Geçmiş geçmişte kalmıştır. Bilgi vermek zorunda değilim
Herşeyi en başında anlatırım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evleneceğim kadın eğer bilmek isterse anlatırım ben sorun yapmam tabi ki de.. çünkü ondan hiç bir şekilde bir şey gizlemem. ama merak etmiyorsa tutup da geçmiş ilişkilerimi anlatmam ya da onun da anlatmasını istemem çünkü geçmişle değil gelecekle mutlu olunur sadece
Cevabın için teşekkürler😇
🌸🌺
Sorarım bilmek istiyorsa her şeyi baştan anlatırım eğer evleneceksek beni her halimle kabul etmeli çünkü ben onu öyle de kabul ederim. Bir şeyleri saklamak iyi değil çünkü yakalandığında ve güveni kırdığın zaman tekrar toparlaması imkansıza yakın oluyor. İnsan bir yalan yakalayınca tüm doğruları sorgularmış ya onun olmaması için en azından anlatılmalı.. Hiçbir şey sonsuza kadar gizli kalmıyor zaten
Evlilik sevgili olmak gibi değildir. Evlenirsin x çocuk olur , bazı şeyler sonradan öğrenilince çok acı durumlar yaşanabilir. Ya da geniş biriyle evlenmek lazim m sonradan öğrense bile sorun etmeyecek biriyle
Cvp için teşekkürler
Rica ederim. Eğer bi bakış açısı verdiyse ne mutlu
Bu arada foto çekilmeyi biliyorsun gerçekten:)
Paylaşırım.. bilmek hakkı, ve kafasında benimle alaklı herhangi bir soru işareti kalsım istemem
Cvp için teşekkürler 🌸
Rica ederim🌸
Cevap
26Cevap
Ne bilmek istiyorsa anlatırım sorun değil. Geçmişimle ilgili kötü bir şey yok zaten. Ha başıma talihsiz olaylar geldiği oldu ama beni üzdüğü için kimseye anlatamadım. Bilmek isterse onları da söylerim. Ama duygulanıp ağlarsam bana bir sarılma borçlu.
Cesaretinden dolayı kutlarım 😇
Hayatımla alakalı bilmek isteyeceği her şeyi söylerdim
İki tarafın tercihine bağlı. İkisi isterse konuşulur. Saklamamak da gerekir aslında.
Kesinlikle 🤗
İsterse anlatırım. Kötü bir şey yok zaten. Ben pek fazla sormam. Sadece beni ilgilendireni sorarım. Bir de insanlara hatırlatmak istemem kötü bir anısı varsa. Üzümesinede dayanamam. Eğer kendisi anlatmak isterse tabii ki dinlerim.
Evleneceğim kişi en yakın arkadaşım olacak tabiki geçmişimi bilmek zorunda hatalarımı günahlarımı yani beni yoksa evlilik dediğiniz şey basit bir imzadır.
Bazı şeyler, kişinin kendi içinde kalmalı.
Ve bazı şeyleri anlatmak, gelecekte sürekli lafı açılacak birer tartışma konusu olacaktır. Bu yüzden geçmişe takılmamak gerek. Adı üstünde geçmiş.
En başında anlat anlat. Sonradan da yapmadım dediğin şeyleri de yapmış gibi kafasında kurup sonradan da öyle yargılayıp ona göre muamele etsin.
Anlatılacak şeyler var anlatılmayacak şeyler var. Sorulursa eğer üzerinden geçersin, detaylar her zaman can sıkıcıdır.
Evet anlatırım en güzellide budur yanlış doğru her iki taraf bilmeli blk yanlış insan bkl doğru insan sonra çıkan şeyler iki tarafında üzer
Adı üstünde geçmiş karşı taraf bana anlatsa soğurum
Paylaşırım ama hepsini değil bazı şeyler var onlar bende kalmalı
her şeyde anlatılmaz ya
Merak ettiğini söylerim
Bilmek istiyorsa paylaşırım
Geçmişi bilmeden olmays
Gizlemem gereken bir şeyim yok ki...
Hayır evlenmeyecegim kişiyle de paylaşmam zaten
Anlatırım isterse tabikide...
Sen peki?
Paylaşacak geçmiş yok
Bilmek isteyeceği her şeyi söylerim
Gizlim saklım yok
En baştan söylerim sonra sıkıntı çıkmasın.
Anlatmakta fayda var
Sorulduğu soruların cevaplarım. Gizli saklım yok.
Merak ediyorsa üstün körü anlatırım
detay vermeden anlatırım
ohaa herşeyi derken?
Evet
Hayır ne gerek var özelim sonuçta bende kalsın
acık sozlu bırı mısın?
Evet
Umrumda olmaz
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?