İflah olmazlar gibime geliyor ama bazı istisnalar çok nadir de olsa var.
Flörtöz ve çapkın bir erkek/kadın düzeltilebilir mi?

İflah olmazlar gibime geliyor ama bazı istisnalar çok nadir de olsa var.
Flörtöz ve çapkın bir erkek/kadın düzeltilebilir mi?
Erken ve kadın olarak, ayrı ayrı ele alacağım
Flörtez erkek, cinsellikten bir süre sonra bıkar. Böylece , libidosu yüksek bakire kadınla evlenirse düzelir ve karşılaştırma yapmayıp sadık kalabilir. Sadık kalabilen, bir kaç erkek tanıdım. Ama bakire olmayan kadınla düşük ihtimal evlenirse; saygı duymayıp aldatırlar. Ama flörtez erkekler, genelde bakire olmayan kadınla da evlenmez. Çünkü bu tür alfa erkeklere göre , ulaşabildikleri kadınlarla evlenmeye gerek yok. Aslında , mantıklı olup neden evlenmeden seks yapan kadınla evlenmek için; masraf yapsınlar ki?
Ancak flörtöz kadın, çok fazla erkekle birliktelik yaşamış kadın olduğundan: kendisini tatmin edemeyen erkeğe karşı karşılaştırma yapar ve aldatır. Yani erkek ile kadın, eşit yaratılmamış. Ama rahat aldatabilmek için, beta erkekle evlenmesi gerekiyor. Çünkü beta erkek , hanımcı tecrübesiz erkek olduklarından ; aldatıldığını anlamazlar. Böylece ; boşamaz , öldürmez ve katlanır. Beta erkek olmamak için ise , Red Pil öğretilerini benimsemek gerekir ki aldatılmayın. Zira bakire kadın, çok nadir. Erkeklerin çoğu, bakire olmayan kadınlara güvenerek evlilik yapıyor. Bu durumda, herkesle yatmış kadınla evlenmemek gerek ve bunun için Red Pil öğretirlerini bilmek gerek. Başka türlü, kadını çözemezsin.
Red pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Özellikle, seks yapmayan veya evlilik düşünülmeyen kadınlara; özel günler harici hediye almamayı tavsiye eder. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Tüm bu tavsiyeler kadına ulaşamayan erkekler, kadına karşı umursamaz yapar. Bu yüzden de Red Pilcilerden, sapık olmaz. Zira kafaya takan erkek, sapık olur; umursamaz erkek kafaya takmadığından sapıtmaz. Yani Red pili benimsemeyen abazalar, sapık olur.
Ayrıca Red Pil beta erkeklere, sadece kendisiyle aynı kazanan kadınlarla evlenmelerine dair tavsiyeler verir. Çünkü bir kadın, kendisiyle aynı kazanan erkekle sadece severek evlenir. Severek evlenen kadın ise, sadık kalır. Ayrıca severek evlendiği ve çıkarı olmadığı erkeğe, geçmişi hakkında dürüst olur.
Her kadına ulaşamayan erkek, Red Pil kuramını bilmeli ve alfa evrimi geçirmelidir. Ben bu yıl tanıştım ve '' evlenmeden vermem ''diyenler yazmaya başladı. Yoksa bunlar da yazmıyordu. Red Pili benimseyen erkek, şiddete meyilli ise; kadınlara zarar verir. Çünkü umursayan erkek, kendine yediremez. Red Pil, umursamamayı öğretir.
Flörtöz insan maymun iştahlıdır midesizdir kadın dünya güzeli olsun yine aldatır.
Bugün bunun sohbetini yaptık bu tarz tanıdıklarım var o kadar maymun istahlilar ki güzel çirkin evli bekar bakmaksızın takılıyorlar.
Bu yüzden bu tip insanlara ne yapsanız boş değişmeleri imkansız.
İnsan 7sinde neyse 70inde odur. Düzeltilmez bence, belki parnterinin tepkisiyle daha az belli eder ama içinde bi yerlerde o huyu o çapkın düşünceleri duryordur
Teşekkürler🌼
Ne demek ☺️
Evet doyurursan düzelir insan açlıktan flört eder eğer istediği şeye doyarsa enerjisi kalmaz 😃
Bu tarz insanlar sevgili yapınca doyuyor mu acaba :D Doyum sınırı ne acaba? Riskli gibi.
Elimden geleni yaparım doyarsa doyar doymazsa kendi bilir jdjdjdj
Cevap
25Cevap
Niye odun mu bu zımpara yap düzelsin
Hayır düzelmezler.. çapkın insan karaktersizdir.. ruhuna işlemiştir çapkınlık.. ama zaten kaç kadın sırf çapkın erkeği adam ederiz umuduyla başarısız oldu kim bilir..
Flörtöz ve çapkın biri asla düzelmez. Çünkü bunu kendine huy edinmiş yani düzeltirim ben bunu diyen kadın ya da erkek yanlış düşünür. Bu anca kendini avutmak ve kandırmak olur. Böyle bir karşı cinsten uzak durmak en hayırlı olan şey bizim için.
Dü-zel-mez.. bu kadar net, ve düzelmesini beklemek de akılsızlığa dahil
Neden flörtöz olduğunu bilmek lazım belki uzun süredir ilişkisi yoktur ve ilişki sinyalleri veriyordur ama ilişki yaşama imkanı varken başka başka kişilere de yöneliyorsa daha zor tabi
Sizi seviyomus gibi yaparlar hediye alırlar arabayla gezdirirler ama gercek sevgi gibi hissettirmediginden dolayi ayrılırsınız, capkın olurlar o kiza niye yazdin ona niye baktin ona niye öyle dedin niye gec yazdin vs tartısmalar olur yani düzeltemezsiniz (tabi onu kullanirsaniz para vs icin iliskiniz devam edebilir)
Kızlar olarak hep bunun olabileceğini düşünür her zaman o yüzden böyle erkeklere şans veririz. Hiçbir zaman da bizde düzelmez.
Tamiri mümkün değil. Kaporta mı bu düzelteceksin. Yedisi neyse yetmişi de odur bir insanın. Ya olduğu gibi ya da by by diyeceksin.
Kendi isteğiyle son vermediği sürece kimseyi hiç bir konuda değiştirmek mümkün değil. Zaten değiştirmeye çalışmak kendine yaptığın bir ihanettir
Böylelerinin ruhuna işlemiş çapkınlık yapamak. Bir insan yedisinde neyse zaten yetmişi de de odur. O yüzden pek düzeltilebileceklerini sanmıyorum.
Kimseyi değiştirmeye çalışmaya gerek yok ya düzelmez diyorum bir yere kadar ona yetersin sonra gider başkasına
Sanmam hastalık gibi bir şey bu sürekli heyecan arayışı, doyumsuzluk. İnsan hiç mi hayatında bir kişiye bağlanamaz , sıkılmaz zor..
Şifası da zehiri de kendinde bulunurmuş insanın, boşuna bir uğraş sankii hem düzeltilmesi gerektiğini kim söylemiş 😃 çokta fifi 😂
Bir ihtimal da kim ugrasir😬 yapilacak daha onemli seyler var. Kendini duzeltsin baskasinan beklemesin.
Neden düzeltmek için uğraşalım.. Ebeveyn ya da kurtarıcı rolü üstlenilmeyecek kadar hayat kısa, ömür geçiyor..
Düzelebilir ama zor. Hayat bazen öyle bir vurur ki en kötüsü bile evliya gibi olabilir. Kimse hakkında o yüzden net konuşmamak lazım.
Ben normalde biraz öyleyim ama sevince de tam seviyorum, gözüm başkasını görmüyor
istisnasını görmedim öyle olan öyle devam ediyor.
Kimseyi düzeltecek ne zamanın ne de kendine saygısızlığın olmasın
İnsanlar değişir gelişir kim bilir belkide sonradan huy edinebilir
En aklıselim yorum bu işte prenses
Hayır düzelmez sadece düzelmiş numarası yapıp seni kandirirlar
Uğraşmaya değmez. Zaman kaybı olur. Hem ben kimsenin rehabilitasyon merkezi değilim:)
Düzeltilemez, kimsenin karakterini değiştiremezsiniz. En iyisi hiç böyle işlere girmemek.
Zor bazı şeylerin farkına varmalı ya da aradığı kişiyi bulmalı.
Düzeltilmez. Düzeltmek ile uğraşmak yerine öyle olmayan biriyle olmak daha kolay olur
Ben de yola gelebilirim ama yolu da bana getirebilirsiniz hbfjd⁸
Kimse kimseyi düzeltemez herkesi olduğu gibi kabul etmek gerekir
Düzelmez, öyle insanlar doyumsuzluğu tatmış ve bağımlısı olmuş..
Kadınlar sadece flörtöz erkekleri severler. Dünyada bazı erkekler ve bütün kadınlar flörtözdür. Bu bir artı ya da eksi değil doğuştan gelen bir özelliktir.
Kendisi değişmek istemediği sürece neden düzeltinsin ki
Onu düzeltene kadar üstümden kamyon geçmiş gibi olup adeta zombiye dönüşürüm.
Kimseyi düzeltmekle uğraşamam. Herkes kendi kendine düzelsin de gelsin bir zahmet.
Eğer aşık olduysa bir süre durulur. Aradaki aşk heyecan bittikten sonra aynen devamm.
Tabii ki ilişkilere olan inancını kaybetmek istiyorsan deneyebilirsin.
Hayır düzelmezler mesela erkek kuzenim ve arkadaşı hala pislik insanlar
Çok zor bir şey bence. Can çıkar huy çıkmaz derler ya biraz ona benziyor
Niye düzelsinler ki? Bence gayet güzel özellikler. Hayata bi kere geliniyor gençler, tadını çıkarın
Düzelir zamanla bana göre
Deli gibi aşık olursa düzelebilir ama bu tabiki aşkı sönene kadar tekrar eski hâline döner
Birazcık flörtöz biri olarak 🥲 aşık olunca zihnimde sadece o kişi oluyor ama kolay kolay aşık olmuyorum 😅
O anca filmlerde kitapta falan olur bir insan değişmez değiştirmek isterken kendinizi bozarsınız
Duzelticem diye ne uğraşıcam ya gitsin az ötede oynasın bana ne.
Kendi isterse tutar kendini kimse kimseyi düzeltemez.
Hayır bu onun karakteridir düzelttin sansan da o yapar yine de
giden zaman heves güven geri gelmez böyleleriyle güzel duyguları harcamamak lazım
İki ömrün varsa birini onu düzeltmeye ikinci onla yaşamaya adarsın
bir insan değişmez asla
Hayır bence pek düzelmezler.
Güven vermiyor bana öyle tipler.
İnsan 7sinde neyse 70inde de oymuş derler. d
Hayır, fırsatını bulduğunda yine işini görür.
erkekler düzelmez uğraşmaya değmez
Zamanla durulursa kendi durulur da zor
Hayır hayatının sonuna kadar değişmez
Yamuk olan olduğu gibi benden uzak kalsın
İmkansız değil ama cooook zor
Düzelir bence küçük bir ihtimal dahi olsa
Zor o doğasında varsa düzelmezz
😅 ben yola geldiysem..
Kimseyi düzeltemem düzelip gelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?