir dedi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İçine sinmeyenle evlenme. Ama biri tam aradığın gibi biri olsa da hemen koyuverme. Hem içine sinmeli, hem de evine bağlı olmalı.
Tam istediğim hanımcı biri karakteri efsane hoşuma gitti. Ama içime sinmiyor açıkçası
Belki evlenince farklı olabilir ama yine de içine sinmeyen biriyle evlenmek Risk. Ama unutma hiçbir zaman tam olanı yakalayamazsın. Zaman geçirdikçe de tipini görmemeye başlıyorsun. Kimle evlenirsen evlen hepsi aynı olcak. karakter ön plana çıkıcak. ama yine de ilk etapta hoşuna giden ve anlaşabildiğin biri olursa tadından yenmez. o zaman cinsellikten de keyif alırsın.
Dediklerine katılıyorum. Ama cinsellik çok önemli çocuğa baktığımda arzu hissine kaplamak istiyordum öyle olmadı ondan korktum yaa çok istekli bir erkek olsa ben istemeden yapmsam ikimiz açısından da çok kötü olur
O zaman acele etme. Yaşın genç. Bekle.
Evet daha 22 yim önüme bakmam daha doğru olur diye düşünüyorum
Bu arada evet cinsellik önemli. özellikle evleneceğin kişiyle.
Bence de. tabi ben sadece fikrimi belirttim. ama arkadaşlarının ya da eniştenin laflarına kulak asma.
sen ne istiyorsun ona bak.
Benim için önemli olan benim cinsel çekim hissetmem artı öbür türlü uyum tipe çok bakmam. Ama erkeğin beni beğenmesi benden daha çok yoğun duygu beslemesi daha önemli biz kadınlar zamanla duygu besleriz
:) işte zaten onu kastettim. zamanla oluyor bazı şeyler ama ilk başta bi dürtü olmalı. o zaten anahtar gibi bişey. onunla başlıyor. tanımasan bile oluyor. sonrasında karakteri iyiyse katmerleniyor. neyse buradan böyle sohbet eder gibi olduk :) her detaya da giremiyorum kusura bakma...
Heheh olsun teşekkür ederim cevabın için
Rica ederim. aklına takılan bişey olursa sorabilirsin. tecrübelerimi aktarabilirim :) detaylı olarak hahahaha
Ee karar verebildin mi?
Kararım hayır
Tamam. Bu senin kararın. Hayırlısı olsun.
Sormak istediğin bisey varsa sorabilirsin
Yaa peşimi bırakmıyorlar babama açıp demişler görmeye geliyoruz yine düşünün taşının falan 🤦
Anlıyorum. Kararlı olman gerekiyor. Tamam da diyebilirsin ama kararını net vermelisin. Ayrıca burdan bunları konuşmak biraz garip. Daha detaylı konuşabiliriz.
Çocuk yine yazdı net istemiyorum dedim bitti
İyi bakalım. Hayırlısı olsun. Merak etme daha ne fırsatlar çıkar önüne
Çıkar ama çocuk gidip ablama yalvarmış ve çocuk babasını kaybedeli 1 ay olmuş annesi de babası da konuşamıyor ve duyamıyor 2 gün konuştuk etkilenmiş benden ve bağlılık duyuyor çok üzüldüm
Bence şimdi üzül ki ileride büyük bir pişmanlık yaşama. Böyle arada kalmamalisin
Reddettim ne kadar iyi birisi olsa da hayalim öyle değil
Daha detaylı konuşabilme imkanımız var mı? burada iyice sohbete daldık:)
orada misin
Çekim varsa ve iyi anlasiyorsaniz neden olmasın
İki gün konuştum ama ısınamadım gibi yoksa Kafa yapımız uyuşuyor gibi ablama dediği her şeyi sordum dedi her konuda öyle
Anladım yani ona karşı çekim duyuyorsan ve yanında mutluysan olur, öbür türlü olmaz bu kadar basit
Çekim hissetmiyorum sanki emin değilim çünkü yan yana gelmedik ondan emin değilim.
Hm anladım ne hissediyorsun tam olarak?
Bir taraftan kadına bu kadar değer veren erkek bulamam diyorum artı baskıcı biri değil ailesine karıştırmaz öyle yanii. Ama arkadaşlarım çocuğu beğenmedi Allah aşkına buna mı kaldın diyorlar canımı sıktı bende olmuşuz konuştum. Eniştem babama konuyu açmış üstüne de görücüye gelmek istiyorlar ve çocuk 2 saat önce mesaj atıp geri silmiş
Görücü mu daha bir tanıma bile olmadan o ise girersen o iş yaş. Bir sevgili ol ve en kotu 2 yıl falan birbirinizi tanıyın öyle olabilir
Yok zaten bunlar bu kadar hızlıya getirdi belkide ondan ısınamadım baskı altında hissediyorum bide çocuk eniştemin kuzeni çocuk çok iyi diye zorluyor bende istemiyorum bu işler zorla olmaz
Aynen öyle durumu anlat o zaman istemediğini soyle
Çocuğa dedim ısınmadım anneme kesinlikle hayır dedim şu an böyle ama karşı taraf zora getiriyor gerginlik hissediyorum
boş ver olmaz de cirkeflik falan çıkar giderler
Aynen öyle eniştem de boşuna bana ve anneme küsmüş gibi bir şey o dedi diye evet dememi bekliyor bir daha neymiş bizle konuşmayacakmışş
Konuşmasın yapacak bir şey yok
Evet öyle cevabın için teşekkür ederim
Rica ederim
Bence şans ver yani ji bak kafana yatiyosa evet dersin yani hemen evlenecek halin yokya
Evet öyle hemen evlenecek halim yok ama o kıvama girecek durumda da yani aileler biliyor arada olan insanlar hızlıya getirdi ondan kestirip atmak zorunda kaldım.
Karışık Bi durum aileler bilmeden görüşme imkanınız varsa önce birbirinizi tanıyın derim
O sıkıntı elimi ayağımı çektim olmuyor
O zaman akışına bırak çünkü olacağı varsa olur inan bana=)
Peşimi bırakmıyorlar zaten bana bugün yazmış geri silmiş 😅