Hiçbir değil ilgi çekiyorum sert de değilimm, şey aslında görüşmek isteyen oluyor o kısıtlı çevrede bile oldu ama sorun şu ki çevrem yok bir tane arkadaşım yok
Ne demek istediğini anladım ama arkadaşlık kurmak istersen burada fikir sormak adına eslikte edebilirim, anlattığına göre kısıtlı insanın profiline sahipcevredesin ama böyle şeylerin nereden geleceği belli olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Stres olabilir.
Dertlerden bunlar hep bende de var bazen seksi geliyor gözüme 😀😀
Ee o da iyi
İyi tabi 🥲👻
Keşke iyice beyazlamadan saçlar evlensek yoksa evde kalcaz 😁
Senin yaş kaç acelen mi var hem 😂
28 oldum yenii😊acelem var biraz bence gerçi aramakla bulamadım gerçi en fazla 23 gösterdiğimi söylüyorlar
Kaçıram seni 😂😂😂😂
Yaşlanıyorsun bak demek bak yıllar geçiyor artık demek :D
Önceden geçmiyor muydu ee napalım
Ne yapmak istiyorsan onu yapmak lazım o vakit :D sevgilisiyse sevgili işse iş paraysa para
Sevgili bulamıyorum yıllardır üzücü olan kısmı biraz o :( :)
Şer hepsine yıllardır zaten çabalıyorum
Neden bulamıyorsun halbu ki böyle teklifleri erkekler götürür? varsa bir derdin paylaşabilirsin
Bana getiren yok ki teklifi çevrem de az geçen sene ben duygularımı açtım kabul edilmedi
Yani o zaman ilgi çekmiyorsun veya dışa doğru sert ve mesafeli bir imajın olabilir yaşında kaç bilmiyorum ama yani ama anlat dinlerim ben
Hiçbir değil ilgi çekiyorum sert de değilimm, şey aslında görüşmek isteyen oluyor o kısıtlı çevrede bile oldu ama sorun şu ki çevrem yok bir tane arkadaşım yok
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ne demek istediğini anladım ama arkadaşlık kurmak istersen burada fikir sormak adına eslikte edebilirim, anlattığına göre kısıtlı insanın profiline sahipcevredesin ama böyle şeylerin nereden geleceği belli olmuyor
Ölümü hatırlatır işte
Evet o zaten aklımda ki
Olgunluğa adım attın bence olgun kadın candır
Daha bu yaştayım yaa ne olgunuuuu ama olabilir ama ben gençken sevişmeyi seviyorum
Adım attın dedim zaten tecrübesiz kadınlarla zevk alamazsın seni alan yaşadı valla 😃
Zorla aklımı zapdediyosun illa gel bana yürü diye 🤣
Tecrübeli değilim ki
Tam nikah basılacak hatunum diyon yani harbi ilgimi cezbettin kimseye güvenmedinmi hayatında
Kismettir
Direk sevisecek guvenilirvbirini bul ve biran once sevişş !
Oral yaptirsan bile yeter
Sana yapim istersenn
Sen de haklısın
Oyle
Yuzune otur yalattir
Tedbirini al yokuş aşağı yuvarlanmak deniliyor
Nasıl tedbir alınır?
Artık o iş sende daha tam da sevisememsisin ordan basla
Evliliği bekliyorum
Yoksa yıllardır sevişirdim zaten
Var mı biri
Yok.
İşin zor kızım biraz gayret
Neden işim zor değil, hayır işim kolay
Kolay gelsin o zaman
sence
yaşlanıyorsun :)
sevişiriz :)
Yaşlılık 😂
Sitres
Evet işten çıkarıldım belki ondan
Ne iş yapıyordun?
Hicbiridir.
Doğru
En mantıklı sen çıktın
Sende 2 secenek vermissin %50 %50 sansımız var gibi cevaplatmıssın herkese kimseye fikrini sormamıssın jskdkdldkfl
O da doğru klk yine mantıklı dedin😊
Biraz daha översen kendimi filozof falan sanacam ama
:) ama napıyım gözlemim