Değerli Üye Sizin sorunuzun karşılı olan bir cevap vermiş olmaya bilirim. Benim duyduklarım hep şu yönde " Aşırı İlgisiz biriyim neden? Çok az ilgi bekliyorum onu da bulamıyorum, Yeter ki benimle ilgilensin hatta en aşırısı denecekleri bile yapmasına razıyım, Benim ile ilgileneceğine kendisi ile azıcık ilgilensin, İlgisi hep ben hep ben ama ilgisi fanteziler ve seks kendimi..., Eşim Evi ile azıcık bile de olsa hiç ilgilenmez, Sürekli başka şeyler ile ilgileniyor, Onun Eşi, Karısı, En yakın arkadaşı, dostu Telefonu ile ilgilendiği kadar benle ilgilenmiyor, İlgisi hep kendisi ve Anne, babasına zamanını harcıyor... Yani... Yani?
“Normal” ne demektir? Bu, ne az ne de çok olan bir durum mudur? Siteye yeni üye oldum ve gördüğüm kadarıyla herkes ‘Normal’ olmayı Norm arayışında ve bu konuda sorular soruyor. Bazıları için bu durum hiç mevcut değilken, bazıları için çok az, bazıları içinse aşırı. Senin ki "düşüncen" bana güzel , benim ki "düşüncem" sana. Veya belki de o kadar da güzel gelmiyor. Bence, karşılıklı iletişim ya zayıf verici ve kuvvetli alıcı ya da kuvvetli verici ve zayıf alıcı nedeniyle zayıf veya kötü olabilir. İronik olan şu ki, insanlar sadece birbirleriyle değil, diğer canlılarla ve hatta evrende var olabilecek yabancı varlıklarla iletişim kurmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Ancak, ‘Bugün seni çok özledim, seninle baş başa kalacağımız anları hayal ediyorum, seninle daha fazla ilgilenmek istiyorum’ ya da ‘Bugün bana her zamankinden daha fazla ilgi gösterir misin?’ demek neden bu kadar zor? Ya da tam tersini söylemek de mümkün: ‘Hayır, hayır işte bu kadar kolay.
Hayır hiç boğmaz fazla ilgi ile boğsun sevdiğim erkek beni ohh 😀😀ama başkalarına ilgi göstermesin ben onu boğarım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlk zaman boğdu ama şimdi onları istiyorum evlediğim ilk seneler karım ayaklarıma masaj yapıyordu ya bende hayır falan yapma diyordum yarım saatlik masajı 10 dk falan indiriyordum