Konuşmayı kesmeli miyim?

Şimdi biz Şubat ayından beri konuşuyoruz 1 ay sonra da buluşmuştuk, o günden beri ilişki aşamasına hala geçemedik. Buluştuğumuzda lafa gelince aslında sevgili olalım işte şöyle böyle diyor çok kıskanıyor beni ama buluşmamızdan sonra beni ne arayıp soruyor, ben arıyorum öyle konuşuyoruz ben seni sonra arayacağım diyor sürekli ama aramıyor. Ben de bi şey yapmıyorum 1 hafta geçiyor aradan konuşmadan anca öyle aklına geliyorum arıyor. Bu böyle bir döngü oldu aramızda ve ben çok sıkıldım bu durumdan anlamıyorum da ne istediğini. Bir de sürekli bana yalan söylüyor asla kabul etmiyor yalan söylediğini ama ben yalan söylediğini içten içe biliyorum. Benim bir yerlere gitmemi kısıtlıyor ama kendisi de oralara gidiyor. Devamlı ayranım dökülmesin gtüm şey olmasın modunda. Hatta bu dönemde aldatılmış bile olabilirim o kadar güven vermiyor ki bana. Mantık olarak gerçekten yüzüne bile bakmamam gerekiyor ama seviyorum onu ve vazgeçmek istemiyorum, bir ilişkim olacaksa onunla olsun, kendisini düzeltsin istiyorum. Şu zamana kadar geçen sürede gerçekten o kadar yıprandım yoruldum ki, psikolojim altüst oldu. Ben bu kadar kafaya takarken kendisi çok rahat ve hiçbir şey umrunda değil. Benim yanımdayken o kadar iyi ki ama onun dışında resmen bambaşka bi insana dönüşüyor, özellikle arkadaşlarının yanındayken apayrı biri oluyor. Ne yapacağım biriniz akıl verin bana lütfen.

Konuşmayı kesmeli miyim?