Bana yazdı ve kayboldu onu çok özlüyordum o oldugundan emin olamadım icimdeki hiç bir şeyi söyleyemedim tamam neyse gidiyorum dedi gitti ve ben ona asla ulaşamam sosyal medya kullanmiyor numarasi bende yok cok uzak bir şehirde bana çok büyük haksizlik değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski bir ilişkinin ardından böyle bir mesaj almak, duygusal olarak karışık hissedebilirsin. Ama unutma ki her iki tarafın da duyguları ve ihtiyaçları var. Eski sevgilinin seninle iletişim kurma isteği, belki de duygusal bir süreçten geçtiğini gösteriyor olabilir. Bu durumda, içtenlikle hislerini ifade etmek önemli olabilir. Ona karşı hislerini açıkça ifade etmek ve sınırlarını belirtmek seni rahatlatabilir. Ama tabii ki, karşılıklı iletişim olmadan bu tür durumlar daha karmaşık olabilir. Bu yüzden, bir arkadaşından veya profesyonel bir danışmandan duygusal destek almayı düşünebilirsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılcevap vermezdim... cünkü evet haksizlik ve cok saygisiz bir davranis... oturdugu yerde kudursun. Sana yine yazacak ve unutma insan vurdugu kusu hep merak edermis
11 Yorumla- +1 yıl
Onu asla umursamayacagim bir daha onun bende degeri bitti çünkü gunlerdir kafamı mesgul edip bana zarar verdi bunu yapmaya hakki yoktu.
Nereden yazdı ve nasıl kayboldu? İletişim için sosyal medya ve telefon numarası yok diyorsun o kısmı anlayamadım daha detaylı söylersen fikrimi belirtebilirim.
17 Yorumla- +1 yıl
Fake hesaptan instagramdan
- +1 yıl
Seni sitede uzun zamandir görmüyorum
- +1 yıl
Muhtemelen bilmiyorum kolay gelsin sana
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
Eski sevgilim bana böyle bir cevap mesaj yazsaydı evet unutmadım ama artık hayatımda değilsin, hayatımda olmayı istemedim ikimiz de bir şeyler de yanlışlık yaptık ve birbirimizin kalbini kırdık.
Bu yüzden hayatıma devam etmek durumundayım sen de hayatına devam ettin herkes bir şeyleri unutmak durumunda ya da unutamıyorsa hayatına devam etmek durumunda derdim.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
15Cevap
+1 yılUnutmadım unutamam kara sevdam merak etme yaşamaksa yaşadım lakin canımın çoğu kaldı sende 😅
24 Yorumla- +1 yıl
Facebok sözleri gibi
- +1 yıl
Mustafa Ceceli şarkısı aslında 😅
- +1 yıl
Aa öyle mi 😂😂
- +1 yıl
Var mı öyle sevdigin biri?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl"Beni unuttun mu" diye bir mesaj yazsa sanırım sen unutamadın ki yazıyorsun derdim. Her şeyde bir hayır olduğuna inandığım için bir şey bitiyorsa ve olmuyorsa onu fazla zorlamam. O yüzden benden istediği cevabı alamaz
10 Yorumla
+1 yılBeni unuttun mu çok bencilce geldi bana. Aradan 1 buçuk yıl geçmiş. Kendini unutturmamak için uğraşıyor bence. Ama unutulmak istemiyorsa net olmalı ve hayatında kalmak istiyorsa bunu seninle konuşmalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet çok benclilce gerçekten
+1 yılBeni unuttun mu diye gelip tamam neyse diyip giden biri sence gerçekten o kişi mıdır? Yani o kişi böyle biri miydi sen tanıyorsun çıkarımı sen yapmalısın
114 Yorumla- +1 yıl
O değildi kurcalayacak olan biriydi ve ben onu biliyorum sadece tahmin ama bir bucuk yildir ayriyiz degismistir belkide bana karsi yabanci olmuştur o yuzden yabanci gelmistir bana
- +1 yıl
Ben çok net bir cümle kuruyorum her zaman kendime. Bir parça şüphe varsa olay bitmiştir. O olsaydı hissederdin, biraz şüphe varsa başka bir durum var demektir. Ve boşuna kendimizi kandırmış oluyoruz şüpheyi görmezden gelerek. Ooofff ya kendime söyledim resmen şu an bu cümleyi. Zihnimi dinleyeceğim tamam bir değil bin tane şüphe var bende 😤😤😤
- +1 yıl
Haklisin galiba ama yine de işte ortada bir gizem olunca arafta kalıyor insan.
