Ayt sayısalda kimya bitmek üzere biyoloji keza aynı
Fizik %20 bitti
Matematik %40 civarı bitti yetişir mi 😢
Fizik %20 bitti
Matematik %40 civarı bitti yetişir mi 😢
Konuları bitirmek tek amacın olmasın. Bütün Konular bitince her konudan net yapmış olmayacaksın. Anlayarak yavas yavas ilerle kalan konular olsa bile bitirdiklerin saglam bitmis olucak ve sinava daha birkac ay var stres yapma
Orası öyle ben çoğu konuyu zaten az çok biliyorum ilk kez gormiycem ama ne biliyim kendimi çok boş hissediyorum şu an :(
Yeni şeyler öğrendikçe eski konuları unuttuğunu hissedersin aynı şekilde cok çalışınca da kendini boşmuş gibi hissedersin. Doğal bu durumlar biz de geçtik o yollardan :)
Peki ne yapmam lazım bilmiyorum 🥺 matematik hiç çalışmadım şimdiye kadar tyt de kendi başıma soru çözerek gelistim ama ayt öyle değil nerden çalışmamı onrririsin
Ayt matta ilk olarak bilgi sarmalı bitir başlangıç için uygun sonra acilin fasikullerinden ilerle son olarakta orijinal çöz derim tabi birsürü kaynak öneririm ama bu süre zarfında anca bu kadar yetişir. Bide deneme zamani diyenleri dinleme konuyu bilmeden çözmenin ne faydası var. Şahsen ben deneme çözmek yerine konu çalışılması taraftarıyım
Aynen konuyu bilmeden deneme çözülmez moral bozulur 😥konuları nerden çalışayım peki
Güncel olarak youtube kanallarından hangileri popüler bilmiyorum ama mert hoca kanalını matematik için kullanmıştım öneririm
Teşekkürler ☺️
konu konu gitme bence artık az kaldı deneme çöz denemedeki eksiklerine göre o konulara odaklan yanlışlarını kapat
2 ayda konu bitmez mi
1 ayda bile bitirirm ben konuları ama nasıl çalışmam gerek nasıl bir yol haritası cizmem lazım
ya konu biter bitmesine de konu bilmen önemli değil önemli olan soru tiplerini görmen önce nerede hangi konularda eksiklerin var bunu belirle bunlar üstünden git
Anladım peki nerden çalışayım kitap mı video mu önerirsin ayt matematik için
valla ayt hakkında bir fikrim yok ama soru çözüm izleyebilirsin sonra kendin çözersin birkaç günde bir de deneme yapıp eksiklerine göre hemen o arada kapatırsın sıfır değilsen halledersin bence 2 ayda önemli olan şey kesinlikle stres yapma
Cevap
1Cevap
Şimdiye kadar aklın nerdeydi
Öyle deme ya 🥺
🥹 ama konular bitse bile tam oturtamazsın. Sözel olsa neyse derim.
Ağa be 😭 fen çalışıyordum kimya ve biyo arada matematik bakıyordum sonra bilmiyorum çöp oldu matematiktekiler şu an hiç birini bilmiyom
Tyt yapabiliyorum ama ayt hiç yok bende
Hedefin ne
İlk 50 bin
: //
Ne olmak istiyorsun
İyi bir şey çıkarayım öncelikli hedefi bu
Yetişebilir, başarılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar