Şuanki sevgilim yardım edin kafam karışıkk?

Nasıl başlıcam bilemiyorum.. Neyse sevgilim var saf biraz ama seviyorum. Anca lise 2 de bi kızla sev olmuş oda bunu aldatmış bişey de yaşamamişlar. Neyse bu şahıs benle buluşuyor buluşunca her şey yapan eden bi adam ama benle max 3.4 saat birlikte donra işim var falan die kaçiyor benden..( daha 1 aydır sevgiliyiz ) sürekli böyle yapıyor 🥺 Ben bununla ilkimi yaşadım daha doğrusu yaşıyamadım onun şeyi bana girmiyor bir türlü eve gelince anladım bende problem varmiş bende neyse işte o yapmadan bşldı falan sonra istemedi ben israr ettim falan yinede olmadı 4 kere denemesine ragmen.. ilk önce yapmıyalım demiştim ama o isteyince mlsf.. ve bu iş olmadı sonra bana pişmanim dedi yaptığımız şey için değilde acele ettiğimiz için dedi neyse sonra eve bıraktı 4.5 saat internette yoktum ne aradı ne sordu sonra yazdı 2 kelime isteksiz.. sonra ben yazmaya başladım o isteksiz cvp verio bide geç.. Napmalıyım ayrılmak istemiyorum ama süründürsem biraz geç cvp versem ben de arasa falan açmasam beni istermi sonra.. hani bu işten sonra erkek kızı istemiyormuş ya çoğunlukla sonra ayrılırlarmişş ben bunu istemiyorum o yüzden bişi yapmam lazım.. bu arada ciddi gitmesini istiyorum ilişkimin🥺 Bana taktık verin bana aşık olsun beni istesin değer versin istiyorum..🥺🙏🙏 şimdiden herkese teşekkür ederim🫶🏻

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıl demek yerine taktik verseniz süründürmek içinn (seviyorum amaa)🥺
Şuanki sevgilim yardım edin kafam karışıkk?