Benim 4 aylık bir ilişkim vardı. Erkek arkadaşım ben de sınava hazırlanıyoruz iyiydik hem dersimizi çalışırdık hemde birbirimize vakit ayırırdık. Bu ayın başında erkek arkadaşım bana yapamayacağını hem sen hem dersler zor oluyor yapamıyorum ikisini bir arada diyip ara vermek istedi bende kabul ettim anlayış gösterdim çünkü bende o süreci yaşıyorum ve anlayabiliyorum. Ama yine bağımızı koparmadik gün sonunda ya da derse ara verince falan arayıp konuşuyorduk ama o hem ben yapamıyorum diyip hem de başka kızla konuşmuş. Ki hepsini geçtim biz ayrılmadık sadece ara verdik bunu bile bile kızla konuşmuş. Kıza da benim sevgilim ya da konuştuğum kimse yok kız sürekli onu arıyormuş konuşuyorlarmış bunu öğrenince kendimi çok kötü ve değersiz hissettim ve en kötüsü hala onu seviyorum bu durumda nefret etmem gerekirdi. Ben ona ağzıma geleni söyleyip konuşmayı kestim ama hâlâ yediremiyorum kendime içim soğumuyor. Siz olsaydınız napardınız?
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba Bu durumun sizi duygusal olarak sarstığını ve belirsizlik içinde bıraktığını anlayabiliyorum. Böyle bir durumda partnerle açık iletişim kurmak önemli olabilir. Bu duruma onu getiren olayları, duyguları, sorunları öğrenmek; ilişkinin geleceği hakkındaki düşüncelerini bilmek durumu anlamanıza yardımcı olabilir. Kendi duygularınızı da açmak, neler hissettiğinizi söylemek onun da sizi anlamasını sağlayabilir. Bazen partnerlik ilişkilerinde uzun süreli beraberliğin getirdiği bir bıkkınlık olabilir. Bu durumda karşı tarafı biraz kendi özel alanıyla baş başa bırakmak, ona zaman tanımak ikinize de iyi gelebilir. Partnerlik ilişkisinde bile olsak sınırlara saygı duymak gerekir. Karşı tarafa ve kendinize biraz zaman tanımanın ikiniz için de sağlıklı olacağını düşünüyorumm
Ya abi ayrilsinlar işte o erkekten hayır gelmez bunu sende biliyorsun
@baklavalisobiyet dediklerinin onemsenmemesi gerekiyor. Ona gore ayni olan fakat detaylari cok farkli olan sorulara kopyala yapistir cevap veriyor kendileeeri. Canimda adini gorunce baklava cekti heee
Merhaba baklavalisobiyet
Aslinda direkt ayril demek bir cozum degil cunku hepimiz her iliskimizde farkli sorunlar yasiyoruz. Onemli olan sorunlarin ustunu kapatip ayrilmaktan ziyade partnerimiz ile aramizdaki sorunlari cozmeye odaklanmaliyiz. Bu sekilde daha saglikli iliskiler icinde oluruz
Sevgilim ara vermek istedi? ↗
Sevgilim ara vermek istedi, ne yapmalıyım? ↗
Böyle tür bütün sorulara otomatik yanıt atıyor. Bir de bi'bilen alıyor şaka gibi :))
@baklavalisobiyet
@Kauren bazi insanlar kendi sorunlari cozebilmek icin psikolog oluyor hahaahah @kauren
@KupaKızı03 demi yanindada soyle kaymagi offf 🤤🤤