Hiç Konuşmadığınız yazmadığınız bir şeyleri başlatmadığınız için pişman olduğunuz bir insan oldu mu? #reda
Hiç içinizde ukte kalan biri oldu mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Lisede sınıfımda bir çocuk vardı. Benden acayip hoşlanıyordu. Ben de sonra bunun bana olan ilgisini fark edince ben de ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım. Ama aşırı utangaç bir çocuktu. Benden gözlerini kaçırır ve karşımda hemen kızarırdı. Gelip benle konuşmadi. Ben de onunla konuşmadım. Bazen diyorum konuşsak nasıl olurdu diye.
Herkesin içinde ukte kalan birisi olmuştur. Geçmiş geçmişte kaldı. Nice söylenmemiş sözler, yarım kalmış ilişkiler, umduğunu bulamamış beklentiler, nefretler, sevgiler, mutluluklar, üzüntüler... Hayatın her anı bir kesit gibi hatırlanır. Ama artık eskiler de içimizde yarım kalmış bir anıdır.
Hayır hiç içimde ukde kalan biri olmadı zaten ukde kalan biri de olmaz :D bir aşk ya yaşanmıştır ya da hiç yaşanmamıştır.. veya bitmiştir.. geriye dönüp sürekli aynı kişiyi düşünüp de takıntı yapmam
Ohoooo. Hepte onların canım yüzünden olmadı. Hayatıma genelde Dişil enerjisi yüksek "Adamları" çektim. Nazlı/Trip atan her moka küsen her adımı benden bekleyen 🤮 hepside başlamadan bitti. Ukte kaldı mı içimde? Ne evet ne hayır çünkü hiç ilişkim olmadı.. Ama kendimede o tipleri hiç yanıma yakıştıramadım sevmiş olsamda içten içe saygı duyamadım (Saygı sonuçta kazanılan bişe) ilişki yaşansaydı mutlaka ayrılık olurdu eminim. Bana Eril enerjisi yüksek Adamlar lazım. Beni alttan alan benden daha olgun karı gibi küsmeyenbana sahip çıkan benim icin çaba gösteren ilk adımı o atan. Bak işte böyle davranan Adama her Kadın çiçek bahçesi olur. Amca bu tip adamların yanında kendimi Kadın gibi hissedebilirim😉
olmuṣtu hatta her fotosunu gördüğümde ağlıyordum bide evlenmiṣti benim hüzün seviyesini sen düṣün ama atlattım çok ṣükür. Tam 3 senemi aldı. Ṣimdilerde aklıma bile gelmiyor pek gelsede yer etmiyor gülüp geçiyorum vay be bunuda atlatmıṣım diye anlatabilmisimdir umarım 😅
Ukte olarak değil belki ama paylaşacağımız çok daha güzel şeyler olabilirdi.. gülerek gerçekten keyif alarak geçen fazla zmn.. veya aklımda biriktirdiğim bir sürü düşüncemi bilmesini isterdim belki.. öyle
Hayır pişmanlık duymamak için elimden geleni yaparım gerisi nasip, olmazsa da olmaz hayat devam ediyor geçmişe takılmam, olmadıysa vardır bir sebebi deyip geçerim çünkü hayat olmayacak ihtimalleri oturup düşuneceğimiz kadar uzun değil.
Evet oldu ukde değil ama sadece konuşmak istediğinde keşke konuşup anlatsaydim dediğim e bizde insanız neticede istemeden de olsa bazen bazı şeyleri on göremiyoruz hayırlısı böyleymiş
İllaki oldu konusmak isteyip de konusamadigim bi sekilde ama icimde ukte kaldi mi dersen hayir. Sadece cok emek verdigim iki kisi ile gorusemedim onlari sayabilirim.
Evet böyle bir durum yaşadım ve hâlâ da aklımın hep bir köşesinde yeri var. Çok ufak yaşlarda yaşanmıştı böyle bir durum. şu an bile olmasını dilerdim.
O çok denedi başlatmayı da başı sonundan belli bir hikayeyi okumaya gerek var mı?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oldu da hiç ilişkim olmadı zaten genel olarak ukte kalıyor gençken lisedeyken falan olsaydı biri en kötü üniversitede olsaydı gençlik hevesi farklı sonuçta, şimdi kimseye bakmıyorum zaten
Ben şu durumu herkes te gördüm. Unutamadığı veya sevip kavuşamayan çok insan var evli veya bekar farketmiyor. Hala seviyorken sevginiz için savaşmayı asla bırakmayın.