Güzelim bir tanem kendine iyi bak olur mu?

Seni sevdim kadın , unutkan bir adamdım ama seni hatırladım. Senin aşkından sevmeyi öğrenirken "Sevmek Hatırlamaktır" Sözüyle de karşılaştım.

O ilk gördüğüm beyaz elbiseni de son gördüğüm tatlı pijamanı da unutmadım. Bayramda giydiğin yeşil elbisende tatlı bir çocuk gibi göründüğünü , benini , ipeksi saçlarını , masum bakışlarını , güzelim dudaklarını , yumuşak sesini kızınca ki o tatlı tonlamalarını uyuz demeni uflamanı püflemeni o yumuşacık huzur dolduran sesinle şarkı söylemeni bütün tatlılığına ve cıvıl cıvıl bir kuş oluşuna rağmen derinde ki o kırılmış kadının hüzne boğan son şarkısını da sakladım.

O parlak zekanı cin gibi oluşunu ilk defa senin gibi zeki bir kadınla karşılaştım ben tabi dumura uğradım ve yanlışlar silsilem başladı ama şimdi yeri değil. Bir genç adamın hayatında isteyebileceği en iyi şeyin zeki bir kadının ona eşlik etmesi olduğunu da öğrettin sen bana , bana bu hayatta böyle bir zevki tattırdın... seninle geçirdiğim her andan keyif aldım.

Seni tanırken içinde ki o vahşi cadıyla da tanıştım tabi en sevdiğinde olsa gideceğinden korkan o gitmeden ben gideyim diyen belki tırnaklarını boğazıma geçirmedi ama kalbime geçirirken hiç gözünü kırpmadı yine de onu da sevdim çünkü o da sendin o deli deli hallerinde senin bir parçandı kıskançlıkların güvenmeyişin delirişin acıtman hepsiyle birlikte seni sevdim.

Sen aslında terk edilmiş küçük bir kızdın bense acıyı sevgi-sanmış çocuk.

Güncellemeler
+1 yıl
Mayıslar Bizim oldu , Galatasaray şampiyon oldu ama
Mayıslar benim olmadı bizim olmadı

Biz kaybettik :))
Güncellemeler
+1 yıl
Bir keresinde şiir yazar mısın bana demiştin;

Gözlerindeki masumiyet,
Bir avuç toz gibidir,
Kalbimdeki sevgiyle birleşir,
Gökyüzünde ki yıldızlar gibi parıldar.

O yıldızlar , senin adını anıyor,
Gecenin sessizliğinde göğsüm seninle yanıyor,
Gözlerinle doldurmuşsun içimi yüreğim seninle coşuyor,
Amentü gibi inanıyorum sana, Mona Roza gibi özlüyorum,
Ceylanım biliyor musun? Seninle yaşamak en güzel acımdı.

"Bilmiyorum ne zaman bakarsın ceylan ama ikimizde olmayacağını bilsekte güzeldi..."
Güzelim bir tanem kendine iyi bak olur mu?