Bu maskulen giyinen kızlar maskulen kızlar erkeksi kızlar çok yakışıklı ben yavsiyorum siz de yavsiyormusunuz kizlar?

Maskulen bir kız gördüğüm zaman kesin transerkek bu diyorum hemen yavsiyorum erkeksi bir kız gördüğümde çok hoşlanıyorum çok tatlılar biyolojik erkeklerden daha yakışıklı oluyorlar maskulen kızlar ameliyatsizken bile bu kadar yakışıklılar ameliyat olsalar of yani bence iki türlü de giderleri var ben kesinlikle transerkek seviyorum maskulen kız seviyorum ve tercihim bu yönde çok tatlılar bu maskulen kızlarda yani transerkekler de bir yakışıklı oluyor taş mısın sen diyesim geliyor maskulen kızlara yürümeyi severim ben biyolojik erkek sevmem çok iticiler bana çok itici geliyorlar biyolojik erkek olmak avantajlı sanıyorlar ya aslında hiç avantaj değil
Güncellemeler
+1 yıl
Biyolojik erkek olmak avantaj olamazki çünkü lezbiyen kızlar var çünkü ömür boyu kadın kadına ilişki yaşayanlar var hayatında erkek arkadaş bile kabul etmeyen kızlar var bence biyolojik erkek olmak tam tersi avantaj değil düşünsene bir kadın lezbiyen ve kadın sevgili istiyor sen erkeksin seni napsin
Güncellemeler
+1 yıl
Ama ben doğuştan erkeğim diye övünüyorlar ya erkekler ama benim dikkatimi kendi cinsiyetin çekiyor bütün numaraları çeksen de beni etkileyemessin hiç bir şey yapmasin kızlar beni etkilemek için yine kızları severim aşık olurum tercihim böyle senin organın olması beni ilgilendirmiyor yani cinsellik yaşamam için erkeğin organına ihtiyacım yok
Bu maskulen giyinen kızlar maskulen kızlar erkeksi kızlar çok yakışıklı ben yavsiyorum siz de yavsiyormusunuz kizlar?