Erkekler pek yakışıklı değil ama acaba kızlar nasıl fjdj
(Ppsi gizli olan ve tanıştıktan foto paylaşan kişilere ithafen soru)
Erkekler pek yakışıklı değil ama acaba kızlar nasıl fjdj
(Ppsi gizli olan ve tanıştıktan foto paylaşan kişilere ithafen soru)
Vayy Vayyy kendisini dünya güzeli zanneden erkekleri gömmeye gelmiş 10 kilo boya badana yağla yıka pastala cilala vücudunla çennn şimdi İngilitre güzeli mi oldun beyin desen zaten vücudunu sergileyip egona ego mu kattın çennn iii ama sen de şuç işte bu yapan o abazalar yok muu işte onlar yüzünden bu kadar azıtıp kudurdunuz yaaa g. tunuzz arşa kadar çıktı ama diğer yandan tabi size uymadı uysaydı onların altlarınnaa yatıp kalkmazdınız o.. buluğunuzun şanındandır işine gelirse aştına yatıp o.. buluğunnn dibini yaşamak var işine gelmezse namusculuk oynayıp ezmee gömmee gibi şeyler var
😂
Aynen dostum ya
Kendince alaya mı almaya çalışıyon senn ahh kıyamam sana
Yok ben direkt seni alıyorum 😂
Zavallım :)
Değil çoğu fake pp koyuyor yani bende esmer 1.92yim bilerek pp koymadım siteden kız düşürme gibi bir amacım yok ve ppmi alıp başka yerde kullanırlar diye hani o yüzden koymayanlara bir şey diyemiyorum buradaki dayılar çünkü kızların içine düşecek ama fake koyması pek mantıklı değil çoluk çocuk işi
Yok pp koyanlar içi demedimmm pp görmeden konuşup sonra foto gördüğünüz kızlar açısından dedim
Yani o iki tarafında suçu ben dış görünüşünü beğenmediğim biriyle konuşamam ondan bir sosyal medya hesabı isterim ama buradakiler artık nasıl bir seviyeyse yapabiliyorlar saygı duyarım
Cevap
10Cevap
güzel bulduğum bir kadın var evet
Güzel kızın burada ne işi var? Buradaki kızlar ilgi görmek için buraya giriyor. Güzel kız zaten normalde de ilgiye boğuluyor. Burada çok nadir güzel kızlar da var ama onlar da özgüvensiz olduğu için nasılım sorusu soruyorlar
Erkeklerin gözünde ruslardan başka kızlar güzel değil
Gizli olanlar emin güzel çıkmıyor güzel olan zaten resmini koyuyor
burdaki kızlar gösteriyo ama vermiyo tam kaşar :D
Dedi pembeli mavicik
Kızlar her halükarda güzeller
Hiçbir fikrim yok desem
hali hazirda gerçek kiz görmedim burada
Dışı güzel sadece
Guzel olanlar var :?
Çoğu fake zaten
bilmem
Kızlar tirt