Güncellemeler
+1 yıl
Özellikle olmaz diyenler nedenini de açıklayabilir mi
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca 2 gündür rapor yazmam lazım yoğunum dedi. Ben de kolay gelsin dedim. Yazmadı 2 gündür ben de yazmadım yoğundur diye
Arkadaşlar konuştuğum biri var şu an yeni bir iş kurmuş fazlasıyla yoğun çalışma hayatı var. Ayrıca 1 sene evli kalıp boşanmış. Bense tıp 2. sınıftayım henüz yeni 4 sene daha okumam gerekiyor. Sizce böyle bir ilişki olur mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır olmaz yaş farkı çok
Abicim kendine yazık edersin sosyoekonomik farklar algi ve dünya farkları olur kendini yakarsın yapma
Haklısınız yaşıtlarıma göre hep daha olgun oldum birçok konuda. Ama bu bile yeterli gelmez ikimiz için. Ortak konularımız az. Bu yüzden keseceğim iletişimi zaten şu an konuşmuyoruz. İşleri rahatlayıp yazarsa söylerim ona
Bekleme yaz bitir.
Çünkü ben onun işini anlayamayacağım o da benim okul hayatımı. Bir de evlenip boşanmış ve şu an inanılmaz rahat takılıyor. Buna gelemem ben. Beraber bir şeyler yapma ihtimalimiz pek yok
Abicim gelecek planında kariyerinde ona görev yok yer yok
Peki diyelim ki ben onun daha olgun olmasından hoşlandım onun hoşlanma sebebi de genç olmam mı?
Evet genç tecrübesiz ve kendini tanımıyor olmak
Bu bir erkeği neden tatmin ediyor peki
Seni anlamak sana yetmek kolay. Sorgulayamazsın bilmediğin için. O ne dese tamam dersin. Bakiresin gençsin. Tamamen ego tatmini için idealsin
Anladım, teşekkür ederim
Sana yaptığını 28 inde birine yapamaz yaparsa karşılığını alır
Nasıl bir karşılık olur o
28 olan biri kendini tanır anlar karşı tarafı tahmin edebilir. Kendine uymayan şeye tepki verir olmasını istedigini ifade eder
Maalesef olmasını istediğim şeyi ifade edecek kadar iletişimimiz yok görüşmelerimiz çoğunlukla yüz yüze oldu. Sonra mesaj, arama yok. Yazmayan adama da bana neden yazmıyorsun şöyle böyle diye reaksiyon göstermem. Ben de yazmam. Günümüz olaylarından hiçbir şey anlamıyorum artık cidden.20-27 yaş erkeklerinde inanılmaz bir cinsel açlık var sevgi vs kalmamış durumda. Biraz daha olgun olsun dediğimde de bu tarz sıkıntılar çıkıyor. Sırf bu yüzden 2 senedir ilişkim yok
Kendini keşfet
Öyle yapıyorum kendime odaklıyım uzun süredir
Aferin
saçmalama. tıp okuyorsun. biraz sabret. önüne dr lar çıkacak.
okuluna odaklan. saçma ilişkilerden de uzak dur
Haklısın ama özellikle benim yaşıtımdaki erkeklerde inanılmaz bir sorumsuzluk var. Daha önceki uzun ilişkilerimde de hep yaş farkı vardı bu seferki kadar olmasa da. Evlenip boşanmış olması biraz daha aklımı kurcalıyor. Çok da eğlenceli biri
kurcalamasın sadece. aklın onay vermesin. yaşıtın erkek değil , aklı başında olgun mesleği sana uygun biri olmalı.
şimdi doğru düşünemiyorsun. hayat eğlence değil. sakın sakın uzak dur ,
Çok haklısınız ancak bu yaşına gelmiş, kendi işini kurmuş ve olgunluk sahibi biri bu yüzden ben olumlu düşünmüştüm. Ama diğer faktörler olumsuz değil mi
işi gücü vs bunlar mutlu olmanıza yetmez. sana melek rolü yapsada onunla mutlu olamazsın. yıpranmıştır o.
ona göre plan yapma. sen iyi bir bölümde okuyorsun. kendine yeni ufuklar daha yüksek hayaller kur. iletişimini de kes onunla.
2 gündür konuşmuyoruz zaten çok yoğunum dedi kolay gelsin dedim kaldı öyle. Dün de hikaye paylaşıyordu. İstese bir mesaj atabilirdi yani. Keseceğim iletişimi tamamen
en doğrusu bu. oyuncağı olursun. okuluna derslerine ağırlık ver. geleceğin kararmasın.
kazanmak için çok emek verdin. zeki birisin. bu konuda hormonlarının seni yanılmtmasına izin verme
Çok teşekkür ederim mantıklı ve gerçekçi yorumun için yazarsa da düşüncemi söylerim ona. Yazmazsa da zaten kesilmiş olur iletişim
rica ederim. zaten okul bitince düşüncelerin benim yazdığım gibi olacak.
şimdi okul stresi biraz yalnızlık , hormonel istekler yanlış düşüncelere sebep olabilir.
ama kendine telkinlerde bulun. lütfen lütfen sonrasını düşün.
Anlasabiliyorsanız olur
fikrim degisti sizden olmaz
Seni okutmaz evlenirsen
Öyle bir dünya yok bölümüm için çok uğraştım daha 4 senem var. Evlilik falan zaten okul bitmeden olmaz benim için
4 sene bekler mi sanıyorsun
Evlenip boşanmış birinin hemen şu an evlilik isteyeceğini düşünmüyorum. Boş zamanlarında hep geziyor o rahatlıktan çıkmaz istemez kolay kolay
Kullanırsınız birbirinizi o zaman
Benim kullanmak gibi bir niyetim yok o kafalarda değilim. Mantığıma oturmayan şeyleri size de danışmak istedim. Keseceğim iletişimi
yaş farkı cok gibi
Olmaz
Neden aşkım
İlk olarak evlenmiş boşanmış, orasını iyice araştırman lazım.4 yıl bi ilişki için çok uzun bence, çok uzatılınca sonu hüsranla bitiyor maalesef, tabi bu benim görüşüm. Deneyip görürsün, umarım hayırlısı olur hakkında.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Sadece o olgun erkeği görmek hoşuma gitti kendi yaşıtlarımda bunu göremedim maalesef.
Arkadaşım da hayatına “olgun” erkek aldı ama anladık ki akıl yaşta değil baştaymış, ikimize de tecrübe oldu😁
Hem bir insan ne kadar da meşgul olsa yazar ya öyle bişey yok yazamamak gibi, bu erkekler var ya istediğine o kadar güzel davranıyorlar ki..
Çok haklısın istese 1 dakikalık arama bile yapar. Normalde cumartesi dışarı çıkalım diye haberleşmiştik ama çok geç uyuduğu için aramadım akşam. Sonra dayanamadım aradım uyandı mı diye. Yarım saat önce kalktım yemek yemeye geldim sonra çalışmaya devam edeceğim dedi. Bana neden haber vermedin ben de ona göre başka plan yapardım dedim. İşim bitince yazacaktım kötü niyetim yoktu özür dilerim falan dedi ben de mesajını beğendim kaldı öyle daha da yazmadı
Hmm bence boş ver sen onu
Olur
Ama o kadar yoğun ki kaç gündür görüşelim diye konuşuyoruz. Rapor yetiştirmem lazım yazıcam ben sana dedi 2 gündür yazmadım. Ben de daraltmak istemiyorum işi bitince yazar diye
Eğer akademik bir iş ise olabilir en yakın arkadaşım yüksek lisans yapıyor ve başını kasiyacak vakti yok neredeyse
Dün hikaye atmış bir mesaj da atabilirdi yine de bana
O zaman olmaz
Olur bence
Olur