Sanalda konuştuğum çocuğun telefonu çalındı. 1 aya yakın girmiyor çaldırıyorum büyük ihtimalle telefonunu koruma altına almak için numarasını kapattı. Onu çok merak ediyorum ne yapacağım. Rüyalarıma giriyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
boş ver düşünme
ah kızım benim kııızımm. kaç yaşındasın kızım sen. büyüyünce ne olacaksınn.
ulaşmak isteyen her şekilde ulaşır. instagram şifresini bilip başka telefondan giremiyor mu?
İnstagramdan konuşmuyorduk. 1 yıldan fazla tanışıyoruz. Sadece cidden çok özledim ve rüyalarıma giriyor. İnstagramımı benim ismimi yazsa bulur
demek istediğimde buydu zaten. bir sosyal medya üzerinden ulaşım sağlayabilirdi sana. bahane sunduğu çok açık, ve bahanelerle gelen insandan da uzaklaşmalısın. özlemene bir şey diyemem elbet ama kendi değerinin farkına varıp duygularını kontrol etmelisin. ondan 1 tane varsa unutma ki senden de 1 tane var. sende bir tanesin.
Teşekkür ederim belki zamana ihtiyacım var
Ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır. Nasıl bu kadar sonsuz güvenebiliyorsun? Sanaldan görüştüğüne göre birkaç alternatif iletişim kanalınız olmalı? İstese bulur
İstese bulur evet. Belki de şu an ailesiyle arası kötü olduğu için bana ulaşamıyor. İstese döner değil mi?
Tabi ki, kendini yıpratma. Bak hala ulaşamadığına bahane buluyorsun. Zor olsa gerek ama bir şekilde aşmalısın. Kıyaslanmaz tabi ama İnsanlar onlarca yıl beraber yaşadığı evli kaldığı insandan bile ayrılıyor. Üzme kendini 🌺
Teşekkür ederim. Birilerine içimi dökmek zorundaydım ondan buraya yazdım. Yoksa hesapta açmazdım sağ ol.
Rica ederim güzelim 🌼
Yalan söylüyor sanırım.
Buna ihtimal vermiyorum.
O telefonda takılı sim kartı iptal ettirip hemen bir sim kart almak çok kolay...
Uzun zamandır konuştuğum birisi ama buna ihtimal vermiyorum. Bilgisayardan girip hararetli şekilde bana cevap verdi. Sonra babasının geldiğini söyledi ve bir daha girmedi. Telefonu direkt çalındı Yanii.
Google dan bulunabiliyor... denedimi ki
Bilmiyorum. Sadece ailesi yüzünden giremediğini, bana ulaşamadığını düşünüyorum yoksa öyle birisi değil zaten hala ekli duruyor. Çalındığını biliyorum. Sadece ben onu özledim. Rüyalarımla giriyor. Eninde sonunda ailesiyle arası düzelecektir. O zaman bana ulaşmak isterse ulaşır. Mantıken öyle olması gerekmez mi?
Herkesin elektronik olarak herşeye ulaşabildiği çağda, biraz garip... yaşı kaç?
O da ben de yaşıtız 17 yaşında.
Umarım tez zaman da ona kavuşursun
Teşekkür ederim tavsiyeler için. Umarım. Çünkü yaşamımı olumsuz etkiliyor. Bir yıldır tanıdığım birisi belkide iki yıl. Sürekli birlikte vakit geçirirdik.
Sadece teefonda mi?
Evet birlikte oyun bile oynardık. Sesli konuşurduk. Vakit geçirirdik sürekli mesajlaşırdık. Sabahlardık. Buluşmayı bile düşünürdük. Ben beni gerçekten seviyorsa gireceğini ve bana ulaşacağını düşünüyorum. Çünkü cidden hayatım mahvoldu. Sürekli kabus görüyorum. Belki ailesi yüzünden bana ulaşamıyor ben böyle düşünüyorum.
Karamsar olma da, sağlıksız bir ilişki biçimi ve sürdürülebilir değil, yaşlarınız da küçük daha, daha tam tanımadan hayatın için karar verme ki uzulmene, incinmene sebebiyet vermesin
Ama ben gece gündüz onunla hayal kuruyorum. Ben onu nasıl unutacağım. Sadece onu düşünüyorum
Bu sanalin hazin sonu, kendini sanalla kandırmak... basit aslında sünger cekmek
Şöyle düşünüyorum. Eğer cidden beni seviyorsa bana ulaşsın. Eğer sevmiyorsa ulaşmasın. Ulaşabilir evet ama babasının o kaybettikten sonra nasıl bir tepki verdiğinide yazmıştı. Ben onu beklerim. Sadece belirsizlik beni çok üzüyor.
Ailesel sorunlarını hallettikten sonra belki bana ulaşır Yanii. Ben böyle düşünmek istiyorum. Çok özledim. Takıntılıyım başkası olmaz kafasına giriyorum.
Başkası olmayabilir tabi, ama başka faktörler de bu ilsikinin sürmeyecek olduğunu da gösteriyor zaten...
Öyle söyleme belki cidden sürecek
Bunu sadece kendini uzmemen adına söylüyorum inan...
Yaşayan bir ölü gibiyim. Ben sadece onu istiyorum
Başka şeyler düşün, yaş olarak takıntılı yaşlar zaten, başka şeyler dene
Bir gün zaten eğer o da benim kadar düşünüyorsa karşıma çıkar. Hallettim geldim der belki. Ama eğer hiç gelmezse o zaman bir zaman sonra ona olan duygularım gider belki öyle değil mi?
Ona kendini bu kadar kaptirman zaten başlı başına sıkıntı, güzel vakit gecirmissiniz böyle düşün, o yaşlar da sevdiğim insanla evlenmistim daha sonra ama sürmedi. Hayat insanın karşısına çok şeyler çıkartıyor.. dikkatli ol
Öyle ama herkeste öyle olacak değil ya. Sen şimdi ne dersen de ben onu seviyorum ya ondan böyleyim zaten. İstemsiz oldu. Her şeyine aşk besliyorum. Onu çok özledim. Sen ne dersen de ona olan sevgim bi değişiklik göstermiyor ki. Bana zaman lazım. Eğer seviyorsa benim kadar az da olsa. Beni haberdar eder. Eminim
Dikkatli ol lütfen... kendine zarar verme...
Kolpa yapmış
Yalan.
yenisini bul