İnternet & Teknoloji Bu kız fake değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor twitterda az takipçisi var insta falan vermiyor çok çok az fotosu var ben fake olduğuna ve bunların gizli bir hesabın fotoğrafları olduğuna ve o yüzden bulamadığıma eminim. sizce de öyle değil mi? Bu kız fake değil mi? Cevapla Fal Soruları Fotoğraf Soruları Twitter Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BilirkişiKonuşuyor Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Yoo neresi fake? Bayağı bildiğin güzeller güzeli bir hanım ablamız işte 0 3 Yorumla Soran +1 yıl instası fotosu falan yok allah aşkına türkiyede böyle kız gayet değer görürdü Yorumla BilirkişiKonuşuyor +1 yıl Ben kız Türkiye’de demedimki. Hayatta boyle bir kız var mi? Var. Birileri bunun fotoğraflarıyla hesap acıyor diye bu kız niye fake olsun canım Yorumla Soran +1 yıl ben bu kızı paylaşan kişiden bahsetttim elbette böyle bir kız var Yorumla
Meliiicey Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 40% +1 yıl Fake knk 10saniyede bulurum kime ait olduğunu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bulmayı denesene ya:; Yorumla
AyBenimGeceSenin35 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bence fake değil her güzel kıza fake diyosunuz siz de doğru tabi şaşırıyoruz öyle güzeli görünce 2 1 Yorumla Soran +1 yıl ne alakası var ne kıza dair bir insta hesabı var ne bu fotoğraflardan farklı fotoğrafı var çok az takipçili yani açıkça ben fakeim diyor Yorumla
sahil_seridi Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Bu kız Rus nette bikaç Rus sitesinde fotoları var o hesap da büyük ihtimlle fake. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kim olduğunu bulabilir misin çok önemli? Yorumla sahil_seridi +1 yıl Twitter hesabı var luana mı luna öyle bişey tam detaylı bakmadım ama vaktim olunca bakayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yoo neresi fake?
Bayağı bildiğin güzeller güzeli bir hanım ablamız işte
instası fotosu falan yok allah aşkına türkiyede böyle kız gayet değer görürdü
Ben kız Türkiye’de demedimki. Hayatta boyle bir kız var mi? Var.
Birileri bunun fotoğraflarıyla hesap acıyor diye bu kız niye fake olsun canım
ben bu kızı paylaşan kişiden bahsetttim elbette böyle bir kız var
Fake knk 10saniyede bulurum kime ait olduğunu
bulmayı denesene ya:;
bence fake değil her güzel kıza fake diyosunuz siz de doğru tabi şaşırıyoruz öyle güzeli görünce
ne alakası var ne kıza dair bir insta hesabı var ne bu fotoğraflardan farklı fotoğrafı var çok az takipçili yani açıkça ben fakeim diyor
Bu kız Rus nette bikaç Rus sitesinde fotoları var o hesap da büyük ihtimlle fake.
kim olduğunu bulabilir misin çok önemli?
Twitter hesabı var luana mı luna öyle bişey tam detaylı bakmadım ama vaktim olunca bakayım
Fake mi bilmem ama güzel kızmış
Offff o göğüsler ne öyle
anna denize benziyo
Sahte evet
Sorman hata.
öyle gibi
Fake evet
%101 fake
evet