Kafam cok karısık yardım edin ya?

benim kampüsten begendigim hoslandığım bir beyfendi var. cesaretimi toplayıp hislerimi dile getirmeye karar verdim. onunda beni beğendiğini düşünüyorum instagram storylerimi beğeniyor sürekli. mesaj attı iki gün önce senin bakışların ne öyle ya diye. bende bana karşı bir ilgisi var diye düşündüm. karar verdim derse girmeden önce konuşmaya. yanımdan geçerken nazikçe kolundan tuttum yoklama sonrası iki dakika yanıma uğrar mısın bir sey konusmak istiyorum dedim tamam ugrarım ne konusucaz dedi konusucam işte bir şey dedim sonra yanıma geldi göz kırptı gelirken konusalım dedi herkesin içinde bende ikimizin olduğu bir yerde konuşalım dedim kenara geçtik dinliyorum dedi. ben aslında söylemeyi düşünmüyordum ama söylemem gerektiğini düşünüyorum artık dedim bir süredir senden hoşlanıyorum beğeniyorum seni dedim. olabilir bu normal bir şey dedi ben senin gibi hiç düşünmemiştim ama bilmiyorum dedi. zamana bırakalım her şeyi zaman belli eder dedi bende kafamı salladım anlayış gösterdim gözlerimize odaklandık ikimizde 15 saniye falan sadece birbirimizin gözlerine baktık çok fena sırıttı çok hoşuma gitti onunda hoşuna gitti sanırım bir sonraki ders yanına gittigimde benden kaçtı neden bilmiyorum wcye gidiyorum ben diye. erkek arkadaslarım utanıyor senden dediler ama normalde hiç utangaç bir yapısı yok. durum bu sizce bu iş olur mu içim kıpır kıpır hayırlımız hangisiyse o olsun diyorum. ama sizce?
Kafam cok karısık yardım edin ya?