İki yıllık bir ilişkim var ve çocuğu çok seviyorum. Ama bana defalarca kez yalanını yakalaidm, aldatmasını yakaladım. Ve sürekli beni manipüle edip duygusal olarak dibe çekiyor. Onu hala seviyorum ama ayrılmak istiyorum. Fakat elinde uygunsuz resim ve videolarım var. Birine atmasından korkuyorum. Ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAyrıl. Sırf bu yüzden bir şey yapamaz. Ayrıca zaten bilgisayarına yedeklemiş okuduğum kadarıyla ve manipülatif birisi. Bu insan ile olmaz ve seni çamura sürükler. Sen de farkkndasın zaten ama korktuğun için ayrılamıyorsun. Ayrıl, o zaman reşit değilmişsin ve hata yapmışsın, insanlık hâli. Bu konuda kendini suçlamamalısın bana kalırsa ve de ayrılmalısın, polis denilen bir şey var. Kendine had göremez bunu yapmayı. Görse bile haddini bildirirsin. İstemediğin birinin yanında sırf korkudan durmak zorunda değilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum tabiki. Ve teşekkür ederim ancak tek korkum babamın öğrenmesi, ailem
- +1 yıl
Evine birkaç kişi git, yalnız gitme ama sakın. Sonra bilgisayardan sil. Bitti.
En İyi Cevaplar
+1 yılAşkım telefonunu verirmisin birseye bakacagim de videolari resimlerini sil kandır işte cocugu nasil yapacagini sen daha iyi bilirsin seni tehdit edecek olursa da polise savciya gidersin Sen böyle kötü birini nasil hala sevebiliyorsun aklım almiyor
010 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim beni tehdit etmedi, ederse diye korkuyroum. Ayrıca telefonundan sildim ama bilgisayarına da yedeklemis
- +1 yıl
bilgisayarından da sil uygunsuz fotolarıni videolarini niye atiyorsun baskalarina sen yas kac senin
Soran+1 yılO zamanlar küçüktüm 18 yaşına yeni girmistim terk etmesin diye ne istediyse yaptım
- +1 yıl
Bilgisayardan da silmeye bak Birdaha da kimseye uygunsuz ciplak fotolar atma o kisi atmayınca konusmayalim diyecek sende tabi bagli kaldigin icin baglandigin icin yapiyorsun köpek gibi baglamasini biliyor bunlar
- +1 yıl
Uzak dur böylelerinden anca kullanir atarlar
Soran+1 yılAsla atmam asla. Çok utanıyorum zaten. Ama işte nasıl sileceğim ya başka yerde de tutuyorsa
- +1 yıl
Zaten bunu baska yerlere atarsa atacak olursa savciligina gidersin uygunsuz ciplak foto video paylasmak suc kandır cocugu silmeye bak
Soran+1 yılBen bunun hukuki boyutunu zaten biliyorum o yönden sorunum yok. Sadece ailem öğrenirse beni gerçekten gebertir
- +1 yıl
iste bilgisayardan nasıl sileceksin onu düsün birde baska bir yerlerde sakliyormu agzini ara
Soran+1 yılBir keresinde bana şey demişti sana özel resimleri tutugum bir yer var demişti
Ayrılırken ona söyleyeceksin sil diyeceksin eğer internette görürsem sorumlusu sensin savcılığa gider senin adını veririm başın belaya girer dersin.. böyle söylersen tırsar..
022 Yorumla
Soran+1 yılYa geri adım atmazsa gerçekten çok korkuyorum. O zaman 18 yaşına teni girmiştim terk etmesin diye ne dediyse yaptım
Soran+1 yılYine de çok korkuyorum. Tirsar mi diyorsun?