- +1 yıl
Sevgi nettir metropoltilkisi üzgünüm ama seven her türlü geliş yolunu bulur. Sana gelen biri var mı? Anladığım kadarıyla yok. Kendini kandırma sonunda üzülen sen olursun.
- +1 yıl
Hikayemi bilmiyorsun.
- +1 yıl
Sanki anlat demiştim ama sen istememiştim doğru mu hatırlıyorum
- +1 yıl
Aynen doğru
- +1 yıl
Anlatıyor musun şimdi?
- +1 yıl
Takipleşmeyip başka bir erkekle özelden mi konuşacaksın? Tutarsızca.
- +1 yıl
Art niyetin var demiyorum ya da bizim absürt bir konusmamız olacak demiyorum ama senin bahsettigin söz vermişim olayına bakacak olursak özelden de kimseyle konuşmaman gerek
- +1 yıl
Olmadı dimi 🙄 mesajları silsem ne konuştun muhabbeti döner silmesem senin özeline saygisizlik etmiş olurum boş ver anlatma
- +1 yıl
Takibi düşünüyorsun ama bunu dusunemiyorsun ya da orada kimse görmez diye düşünüyorsun )))
- +1 yıl
Allah aşkına adam beni aldatmış ben hala verdiğim sözün peşindeyim. Bence art niyet aranmamalı bende. Mesajları silmem senin özelini okur ama buda saygısızlık olur. Neyse iyi akşamlar sana ✋
- +1 yıl
Art niyet aramiyorum soylediğin mantiksiz geldi tutarsız geldin haliyle de samimiyetsiz geldin o yuzden anlatmak istememiştim sana da iyi akşamlar.
+1 yılEski sevgilim yoki 🥲 , ilk sevgilim olanla evlendim sonra , ayrildim😑
23 Yorumla- +1 yıl
Bu devirde büyük başarı galiba
- +1 yıl
Biraz huysuz , inatci , kavgaci bir yapim vardi 2014 yilindan basediyorum. Erkekler pek yanasmazdi🤣
- +1 yıl
Hiçte oyle durmuyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılBaya sinir bozucu bir kızmış. Yerinde olsam cevap dahi vermezdim baya gereksiz bir hareket yapmış
11 Yorumla- +1 yıl
Bir daha tek kelime yazar miyim asla.
Kimsenin bir taraflarını kaldırmaya gerek yok ancak numarasını bulmanın yöntemini biliyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Gerek yok ulaşmak istemiyorum ne hali varsa görsün
bana yazmandan rahatsız oluyorum lütfen bunu yapmaktan vazgeç ve yoluna bak derim
11 Yorumla- +1 yıl
Bir dahakine bende öyle diyecegim asla bana yazma bir daha uzak dur benden diyecegim.
+1 yılO an ne hissediyorsam öyle cevap veririm. Unuttuysam evet seni unuttum ya da hâlâ seviyor ve unutamadıysam da bunu ona derim ha bu ona geri döneceğim anlamına gelmez.
10 Yorumla
+1 yılNasıl hissediyorsam onu yazardım. Unuttuysam unuttuğumu, unutmadıysam da unutmadığımı söylerdim. Unutmadım demek, yalan söylemek küçültmez ve düşürmez bence insan hissettiklerini söyleyerek ancak doğru olanlarala yüzleşir ve yaşar. Yalanla hem kendinizi hem karşıdakini kandırırsınız.
