Sevgilimle kavga ettim?

bugün sevgilimi çok kıskandım ve küfür ettim ona. Arkadaş grubumla cafeye gittik.6 erkek 2 bayan. Ama çift olarak bir biz varız.. baldirina gelen mini etek giymisti oturunca her yeri belli oluyodu. Eğilirken gögüsleri felan gözüküyor. Benim sinir kat sayım attı tam karşısında oturuyorum ayağına bastım anlasın diye anladı ama sırf beni gıcık etmek için yaptı. erkekleri zaman zaman sevgilimi dikizlerken gördüm. Ayağı kalkıp orada bir muhabbet döndü, dimi sevgilim dedi bende evet sevgilim yalnızken göstercem sana dedim. Hala frikik veriyordu, para düşürdü comelmeden ayağı kalkıp eğildi. Hepsinin gözü kıza kaydı birden. Sinirden kudurdum. Millete ziyafet çektirdi resmen. kalktık cafeden eve gidiyoruz. Ne yapmaya çalışıyorsun dedim, hiç bir şey dedi. Beni kıskandırmak hoşunamı gidiyor dedim. Evet diyor alaycı bir tavırla. Ben sinirlendim s*ktir git kızım dedim. Küfürden nefret ettiğini bile bile. Direkt yapıştırdı lafı kime s*ktirmemi istiyosan sikt*riyim dedi. Buraka dedim. (Eski sevgilisi) Tokat yapıştırdı gitti.2 gündür ne mesaj atıyorum... Sizce kim haklı? (O gün çok kötü bir gündü benim için güne kötü başlamıştım)
Sevgilimle kavga ettim?