Yeni biriyle tanışıp hayatıma dahil edemiyorum tip olarak çok yüksek biri olsa bile böyleyim asla kendi duvarlarımı aşamıyorum. Çocuğa görüldü atmışım ondan bile haberim yok. Nasıl düzelcem ben?
Ona karşı bi şey hissetmediğin için, tipiyle de alakası yok bunun. Bazen birileri hiç içini ısıtmaz, bambaşka biri gelir can atarsın konuşmaya. Doğru kişi gelmemiş sadece
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle gerçekten ama doğru kişi sanki hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum
Aynı durumdayım, ne ara veya nasıl böyle oldu fark etmiyorsun ama çözümü yok gibi hissettiriyor. Yeni bir ilişki bile yorucu gibi, tanımaya hiç upraşamam gibi bir his.
Seni seven olunca sevemiyorsun illa seni peşinden koşturup uğraştıracak insanlar hoşuna gidiyordur büyük ihtimalle. Umarım pişman olmazsın. Bu tür insanlar nadir bulunur kaybetmek istiyorsan bilemiycem. Eğer bişi hissetmiyorsan çocuğa bunu yaşatmaya hakkın yok deme soğuk vs yapıyorum alakası yok soğuk yapacağına direk konuşmayı kes bundan daha az acıtır.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kadar haklısın ki.. en kısa zamanda konuşup bitiricem. Zaten aramızda bişey de yok kendisi hisleri olduğunu söylüyor fakat ben öyle bir adım atmadım ona
Haklı olmak istemezdim inan çünkü biliyorum çok pişman olacağını ondan kendine daha fazla eziyet çektirmeden seni temiz seven insanları da daha fazla ümitlendirmeden bir süre sosyal medya türü yerlerden uzak dur ve kendine odaklan
Aynen öyle. Hislerimi duygularımı arzularımı kaybettim. Yaşama sevincine dair en ufak bişey yok içimde.. Bir kız arkadaşım olsun. Şu yemeği yiyelim. Yarın şurayı gezelim. Yok abi. Hevesim yok
O yazsaymış. Ben de anlamam nedir bu görüldü muhabbeti. İlle de son gören mi yazacak
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dün gece çok uzun bi mesaj atmıştı ben uyumadığım halde uyuyomus gibi yapıp sabah o konu üzerine hiç konuşmadan günaydın yazdım. Ona alınmış gün içinde yazmamış baya sitem etti
Bir şey hissetmiyon çünkü. Çok yakışıklı diye hissetmek zorunda değilsin şunu bi anlayın artık. Senin kafan her ne kadar onla bunla gezeyim hayatımı yaşayım kafasında olsada ruh bir kişiye aittir onu bi anla