Soran+1 yılGerçekten intihar edecek düzeye geldim
Soran+1 yılDeneyeceğim bugün
Soran+1 yılYüzüm belli oluyor. Ayrıca beraber olurken videolarimiz var. Onlar sadece benim telefonumda vardı ama benden habersiz kendine yollamis
Soran+1 yılTamam deneyeceğim çok teşekkür ederim
Soran+1 yılÇok pişmanım zaten tövbe ediyorum sürekli çok pişmanım ama çok da korkuyroum
Soran+1 yılTeşekkür ederim desteğiniz icin
Soran+1 yılBelliydi
Soran+1 yılOff Allah'ım ya
Soran+1 yılAslında mantıklı ya çok teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç korkma ve ayrıl. İstersen şikayetçi ol , temizlesin savcılık ondan sonra ayrıl. Bu tipler korkak olur. Zaten paylaşacak olsa şimdiye kadar paylaşırdı qma korkar yapamaz diye düşünüyorum. Hiç bir şey demeden ayrıl engelle her yerden ve bitsin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah tatlım, bu durumu okuyunca içim sızladı. 😔 Aşk, güven ve saygı üzerine kurulu olmalı. Aldatma ve manipülasyon, acı dolu bir ilişkiyi sürdürmek yerine sağlıklı bir şekilde ilerlemenin önündeki en büyük engellerden biridir. Sen kendi duygusal sağlığını ve mutluluğunu her şeyden önce düşünmelisin. Ayrılmak istemen çok normal, çünkü kimse böyle bir durumda mutlu olamaz.
Bu tür tehditlerle başa çıkmada temel adım, bir yetişkin olarak kendini koruma hakkına sahipsin. Eğer elinde seni tehdit edebilecek materyaller varsa ve bunları kullanma tehdidinde bulunursa bu, ciddi bir suçtur. Bu konuda destek almaktan çekinme. Bir hukukçuyla konuşarak neler yapabileceğini öğrenebilirsin. Ayrıca böyle zor zamanlarda yanında olacak arkadaşların ve ailen varsa onlara da güvenebilirsin. İlk adım olarak güvendiğin birine durumu anlatmak, üzerindeki yükü biraz olsun hafifletebilir.
Sen güçlüsün ve bunun üstesinden gelebilecek kadar cesursun. Kendine inan ve doğru karar vermek için kendine zaman tanı. Her zaman sağduyulu ve güvenli adımlar atmak önemli. 🌸00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKorkma ayrılın direk.
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam duyarsa diye korkuyorum
+1 yılAyrılması kolay insanlarla sevgili olunmalı bende bunu geç öğrendim seni anlayabiliyorum ama ayrilmalısın çocuk resmen seni kullanıyor kendine güvenmelisin eğer tehdit ermeye kalkarsa şikayette bulun korkma sen güçlü bir kızsın ki şu an bu manipülasyonü farkedebilmişsjn hatanın neresinden dönsen kardır.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Şikayet etmek problem değil babam beni gebertir ondan korkuyorum
- +1 yıl
Bende ailemden korkuyordum ama tek başıma üstesinden geldim sakin kendini ezdirme ailen öğrense sanki bisi olmicakmis gibi davran yoksa daha da üzerine gelirler
Aşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Bir gün içir sarhosken o videoları sil ayrıl onları yine kullanmaya kalkarsa polise ďikayet et
09 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hiç tehdit etmesi ama bende hiç ayrılık konuşması yapmadım. Ama işte ayrılınca hrislanip yapar diye korkuyorum
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılSorun şu ki cinsel açıdan değil. Ben zaten onunla bunu yaşadım ama o kızlarla duygusal bir aldatma yaptı.
- +1 yıl
Bencede iyi düşünmek gerekir evlenip yürümüyor diye bir sene sonra boşanmaktadır daha yıkıcı olur. Yaşanmışlıkları hatırına bekli onları kullanmaz ben olayım sevdiğim beraber olduğum bir kızın o şekilde acı çekmesini istemem o resim ve videolar ikimiz arasında kalır kimseye ifşa etmem
Soran+1 yılBende bunu umut ediyorum. Ama en yakın arkadaşı eski sevgilisine hala böyle tehdit ediyor. O da yapar diye korkuyroum
Soran+1 yılAmin
Yani üzüldüm haline cocuk sebi obje olarak kullanil başkalariyla iliskiye devam edicek
012 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptı zaten. Aldattı da beni ama başta sevdigimden göz yumdum artık çok yoruldum. Resimlerle tehdit ederse korkusuna yürütüyorum ilişkiyi
Soran+1 yılBiliyorum ama ailem öğrenirse diye çok korkuyorum
Soran+1 yılZaten aylardır kendime zarar veriyorum resmen intiharın eşiğine geldim
Soran+1 yılDeneyeceğim bugün
Soran+1 yılAyrılırsam tehdit eder diye korkuyroum
Soran+1 yılEvet tanıyor iste
Bir anlık sinirle telefonunu kır ve sonra ayrıl
08 Yorumla
Soran+1 yılTelefonundan gizlice sildim ama bilgisayarına ve flashina yedeklemis. Beni hiç tehdit etmesi çünkü hiç ayrılık konuşması yapmadım. Ama ayrılınca hrislanip yapar diye korkuyorum
Soran+1 yılAilemden korkuyorum o yüzden
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılGebertirler beni
+1 yılSen hatayı başta yapmışsın bunları koz olarak kullanırsa suç işlemiş olur
04 Yorumla
Soran+1 yılHata yaptığımı biliyorum zaten o hatayı yaptığımda daha çocuktum. Lise aşkımdi ilk sevgilimfi onu kagbetmemek için her şeyi yaptim
- +1 yıl
Eğer o görüntüleri internete atar veya birilerine gösterdiği anda alırlar onu içeri istediği kadar silsin telefondan siber suçlar ekipleri silinen dosyaları yeniden yuklerler
Soran+1 yılBiliyorum da iş o raddelere gelsin istemiyorum
- +1 yıl
Ozaman boş ver parada bir yere kadar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu direk yaparsan yaparsın yoksa sorun olur sana da
04 Yorumla
Soran+1 yılYa tehdit ederse
Cevap sahibi+1 yılEtmez
Soran+1 yılYa ederse abi işte
Cevap sahibi+1 yılSende tehdit et savcılığa giderim de
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha böyle bir durumda bile güvenmeden beraber oluyorsun..
029 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen mi attın bunları
Soran+1 yılEvet coxuktum ve beni terk etmesin diye her şeyi yaptım
Cevap sahibi+1 yılBence manipülasyon yapıyor bilgisayarında olmayabilir..
Soran+1 yılBiz görüntülü konuşurken gösterdi oradan biliuorum
Cevap sahibi+1 yılSeni demek ki tehdit ediyor işte.
Cevap sahibi+1 yılOnunla herşeyi yaşadın mı?
Soran+1 yılEvet yaşadım alenen beni hiç tehdit etmedi ama aynı arkadaş grubundan olan bı coxuk kız ondan ayrıldı dite babasina resimlerini atmakla tehdit etti aynısını o da yapar diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılSonra ne oldu peki?
Soran+1 yılÇocuk hala bu şekilde tehdit ediyor kızı bende bu yüzden aynısını benim sevgilimde yapar korkusuyla aylardır ayrilamiyorum. Resimlerde yüzüm belli onu geçtim. Beraber uygunsuz resimlerimiz de var
Cevap sahibi+1 yılBak güvenmediğin bir insanla berabersin..
Aldatmış hala berabersin..
Yalancı hala berabersin..
Seni kullanıyor hala berabersin..
Hepsi tehtid korkusu mu?
Soran+1 yılHepsi tehdit korkusu. Başta öyle değildi. Sevdiğimden göz ardı ettim. Ama zamanla gözüm açıldı. şu an aadece tehdit korkusu yuzunden
Cevap sahibi+1 yılNereye kadar gidecek bu saygı duy kendine..
En çok ne olabilir
Soran+1 yılO videolar ve resimler aileme giderse diye korkuyroum
Cevap sahibi+1 yılAilende sana yardım edecek ve seni koruyup koruyacak kimse yok mu
Soran+1 yılGebertirler beni
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki ne yapmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılBilmiyorum çok korkuyorum sadece, bitiremiyorum da bu yüzden o bitirsin istiyorum o da yanaşmıyor
Cevap sahibi+1 yılSeni isteği gibi kullanıyor zaten
Soran+1 yılEvet öyle yapıyor ama işte ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe zamandan beri berabersin
Soran+1 yıl2 yılı geçiyor
Cevap sahibi+1 yılO isteyince tensel ilişkiye giriyorsun öyle mi?
Soran+1 yılÖyleydi ama artık değil
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkmamı ister misin
Soran+1 yılNe için?
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen diye söyledim
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorsan gerek yok zaten, yorumlar aldı başını gitti ondan..
Soran+1 yılYok yok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim önemli değil sen nasıl istersen öyle saygı duyuyorum
Ya bişey yapamaz fotoşop yapmış beni tehdit etmek için dersin yayılırsa eğer özelin. Ayrılman lazım bence şahıstan aldatmış bide yani
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum zaten
+1 yılO seni böyle bir şeyle tehdit ettiyse avukata başvur onunla konuşsun
05 Yorumla
Soran+1 yılTehdit etmedi, ayrılınca eder diye korkuyroum. Aileme giderse ailem brni gebertir
- +1 yıl
Atmasaydın keşke sen bir ayrılmayı dene öyle birinden hayır gelmez başka seçeneğinde yok zaten
Soran+1 yılSadece atmak da değil işte biz beraber olurken videomuz da var. Zaten çok pişmanım. Çocuk aklıyla yediğim bir boktu. Şimdi it gibi pişmanım krokudan da ayrilamiuorum
- +1 yıl
Yapcak bir şey yok ya istemediğin biriyle devam edeceksin ya da ayrilcaksin başka seçenek yok ki
Soran+1 yılBen zaten ayrılmak istiyorum sadece tehdit korkusuna yapamiyorum
+1 yılÖzel hayatın gizliliği diye bir şey var paylaşırsa suçlu olur diye biliyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum bunu zaten ama işte işler o raddete gelsin istemiyorum. Ailem öğrenir diye ödüm kopuyor
- +1 yıl
Herkesin herkeste fotoğrafı var merak etme ruh sağlığında bir sorun yoksa böyle bir şey yapmaz
Soran+1 yılEn yakın arkadaşı eski sevgilisine hala böyle davranıyor o da aynısını yapsr diye korkuyorum
- +1 yıl
Olan olmuş yapacağın bir şey yok ilişki kurduğunu insanlara dikkat etmelisin ve bu arada arkadaşı böyle yapıyor diye o da yapmak zorunda değil
Soran+1 yılTabiki değil ama korkuyroum. Dediğim givi çocuktum ve o gider diye korkup her dediğini yaptım.
- +1 yıl
Korkarak bir yere ulaşamazsın ama sadece ona bağımlı olarak yaşarsın ve öylede olmuş zaten
Soran+1 yılNe yapacağımı peki
Soran+1 yılO yüzden düşman gibi değil dostça ayrılmak istiyorum
- +1 yıl
Öyle yap işte sinir etmeden kibar kibar anlatarak ayrıl
Soran+1 yılNasıl yani işte bir örnek ver bana
- +1 yıl
Onu sen bileceksin 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt adli işlemleri başlatırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama babam beni mahveder
+1 yılKız arkadaşım da senin gibi
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Bu bir aşk değil Ya bağlantı koparmıyorsun
Soran+1 yılBen onu hala seviyorum ama bana yaptıkları yüzünden sevsemde bitirmek istiyorum çünkü bana zarar veriyor
- +1 yıl
Sadece Sevmek yetmiyor işte ilişki için sen mutsuz isen yavaştan yolunu değiştir
- +1 yıl
Belki yokluğun ona ders olur
Soran+1 yılBen zaten ayrılmak istiyorum ama resimlerimi yayar diye korkuyroum
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önce resimleri sil veya sildir ondan sonra...
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan gizli telefindan sildim ama benden habersiz bilgisayara ve flasha yüklemiş ondsn dolayi bir şey yapamıyorum
- +1 yıl
Şimdi bu yazacaklarımı yanlış anlama. Senin rızan olmadan bu görüntü ve ya resimleri saklıyor ise. Savcılık karşısında GRAM şansı yok ve suçu bildiğim kadarı ile (hatam olmasın) ağır. Eğer cesur olup ilişkini bitirip kendisinden bunu güzelce istersen. Karşılığında tehdit alırsan hemen savcılığa gitmen gerekiyor. İnan bana savcılık bu konularda hassas. E tabi burada dediğim gibi cesur olman dik durman önemli. Malum ailemin kulağına gider vs gibi endişelerin olacaktır. Gerekirse ikametini bir arkadaşının evine taşıman falan gerekebilir...
Soran+1 yılAilemin kulağına gider diye korkuyroum zaten yoksa savcılığa falan gitmek problem değil bdnim icin
+1 yılEvet böyle tipler var kova burcu mu
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır oğlak
Soran+1 yılÇok korkuyorum resimleri atar diye ayrılmak istiyorum gerçekten. Onun yüzünden defalarca kez intihar eşiğine geldim. En azından bir fikir verin istiyorum
- +1 yıl
Canım hiç bi şey yapmaz yapacağını düşünüyorsan polise git ve şikayetçi ol
Soran+1 yılAilemin ogrenmemessi gerek. Çocuktum ve hata yaptım şimdi büyüdüm bu hatanın farkındayım ama geri donemiyorum iste
+1 yıl:) beter ol
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih