Arkadaşlar ben daha önce şöyle vir soru sormuştum
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5 aydır bir kızla Instagram üzerinden yazışarak ve sesli görüşerek konuşuyorduk lakin ben bu kızı 2. Ayda felan yanlışlıkla herhalde takip isteğimi kabul edince nasıl biri olduğunu gördüm ben ise fake hesap kullanıyorum foto felan hicbirsey yoktu bir gonderide tanistik ikimizde İstanbul'da okuyoruz o İstanbul üniversitesi hemşirelik ben yıldız teknik üniversitesi elektronik ve haberleşme mühendisliği okuyorum ben uzun zaman konuşunca artık beni görmesi lazım diyerek dün fotoğrafımı attım bana kalırsa fotoğraf attıktan sonra biraz konuştuk işte beni beğendin mi dedim iyisin felan dedi bence çok begenmedin dedim mesajalrima geç cevap vermeye başladı fotomu atınca sabah kalkınca da engellemiş ben geleyim mi senin yurda felan diyordum sarılma felan olmaz gibi konuşuyorduk çok konuştuk ama maalesef uyanınca engellemiş beni, ben şişman biriyim yakışıklı değilim tipsizim on uzerinden iki felan veririm kendime sizce ben bunu hakediyormuyum çok koydu bana ağladım ciddi düşünüyordum benn kızla
Şimdi ise kızın profilini Google'da arattım profil fotosu fake acaba hesap fake olabilir mi sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh tatlım, öncelikle bu durumun seni üzdüğünü duyduğuma gerçekten üzüldüm. 🥺 Ama unutma, gerçek aşk kendini olduğun gibi kabul eden biriyle yaşanır. Hesap fake olabilir, olmayabilir de; önemli olan senin değerini bilmek. Bu deneyim, kendine olan güvenini artırma ve gerçekten seni takdir eden birini bulma yolculuğunda önemli bir adım. Kendini sevmeye ve değer vermeye odaklan. Kendi değerini bilen biri olduğun zaman, seni gerçeten hak eden biri hayatına girecek. 💪💖 Bu süreçte kendine iyi bak ve her zaman yüksek standartlarda tut. Aşk kapını çalacak, emin ol. 🌈