10 Yorumla
+1 yılSevdiklerime görüldü atmayı sevmem direk ona görüldü atarım. Cevap verilmeyi bile hak etmez eğer böyle bir soruyla dönmüşse. ( Ne kadar da gereksiz biri )
10 YorumlaCevap vermem. Çünkü zamanında beni çok üzdü, o yüzden artık benim için yok hükmünde ve hiçbir değeri yok.
10 YorumlaBöyle diyip kaçan biri samimi değildir. En azından senin tepkini bekleseymiş. Gelmek isteyen insan her türlü gelir
10 Yorumla
+1 yılahahah yazdı aylar sonra geçen gün, ben de çok kolay unuttum yaptıklarından sonra yazdım, beni aldatmıştı çünkü :)
10 Yorumla
+1 yılzaten ulasilmaz insanlara veya sevilmesi zor insanlara asik oluyoruz ya ´, kendisini sana baglamak istemis olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılHee unutum derim ya da benim için basit biriyse mesajını beğenip geçerim
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerhalde boşta kalmışsın o yüzden yazdın derdim
10 Yorumla Bu cümleyi kurmasın ya daha yaratıcı gelsin gelecekse Allah Allah 😄
10 Yorumla
+1 yılsiz kimsiniz yazmak var ama ağır olurdu. ne anlamda soruyosun derim
10 Yorumla
+1 yılBiz anlaşarak ayrıldık ama böyle bir mesaj atsa cevap vermem. Ne olsa eski. Eski eski de kaldı.
15 Yorumla- +1 yıl
Bende bir dahaki olursa gormezden gelmeyi düşünüyorum ama ben hayatima oyle cok kisiyi almadik eskiler kiymetli bende kotü ayrilsakta kıymetli o yuzden belki bir sey olmustur bir sorun vardir diye düşünüp hep cevap veriyorum
- +1 yıl
Benim de hayatımda 1 kişi oldu o da buydu lakin yine cevap vermezdim. Sonuçta bitmiş gitmiş bir şey gerek yok konuşmaya diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Hayatimda biri yoksa cevap veririm varsa vermem
- +1 yıl
En doğrusu da o zaten.
- +1 yıl
Bence de
Uzun sure konusmadigim kisileri hatirlamam bu kimdi lan diye dusunurum
10 Yorumla
+1 yılYa cevab yazmam ya da sen kimsin yazarım belli unutmuşsam nasıl tanırım))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı. Cok defa yasadik bu durumu. Ya gormezden geldim ya da gecti o devir deyip yol verdim..
10 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle seviyorsam unutmadım derim unutuysam cehenimin dibine kadar yolun var derim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benimki ara ara yokluyor hayatımda biri var mı diye 🤷🏻♀️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiçbir şey yazmam. Geçmiş geçmişte kaldığı an unuturum. Gitmişse kaybetmiştir
10 Yorumla
+1 yılYa cevap vermezdim ya da Evet diyerek konuyu kapatırdım. Eski eskide kalmistir
11 Yorumla- +1 yıl
En iyisi ders oldu bize de.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimsiniz diye cevap verirdim 😃unutmuş gibi yaparım
05 Yorumla- +1 yıl
Artık asla önemsemeyecegim onu onun bende değeri bitti sildim onu o günden sonra
- +1 yıl
Bana yapılan herşeyi unutmam karşılığı bir gün elbet alması lazım ozlesem bile sevsem bile
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Soru hangi soruydu başlik neydi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana iyi misin diye yazdı bişey demedim seneler sonra bir anlamı yoktu benim için
10 Yorumla
+1 yılSen kimdin de kimseyi tiribe sokmayın bulunmaz hint kumaşı imajı verince aha da böyle olan bize olur kimin umrunda sonrası
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni unutmak mümkün mü derdim
115 Yorumla- +1 yıl
Güzel sevmişsindir sen
- +1 yıl
Hem çok güzel sevmiştim hemde çok güzel sevilmistim
- +1 yıl
Asla unutamazsin onu.
- +1 yıl
İki yıl geçti üstünden unutulmasada acılar kabuk hadi ordan zamanla eskisi gibi avı hissetmiyorsun
- +1 yıl
Anliyorum seni benimde oyle bir iliskim oldu.
