Kimse müneccim değil elbette ama işte bazıları " kötü " olduğunu çok belli ediyor. ( bkz: Ümitcan Uygun. )
İnsanlar bile bile mi kötü insana aşık olurlar?

Kimse müneccim değil elbette ama işte bazıları " kötü " olduğunu çok belli ediyor. ( bkz: Ümitcan Uygun. )
İnsanlar bile bile mi kötü insana aşık olurlar?
Bu kötüyü düzeltme eğilimi olanlarda oluyor daha çok birinin yaralı olduğunu görünce gidip iyileştirmem lazım kafasına bürünüyor herkes sonra da ama böyle değildin değiştin diyor. Böyleydi sen atladın iyileştiririm değiştiririm diyerek sadece farkında değildin
Bile bile değil travmaları hatırlatacak kişiye aşık oluryoruz ya da olduğumuzu sanıyoruz. Bi de bakiyosun ki ailenden en seni yıpratan kişinin tıpa tıp benzemeyen birine tutulmuşsun. Kendi degerini anlayınca bu tarz seçimlerden kaçıyor insan bu anlamda bir farkındalık yaşamak gerekiyor bu da acı tecrübeyle anlaşılıyor bazen..
Ya bence insanların karanlık tarafları ön planda olunca yani gölge tarafları garip bir şekilde insanlara çekici geliyor özellikle kadınlara bu psikopat zorba keko diyebileceğimiz erkekleri sevebiliyorlar evet kabul ediyorum kadınlarda doğuştan gelen bir korunma içgüdüsü var ama o kadar da değil ya
Korunma iç güdüsü her kadında vardır zaten ama güçlü erkeği " keko " erkek ile ilişkilendiren kadınlar biraz garip açıkçası..
Mesela bana göre güçlü erkek kişilik ve karakter olarak kendini geliştirmiş ağırlığı ve duruşu olan belli bir saygınlığı olan biri olmalı böyle karaktersizlik zorbalık erkeklik delikanlılık değildir zaten ya bunların %90'da zaten sonunda pişman oluyor da neyse
Eninde sonunda nanayı görüyorlar zaten :D Doğru..
🤣🤣🤣
Hayır tabi ki. Dış görünüm, ona verdiği içsel huzur birleşince tutuluabiliyor ama ilerisinin olup, olmaması kişiye bağlı. Bile bile ateşe atmak istiyorsa kendini kendi bilir.
Cevap
7Cevap
Yo aslında kötü değillerde değer görünce bir cozutuyorlar
Evet bile bile kötü insana aşık olurlar. yoksa bu kadar saflığın ya da akılsız olmayı başka türlü açıklayamayız.
Bazıları ne kadar da hayatımda iyi birini istiyorum deselerde nerde mafia tipli kötüler serseriler varsa onları seçerler adrenalin istyolar hayatlarında herhal
Hayır aklı başında olan hiçbir insan kötü birisini sevmez, insanın ailesi bile kötü davrandığında ondan nefret edenler elin insanı davranınca sevmesi imkansız. Gerçekten kötü olan insanlar kendi kimliklerini yansıtmazlar karşısındaki kişi ona aşık olduğu an ya da sevdiği an özlerine dönerler bütün olay bu. Aksi tartışılamaz yok bu kötüyü seviyor diyen varsa da akıl hastanesine gitsin o kişi.
İnsanlar değil, aklı bir karış havada olan ergenler yapıyor onu çok wattpad hikayesi okudukları için. Ergenleri ayrı bir kategoriye sokuyorum ben.
Ergenlik yaşı büyümüş ayrıca.. :D
Bile bile tercih edenlerin bence psikolojik olarak bir rahatsızlıklarının var olduğunu düşünüyorum. Ben onu değiştirebilirim kafa yapısında olanlarda var ama genelde hepsinin sonu ağır sonuçlarla bitiyor
Kimse kotu ve uzulecegini bildigi kisiyi sevmek istemez mantiken, duygusal olarak yaklasinca kalbe laf geciyor mu ki? Birini sevince mantik devre disi kaliyor. Dogruyu bile bile gormek istemiyor kimileri.
Evet iyi insan istiyorum sözleri lafta kalıyor genelde. Çok da iyi biliyorlar kimin iyi kimin kötü olduğunu. Biraz mazoşistlik var sanırım öylelerinde. Acı çekmek hoşlarına gidiyor :D
Kadınlarda ki ben bunu adam ederim kafasıyla erkeklerde ki ben bunu düzeltirim yanılgısı bitmediği sürece bu aşk olayları hiç mi hiç bitmez.
Olabilir maalesef dizilerde görüyoruz çapkın insana aşık oluyor bakire kız bence çok yanlış herkes dengi dengine olmalı
Allah, sevdiği kullarını sevmedikleriyle imtihan eder ama asla onlara yar etmezmiş
Bunu genelde olgun olmayan insanlar yapıyor ya. Ben birinin kötü özelliğini görürsem uzaklaşırım
Soruyu "insan" diye kapsadığın için tebrikler 👍🏻 herkes zıttına tutulur bence belirli yaşa kadar sonrasını henüz bilmiyorum...
Ricalar. :) Peki bu kadar zıttına da tutunmak garip değil mi?
İşte orası kasıtlı yapmadığımız kısım bence bizim kontrolümüz dışında oluyor, garip gelse de sanırım tamamlanma ihtiyacı kendinde olmayan o yanı ortaya çıkarma ihtiyacı da olabilir. Zaten genellikle bu ilişkiler uzun sürmez iki tarafta birbirine bazı şeyler öğretip yoluna devam ederler. 🙃 sonrasında insan belirli bir yaştsn sonra olgunlaşır elbette huy bakımından zıt yanı olan birini gene sevebilir ama hayata bakış ve önemli konularda benzer olanı seçer diye düşünüyorum.
Yalnız soruyu farklı bir yere çektim gibi oldu kusura bakma soru bu değildi. 😅
Yok sorun değil, güzel açıkladın. :D
Teşekkür ederim ☺
hayatlarında hep iyi insanlar oldugu ıcın kötü olanlar daha çekici gelıyo olabılır yanı bu sey gıbı etrafında senı anlamayn cok ınsan var ve sen senı anlayan kısıye ılgı duyuyosun daha gozune güzel gelıyo boyle bısey aslında
Bu tamamen şans
kötü yüzünü gördükten sonra hala kalmaya devam ediyorsa o keyfe girer tabii
Hayır olmam ben
Bazen insan körü körüne aşık olabiliyor
Gönlün bk yemesi bunlar
Andaval oldukları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?