Aramızda 5 yaş fark var ama yani çok değil gibi ama kız da ne bileyim sanki çocuk gibi daha yeni 18 reşit olmuş.
Yürümez mi bu ilişki?
Kafalar uyarsa, yürür
Kız çok küçük, yürümez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aramızda 5 yaş fark var ama yani çok değil gibi ama kız da ne bileyim sanki çocuk gibi daha yeni 18 reşit olmuş.
Yürümez mi bu ilişki?
18 ine bastiysa kademe kademe birbirinizi taniyabilirsiniz ama burada mühim olan kızın üniversiteye adım atıp kariyer/akademik planını iyice çizmesi ve sosyal beklentilerinin oturmasıdır çünkü 20 yaşına yaklaştıkça bir yaş farkı bile düşünce sisteminde değişimlere sebep olabilir çünkü üniversite öncesinde yaşananlar eğitim, üniversite süreci ogretimdir yani yaşamda nasıl birisi olduğunu tam anlamıyla bulduğun zamanlardır üniversite yılları
Maddi imkanınız varsa ilişki terapistine de bir kere gidin çünkü sen kız için en uyumlu erkek bile olsan bu süreçte kızın kendini bulması sürecini bozmaman gerekir
Sevgili olmanıza mani durum yok ama olay kızın kalan düşünce gelişimini tamamlamasi. şu an cinsiyet kimliği neredeyse komple edinilmiştir ancak sen de biliyorsun ki 20 li yaşlara kadar mesleki, sosyal ve idealist kimlikte oturduğu için bir tık zorluklar olabilir
İlla ki çünkü 2-3 sene üniversite yılı var arada ve çok farklı oluyor gelişim süreçleri her iki taraf için de
Cevap
2Cevap
yürümez
Yürümez
Sana zor olur yorar
Sen bu kızı bozdun mu? Sorularında gördüm
Eğer öyle bir bozma varsa ben senle iletişim kurmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?