- +1 yıl
Ya kelimeler hep yanlış çıkmış 🤣🤣 ben bile ne yazdığımi anlayamadım ki 😂
- +1 yıl
Ben anladım ne yazdığını🙂
- +1 yıl
Tekrar yazıyorum 😂 " iki yıl geçti üstünden unutulmasada acılar zaman içersinde kabuk bağlıyor eskisi gibi acı cekmiyorsun aklıma geldiğinde sadece yüzümde tebessüm oluşturuyor okadar
- +1 yıl
Benimde öyle oluyor gibi eskiden aklıma gelince karnıma agrilar girerdi ozlerdim deli gibi ozlerdim şimdi alistim yokluguna herkes olmasi gereken yerde
- +1 yıl
Aynen öyle 👍
- +1 yıl
Ama sen bunu aşamamışsın bence açıklama detayın da bunu gösteriyor jsbullenememişsin yaşanılanlari
- +1 yıl
Ve kendine gönlünü egkendiricek insan arıyorsun sanırım yara bandı yapmak için
- +1 yıl
Tam olarak atlatamamışımdir ama bu aralar gercekten buyuk degisiklikler oluyor icimden gidiyor alisiyorum , Yarabandı aradığım dönemler olmuştu şimdi hiç kimseyi aramıyorum ben gönül eglendirecek insan aramadim hep ne istediysem durust oldum takilmak istediysem soyledim veya denemek istediysem soyledim yani kimseyi kandırmadım şimdiye kadar
- +1 yıl
Olması gereken o zaten 👍🙋🤗
- +1 yıl
Evet
Duygusal bağ olduğu için sert cevap veremem ama onu istemiyorsam öyle sert mesaj veririm ki kalp malp boşveririm.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız kapaktaki adamla acayip benziyorsun 😂
113 Yorumla- +1 yıl
Yok bee nerem benziyor😂
Cevap sahibi+1 yıl10 yıl sonraki haline benzeyebilir 😃
- +1 yıl
😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😅
Cevap sahibi+1 yılŞimdi soruya gelecek olursam 😄, hayır unutmadım derdim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim goruş icin 😄
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ama belki kullanıyor olabilir senden saklıyor da olabilir.
- +1 yıl
Umrumda degil umursamıyorum onu artık
Cevap sahibi+1 yılUmursamalısın
- +1 yıl
Kesinlikle reis
Cevap sahibi+1 yıl😃, iyi bakalım kendine iyi bak.
- +1 yıl
Sende kendine iyi bak:))
Cevap sahibi+1 yılEyvallah
Gizli Üye(18-24)+1 yılHocam seni yokluyor. Cok anlam yukleme.
11 Yorumla- +1 yıl
Cok haklısın hiç anlam yuklememem lazim.
+1 yılPardon, seninle daha önce konuşmuş muyduk
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet unuttum derdim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. #bisiktirolgit lan kardeşim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOoo üzerine toprak bile atım derdim
10 Yorumla
+1 yılKırmak istemem ama aklıma gelmiyorsun. Derin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen kimsin derdim
10 Yorumla
+1 yılTanışıyor muyuz diye sorarım
10 Yorumla
+1 yıl🎶 İsim neydi.. cikaramadim.. 🎶 . dd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılYüzsüz insanlarla işim olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılUnutamayacağım kimse yok
10 Yorumla Mnabilekoydum ne diyosun derim 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yıl''Sen kimdin?'' diye cevap verirdim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek neyse onu söylerim
10 Yorumla
+1 yılKimsin? Numaran yokta.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen kimsin derdim? 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılCevap vermezdim.
14 Yorumla- +1 yıl
Ders aldık
- +1 yıl
Aynen öyle😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek ricalar
+1 yılHayatında biri varken mi yazdı
16 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyorum sormadım
- +1 yıl
Senin hayatında biri var mıydı
- +1 yıl
Ondan sonra kimseyi tam olarak hayatıma almadım
- +1 yıl
Nasıl yani ama oldu dimi birileri
- +1 yıl
Oldu ama sevgili olmadım
- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır unutmadım derdim ahahajdlwls
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCevap vermem, görüldü yeterli olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana ne lan yaprağım 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Unuttum derim
10 Yorumla
+1 yılhadi ordan ol git derdim sjsjj
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılA. ina bile koydum derdim
03 Yorumla- +1 yıl
Adidas takım giyinen kız
Cevap sahibi+1 yılSanayide tanidiklarim da var
- +1 yıl
Tam da tahmin ettiğim gibi
Kahkaha atardım
00 Yorumla
+1 yılSen kimsin akü?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen kimdin ki
10 Yorumla - Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilin sana yazıp "beni unuttun mu" diye sorsa ne cevap verirdin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler