+1 yılCevabını modern dünya çözümlemesinde arayacaksın. Bireylerin hiçbir hükmü yoktur. Bireyler sadece birbirlerini tüketim nesnesi olarak görür ve ilişkiciklerini buna göre idame ederler. Flört kisvesi altında birbirinize hızlı şekilde doyum sağlayıp yeni limanlar aramanız gerekiyor. Bunun da en bariz sebebi aidiyet kavramının yeni dünya düzeninde sert insan mahremiyetinde sert bir sopayla sindirilmiş olması. Sorun sende, onda, şunda değil; yapısal
18 Yorumla
Soran+1 yılSeni tebrik ediyorum tam da üstüne değindin
- +1 yıl
Katılmıyorum. Kişiler kendini yeterli hissetmiyorlar o yüzden birden fazla kişiyle konuşmaya çalışıyorlar. Kendilerini tanımayan küçük çocuklar gibiler, başkasıyla nasıl anlaşacağını nasıl anlasın bu çocuklar? Şahsen şikayet etmek yerine yol göstermeli insan. Çocukların kendilerini bulmalarına yardım etmeli. Diyeceksin ki sen de çocuksun. Sanmıyorum.
- +1 yıl
@NSena_99 katılmayabilirsin, senin de fikrini söylemen en doğal hakkın. Şayet, benim sitemvari sentezimin içerisinde belirli yaş grubuna serzeniş yoktu. Senin bahsettiğin gençler üzerine, kendilerini bulmak ve çevre arasında sıkışmışlığına dem vuruyorsun. Oysa geniş perspektiften bakarsan, 30-40-50li yaşlardaki insanların da maneviyattan yoksun tutarsız hareketleri varken, genç bu kendileri olamıyor demek dünyadaki yapısal sorunu basitleştirerek kaçamak cevap vermek anlamına gelir. Senin yetersizlik dediğin şey esasen aşağılık sendromudur. Bu da günümüz insanındaki narsisizm meyli arasındaki absürd yere tekabül eder. Kimsenin de kendini keşfetme dürtüsü yok. Akışta kaybolalım, en hakiki doygunluk bu'dur. 15 kişiyle flört eden birisi kendisinin gayet farkındadır. Sadece vicdandan uzaklaşan aklından yetim kalır ve bunu meşrulaştırmak istemiyorum
- +1 yıl
Meşrulaştıralım demiyorum ki. Bende karşıyım. Demek istediğim şu birey olma yollarında gençlerde başlayan bir olay bu ve o çocuklar büyüyor şu anın 40 ları oluyor. Onları güzele doğruya eğitmek yerine dinle kitapla tek eşle mutlu olacaklarını söylüyoruz. 40 50 60 ların tek sorunu maneviyatsızlık mı allah aşkına. Dini açıdan çok kişiyle olmanın yanlış olduğunu söylüyoruz sadece gençlere. Halbuki öğretilse ne kadar doğru olur. Neden dikkatli olunmalı nelere dikkat edilmeli.
Erkeğe aç pipini baksınlardan tut kıza usturuplu giye kadar sayılamayacak kadar yanlış var ve biz şu anda kişilerin sıkılma sıklığını konuşuyoruz. Neden? İnsanların bu kadar insanla birlikte oluyor olması mı yanlış (!..) İnsanlar kendini tanımıyor ki 40 yaşındakiler de dahil. Sevgi nedir sevişmek nedir çoğu kişi bilmiyor. İkisi arasındaki farkı anlayan bile çok az. Baksana kendini keşfetme dürtüsü yok diyorsun. Neden? Görmek istemiyor musun? Gayet de var. Gençler daha bilinçli aslında. Sevgiye daha güzel yaklaşmaya başladılar. Sadece seçemiyorlar nasıl seçeceklerini bilmiyorlar. Yanlış yapıyorlar çok fazla. - +1 yıl
Bilinçlendirerek insana yaraşır gelecek tasarımlarıyla dünyayı romantize edişimiz bayatlamadı mı. Yapı kanserken bölgesel tedaviler ancak metastazın süresini cüzi oranda öteler. Amerikada dahi halkın %90'ı dünyadan bi haber yaşarlar. Obezitenin en çok görüldüğü ülke olmasında bilinçlendirilmemiş olmaları mı yatar yoksa sistemin içerisinde (akış) kendilerini kaptırmaları mı. Sorun tüketim toplumunda ve artık tüketilen şeyler gıda, elektronik vb gibi nesneler ve ihtiyaçlar değil. İnsan kendisini koyduğu takas mantığıyla tüketilen, ve daha iddialı üretilen bir şey. Senin bahsettiğin onurlu mücadele girişimini algılayabiliyorum, ama sorunun bambaşka boyutlarda olduğunu ve şahsi görüşüm geri döndürülemez evredeyiz. Çıplak temas kuramadığımız şeyleri deneyimleyerek insan doğası, algı kapasitemiz, bilincimiz her şey değişti. Teknolojiyi komple yok etmeye becerin varsa bu savaşı kazanabilirsin. Yoksa buradaki çığırtkanlığımızla heder oluruz hepsi bu
- +1 yıl
Kişisel alana çekildiğine göre belli ki tartışma kültürü gelişmeyecek. Hayata bakışımız farklı, sana bol şans diliyorum
En İyi Cevaplar
Sosyal medya da göze batan hesaplar ya da Dm kutun da sana yazanlar ile iki sohbet ediyorsunuz. Buna flört diyorsunuz gerçek hayatta bunu yaptığınız an Fişlenirsin piyasaya düşmüş olursun. Bunu da yapan çok.
Sevgili, evlilik gibi olaylar çok uzağınız da açık ilişkiler ve kaçamaklar ile de bir yaşa kadar yaşıyan çok Kadın var.
Ortam ya da düzen bozuk değil İnsanlar git gide İlkelleşti Hayat pahalıya döndü İmkânı olanlar Bir den fazla seçenek arasın da İmkânı olmayanlar İse Soyutlanmış bir yaşam için de10 Yorumla
+1 yılYanlış kişilerle birlikte oluyorsun demek ki. Flörtleşmek saçma zaten. Birinden hoşlanırsın veya aşık olursun. Sonra o da sana karşı boş değilse sevgili olursunuz. Böyle olur bu işler. Flört demek, takılmalık gezmelik kız/erkek arkadaş demek. Bu tarz ilişkilerin geçici olması çok normaldir. Sen iyi birine benziyorsun. İyiler öyle kolay kolay sevgili bulamaz. Çünkü herkes hak etmez onları.
1154 Yorumla
Soran+1 yılMertcim teşekkür ederim bu yorumun için ne oldu geri attın hahahaha
- +1 yıl
Rica ederim. Nasıl yani.
Soran+1 yılGeri adım attın diyorum
- +1 yıl
Özrümü kabul ettin mi 🥺 aklıma takıldı. İçim hiç rahat etmedi. O kötü sözlerin hepsini geri alıyorum. Özür dilerim 🥺
Soran+1 yılKırılmadım ki ayrıca hala ciddiye alamıyorum bana aşık olduğun için engelledin dimi ahahaslj
- +1 yıl
Yok aşık değilim 😅 Sen ciddiye almadın belki. Ama ben kötü hissediyorum öyle şeyler söyledim diye 🥺
Soran+1 yılYalaaannn 😂
Soran+1 yılBuarada şaka yapıyorum sorun yok takibe aldım seni dün hem güldürdün hem sinirlendirdin
- +1 yıl
Sen kırılmadın ama ben kırıldım. Ben kötü müyüm yoksa 🥺 Neden öyle şeyler söyledim ki 😔
Soran+1 yılBak ya okadar bariz ki rol yaptığın
- +1 yıl
Rol değil.
- +1 yıl
Beni takip eden sen misin.
Soran+1 yılBenimm
- +1 yıl
Fal ile ilgili bir soru vardı. Seni enngelleyince buradan. Oradan da engellendin. O da mı senden yoksa? Çünkü senden başkasını engellemedim hiç diye hatırlıyorum.
- +1 yıl
O soruya da kötü bir cevap yazmıştım. Sende terbiyesiz demiştin hatta bana. O sen miydin. O soruyu soran.
Soran+1 yılYoo öyle bi soru sormadım o seni engellemiş olabilir
- +1 yıl
O kötü sözleri de geri alıyorum. Özür dilerim 🥺
Soran+1 yılDeğildimm
- +1 yıl
Anladım
Soran+1 yılOnu nerden çıkardın her yerde beni mi görüyorsun yoksa sksnsks
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Peki affettin mi yani 😶
- +1 yıl
Senin soruna cevap yazmasaydım dün, o kötü sözleri de söylememiş olacaktım. Hesabımı silip gidicektim nornalde seninle karşılaşmasaydım, ama gidemiyorum. Çünkü içim hiç rahat değil sana söylediğim sözlerden dolayı.
- +1 yıl
Sen umursamamış olabilirsin o kötü lafları. Ama işte bana acı veriyor. Çok pişman oldum ☹️ üzgünüm 🥺 öyle çekip gidemiyorum. Affedilmek istiyorum. Özrümü kabul et 🥺
Soran+1 yılBak ya eğleniyor hala işsizsin sen he
Soran+1 yılSen o dalga geçen çocuk üzüleceksin hayatta inanmam
- +1 yıl
Gerçekten eğleniyor gibi mi görünüyorum. Ciddiyim ben. Yoksa neden konuşayım bu kadar. Çoktan çekip gitmiştim. Zaman kaybetmezdim. Üzülmeseydim şu an zaman kaybı olarak görürdüm şu an yaptığım şeyi. Ve yazmazdım giderdim.
Soran+1 yılDün iki saat didiştik hiç zaman kaybı olur diye düşünmedin
Soran+1 yılNeyse tamam affettim seni gene kahkaha atma da 😂
- +1 yıl
Gerçekten mi
Soran+1 yılEvettt
- +1 yıl
🙂🙂.
Soran+1 yılGeçti mi bari huzursuzluğun 😂
- +1 yıl
Biraz 🙁
Soran+1 yılNasıl biraz geçmesi gerekti
- +1 yıl
Bu arada o dünkü cevabımı silebilir misin. İzi kalmasın. O kötü sözlerin burada kalması üzer beni.
- +1 yıl
Affettiğini bilmek rahatlattı şu an beni 🙂
Soran+1 yılNeden üzsün seni ben üzülmedim sinir oldum sadece biraz ve güldüm daha çok
- +1 yıl
Silmeyecek misin
Soran+1 yılYokk kalsınn
- +1 yıl
Ama neden
- +1 yıl
Sebebini söyle
- +1 yıl
Sen beni utandırmak mı istiyorsun
Soran+1 yılYok neden utandırmak istiyim
- +1 yıl
Neden silmiyorsun onu söyle.
Soran+1 yılSilmem için bir sebep yokk
- +1 yıl
Sil hadi silll
Soran+1 yılHayır silmiyorumm
- +1 yıl
Sen küçük çocuk musun? Anlamıyor musun beni? Yaptım işte bir hata kötü şeyler söyledim. Sonra üzüldüm ve pişman oldum. O cevabımın silinmesini istiyorum. Yaptığım hata yok olsun istiyorum.
Soran+1 yılKötü şeyler yazdın ama üzmedi beni silmeme gerek yokk diyorumn anlamıyor musun beni
Soran+1 yılİnat oldu silmeyecemm
- +1 yıl
Sen kalpsiz misin.
Soran+1 yılNe alaka şimdi
- +1 yıl
Tuhaf birisin. Benimle dalga geçiyorsun.
Soran+1 yılAsıl sen benimle dalga geçiyorsun
- +1 yıl
Yok sen gerçekten dalga geçiyorsun. Ben çok açık ve anlaşılır konuşuyorum çünkü. Anlamaman mümkün değil
- +1 yıl
Hata yaptım. Sonra üzülüp pişman oldum. Özür diledim. Sende affettin. Bu güzel.
- +1 yıl
Şaka değil bunlar.
- +1 yıl
Özür dilemem, pişman olmam, üzülmem şaka değil bunlar.
Soran+1 yılPişman olmanı özür dilemeni anlıyorum sorun yokta ama dün eğlenip dalgaya alan kişi bugün o yorumlardan rahatsız oluyorum diyor hiç inandırıcı değil bence sen git dalga geçicek başka birini bul
- +1 yıl
Peki inanman için yapmam gereken bir şey var mı.
- +1 yıl
Gerçekten yapabileceğim bir şey var mı
Soran+1 yılYa cevaplarda kötü bi şey yok bende zaten yarısını şakaya aldım ama şu an sil demen inandırıcı gelmedii rahatsız olacağın bi şey yok
- +1 yıl
Sen tuhafsın gerçekten. Keşke silseydin daha iyi olurdu. Rahatsız oluyorum. Hata yaptığım için rahatsız oluyorum.
Soran+1 yılSilmemm
- +1 yıl
Bu arada senin takipçilerinin hepsi abaza ve sapık. Ben olsam hepsine engel atardım. Hesabımı gizli yapıp mesajlarımı kapatırdım. Böylece kimse mesaj atamaz sana.
- +1 yıl
Senin bir soruna sapıkça cevap yazan kişi seni takip ediyor şu an takipçin yani. Sen nasıl buna izin veriyorsun bilmiyorum. Ama senin bileceğin iş tabi. Sen bilirsin yani.
Soran+1 yılFark etmedim ki ben burayı çok sık kullanmıyorum nadiren giriyorum o yüzden umursamadım bakmadım yanii
- +1 yıl
Anladım.
Soran+1 yılHıhı
- +1 yıl
Ben gidicem o zaman. Hesabımı silicem. Affedildiğime göre içim rahat artık 🙂
- +1 yıl
Kendine iyi bak 🙂
- +1 yıl
Affettiğin için teşekkürler içim rahat artık
Soran+1 yılSende kendine iyi bak büyütmedim ben zatenn 🙂
- +1 yıl
Bu arada bence kimseyle muhabbeti gereksiz yere uzatma dünkü gibi. Karaktersiz dengesiz sapık kişiler çok buralarda. Herkes benim gibi değil. Ben asla kimseye kötü şeyler söylemem normalde. Dün bi hata yapmıştım sadece. Benim yerime başkası olsaydı kesinlikle karaktersiz ve kötü biri olacaktı. Özür de dilemezdi. Gereksiz biri olacaktı.
- +1 yıl
Sadece burada değil, hayatta asla uzatma dünkü gibi muhabbeti.
- +1 yıl
Çünkü dediğim gibi herkes ben değil. Karaktersiz kişiler çıkar genelde karşına.
- +1 yıl
Onlarla da muhabbeti uzatmaya gerek yok.
Soran+1 yılİşte ben biri bana ters bi şey deyince ben durduramıyorum kendimi maalesef 😂
Soran+1 yılVe hak veriyorum sana
- +1 yıl
Anlıyorum seni 😂 ama kimseyi ciddiye alma. Söyle düşün. Karşına karaktersizin teki çıksa kötü şeyler söylese sana, o kim ki onu ciddiye alasın? Gerçekten ciddiye almaya değer biri mi ki? boş ver gitsin muhatap olma gereksiz kişilerle 😂
- +1 yıl
Ben iyi biri olarak bir hata yapmıştım sadece.
- +1 yıl
Ama başkaları benim gibi hata yapan iyi kişiler olmayacaklar.
- +1 yıl
Onlar gerçekten kötü ve karaktersiz kişiler olacaklar. boş ver takma kimseyi 😂
Soran+1 yılYok takmıyorum fazla ama cevap vermeden duramam işte 😂😂
- +1 yıl
😂😂..
Soran+1 yılVe teşekkür ederim tavsiyelerin için dikkate alacağım
- +1 yıl
Rica ederim 🙂 bu arada dediğim gibi gerçekten senin şuanki takipçilerin, ve seni takip edecek olanların çoğu seninle tanışmak isteyen sapıklar abazalar olacaktır. Hiçbirinin takip istediğini kabul etme ve engel at geç. Hatta şu an ki takipçilerine de engel at. Kız hesabı kullanan erkekler de var burada bu arada bilgin olsun.
- +1 yıl
Neden bu kadar çok konuştuğumu merak ettiysen bu arada soyliyim.
- +1 yıl
Çünkü senin iyi biri olduğunu düşündüm. Ben iyileri severim. şeytanların iyilere yaklaşmasını istemem.
- +1 yıl
Kafanı şişirmedim inşallah 😅😅
Soran+1 yılKafamı şişirmedin neden konuştun diye düşünmedim de neden üstünde durdun umursadın onu merak ettim doğrusuu
- +1 yıl
Bunun sebebini söyledim az önce 🙂
Soran+1 yılEvet okudum teşekkür ediyorum ince düşüncenden dolayı 😂
- +1 yıl
Rica ederimmm 😂
Soran+1 yıl🙂😂
- +1 yıl
Bende sana teşekkür ederimm. Senden bir şey öğrendim 🙂
Soran+1 yılNeyi öğrendinn
- +1 yıl
Dünkü yorumu silersen söylerimm
Soran+1 yılHayır söyleee
- +1 yıl
Söylememmm
- +1 yıl
Silersen söylerim 😂😂
Soran+1 yılSöyle ya merak ettimmm
Soran+1 yıl🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- +1 yıl
Gerçekten bana katkısı olan önemli ve güzel bir şey öğrendim senden 🙂
- +1 yıl
Ama silersen söylicemm
Soran+1 yılSilmem için yapıyorsun hadi söyleee
- +1 yıl
Gerçekten güzel bir şey öğrendim senden. Yalan söylemiyorum.
- +1 yıl
Silersen söylerimm
Soran+1 yılHadi söyle
- +1 yıl
Olmazz
Soran+1 yıl🤦🏻♀️😏
Soran+1 yılBoşuna ısrar ediyorum
- +1 yıl
😶😶...
Soran+1 yılSöylemeyecek misin
- +1 yıl
Silmeyecek misin.
Soran+1 yılSöylersen silerim
- +1 yıl
Gerçekten silecek misin
- +1 yıl
Ama bu yaptığın haksızlık. Önce ben dedim ettim silersen soylerim diye
Soran+1 yılSöyleceğin şeye bağlı 😂
Soran+1 yılHadi
- +1 yıl
Ben sana kötü şeyler söyledim. Ama sen bana hiç kötü söz söylemedin. Kötülüğe kötülükle karşılık vermedin yani. Başkası olsaydı bana kötü sözle karşılık verirdi ama. Kötülüğe kötülükle karşılık verir herkes. Kötülüğe iyilikle karşılık vermek ise herkesin yapacağı iş değildir.
- +1 yıl
Bana söylenen kötü şeyleri umursamam normalde. Ama bazen sinirlenip karşılık veririm gerek olmadığı halde. Ama artık senin gibi olucam 🙂
Soran+1 yılBen kendi seviyemi biliyorum karşımdaki seviyesini bilmediği zaman onun gibi olmam tepki gene veririm ama onun dilinden değil kendi dilimden
- +1 yıl
İşte tam olarak bundan bahsediyorum. Bende böyle olucam. Senden bunu öğrendim 🙂
Soran+1 yılNe güzel bi şey öğretmiş olmama sevindimm 😃
Soran+1 yılSanki dünkü çocuk gitmiş yerine başkası geçmiş şaşırdım sen o musun 😂😂😂
- +1 yıl
Ben iyiyim normalde. Ama bazen kötü biri olasım geliyordu ara ara. Ama işte senin bu güzel davranışın sayesinde iyi olmanın önemini, herşeye rağmen iyi olmanın, ve iyi kalmanın önemini değerini daha iyi anladım 🙂🙂
- +1 yıl
Ben dünkü çocuğum evet 😂😅
Soran+1 yılBilmem ap ayrı şeyler 😂😂😂
- +1 yıl
😂😅🙂,
Soran+1 yılPeki neden engelledin 😂
- +1 yıl
Hesabımı silip gidecektim dün. Engel atıp gidiyim dedim. Ama işte çok pişman oldum söylediklerim yüzünden. Üzgün bir şekilde uyumaya gittim sonra ☹️
- +1 yıl
Aslında sana o kötü sözleri söylerken zaten pişman olmuştum. Ama neden yine de devam ettim kötü şeyler söylemeye bilmiyorum ☹️
Soran+1 yılYok ya üzülecek bir şey yok gülerek yazıyordum bazen sinir olsam da 😅
- +1 yıl
Bak eğer kalpsiz değilsen silersin o kötü cevabımı. Çünkü gerçekten içimi rahatsız ediyor huzurumu kaçırıyor diyorum sil işte sil 🥺
Soran+1 yılTamam sildimmm
- +1 yıl
Cevap duruyor ama halen.
Soran+1 yılŞikayet ettim ve engelledim silinmiyor sanırım
- +1 yıl
Yanılmıyorsam "bunu görmek istemiyorum" diye bir seçenek olacaktı orada. Ona basınca siliniyor. Ama eğer doğru şikayet seçeneğini seçtiysen de silinir bir süre sonra.
- +1 yıl
Teşekkürler
Soran+1 yılEvet seçtim
Soran+1 yılRica ederim
Soran+1 yılSustun 😅
- +1 yıl
Diyecek bir şey gelmedi aklıma 😅
Soran+1 yılPekii
- +1 yıl
Emoji atacaktım atamıyorum 😅 illa yanına başka bir karakter eklemem gerekiyor harf sayı gibi mesela. Bu hesapta niye böyle oldu bilmiyorum 😶
Soran+1 yılXper düşük ondan belki
- +1 yıl
Olabilir.
Soran+1 yılHıhım
- +1 yıl
Ben hesabımı silecem artık. Seni tanımak güzeldi 🙂 Dediğim gibi senden çok güzel bir şey öğrendim. Senin gibi olucam ben 🙂
Soran+1 yılSeni de tanımak güzeldi bi şey öğrenmene sevindim dikkat et 🙂
- +1 yıl
Sende kendine dikkat et hoşçakal 🙂
Soran+1 yılHoşçakalll
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılBeklentiler birbirini karşılamıyor demek ki, flört dönemi zaten eğlenceli başlayan birbirini tanıma aşaması, sohbet ciddileşince eksikler daha çok göze çarpıyordur, ne eksik veya ne fazla olduğu konuştuğun kişiye bağlı, özellikle bundan dolayıdır diyip genellemek yanlış olur ama tanışma aşamasında kendini daha geri planda tutarak, kişiyi daha detaylı gözlemleyerek ve gün içinde sürekli iletişimde kalmayarak zamanı çok daha verimli kullanmış olursun.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben aşk dolu bir ruh, her zaman aşkın peşinde koşan biri olarak seninle bu konuyu konuşmaktan mutluluk duyarım! 🌈 Öncelikle, bu süreçte yalnız olmadığını bilmeni isterim. Bazen doğru kişiyi bulana kadar birkaç tur dönmemiz gerekebilir. Sevgililik evresine geçememenin birkaç sebebi olabilir; belki çok seçici davranıyor, belki aceleci oluyor ya da karşındakine şans vermeden kararını çok çabuk veriyorsun. Ama unutma ki aşk, beklenmedik bir anda kapını çalabilir. 🔮 Her bir flört deneyimin, seni doğru kişiye bir adım daha yaklaştırıyor. Kendine biraz zaman tanı, ne istediğini iyi düşün ve doğal akışına bırak. Aşkın bir sürprizi olabilir, belki de tam karşında! 💘
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılgeçersiniz devam edin
00 Yorumla Eğer dogru birini buldugunu dusunuyorsan acikca kur yap. Kadinlarin adım attigi bir iliski cok daha basarili oluyor bence ilerleyen zamanlarda. Cok yapismadan, uzerine dusmeden onunla ilgilendigini soyle veya şakaya yatarak ne zaman kahveye cagiracaksin beni gibisinden bir soru yöneltebilirsin. Bir de karsidakinin bu durustlugunu ve cesur davranisini takdir edecek olgunlukta olmasi gerekiyor, unutmadan
10 Yorumla
+1 yılSürekli bu döngü devam ediyorsa birazda kendinde aramak lazım asıl sorunu hani bir laf var bu kötü diğeri de mi kötü...
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü demiyorum zaten saçma bir sebepten de olsa bitiyor kimse kimse için emek göstermiyor
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İçerik önemli. Dış görünüş çoğu kişide var. Önce görsellik, ardından zeka gelir. Sadece güzel ve yakışıklı olmak ilişkinin içini boş bırakır
00 YorumlaCiddi niyetle insanları bulması zor ben de bulamadım böyle biri lazım en başta... Ne istediği belli en azından olmasa da istiyormuş gibi tavırları olmaz bari içine sinmiyorsa açıkça der biter
00 YorumlaSende aradığını bulamıyor olabilir ya da sen onda.. bu arada arkadaş insan neden çok kişi ile flört eder ki? Seçicilik yok mu sizde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı. Bende de oyle malesed hep bisey cikiyor. Bu durum kadinlar da aciklanabilir durumda daha cok ama erkeklerde sanki biraz daha zor.
00 Yorumla
+1 yılBir sürü sebebi olabilir. Ama bence karşı taraf biraz daha samimiyet istiyor olabilir. Yani cinsel anlamda
02 Yorumla- +1 yıl
@cutygirls hayır yaa. Onu kastetmedim. Saçmalama. Belki karşı taraf bunu istiyordur dedim.
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Aklına ve gönlüne göre birisi olmadığını fark ediyorsun ve bitiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Yanlış sorguluyorsun heycan ve mutluk yok çıkar üzerine flörtlükler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Nasip olmuyordur. Kısmetin gelir seni bulur zaten merak etme.
00 YorumlaKendine uygun olan birini bulana kadar devam edecek bu döngü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen bulamadıysan biz nasil bulalım sanki biz konuşuyoruz o flörtlerle
00 Yorumla
+1 yılDevir bozuk doğru insana denk gelmemiş son daha ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında cevap gayet basit sadece flört evresinde kalıp sevgililik evresine gecilmemesinin öncelikle senin tarafından bakarsak flört ettiğin kişinin sevgili olabilmesi için belirli özellikleri taşıması gerekir güven hissini yaşamalısın erkeğin zeki bilgili ve ozguvenli olmasını istiyorsun ayrıca cinsel yönden tatmin edici ne istediğini bilen bir erkek.
Erkek tarafından bakarsak hoşlandığın ve güvendiğin erkeğe çok çabuk alışıyor ve yelkenleri hemen suya indiriyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşma tarzına bağlıdır, istersen bi test edelim?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nasil bitiyo sebebi ne bilmiyoruz ki nasıl yorum yapalm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılBazen her şey olacak değildir uzun zamanlar geçer yine de olmaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılLevel atlatamadığım oyunlarda kendime sorduğum soru🤣🤣
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bence hatalı yaptığın bir şey vardır: belki tercihleri değiştirmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılNereden tanıştığına göre değişir bu durum. sosyal medyadan tanışıyorsan bu döngü zor kırılır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İlk görüşte beğeniyorsun ama biraz tanıyınca soğuyorsun hepsi bu
00 YorumlaDemekki o arada seni tanıdıkça eleniyorsun , kendini değiştir
00 YorumlaCiddiyetsiz erkekler ile flörtleşiyorsun veya çok acelecisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHep aynı şey oluyorsa sorunu kendinde aramalısın.
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim. Bu seçicilik bence tabi bitiren taraf sen isen
01 Yorumla
+1 yılO vibe yoktur , ya sen alamiyosun. ya da karsindaki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü benle daha tanışmamıştın. Şimdi benle kapanışı yapıyorsun ve bir ömür bu döngüden kurtuluyosun hadi bakim.
00 Yorumla
+1 yılHızlı ilerletiyorsundur, seçtiğin kişiler ciddi ilişki insanı değildir, istemeyerek de olsa sen de ciddi ilişkiden çekiniyor olup bunu davranışlarına yansıtıyorsundur vs vs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılSen bensin. Benimde aynısı
10 Yorumla
+1 yılİstediğini bulamıyorsun ya da cinsellik diyince kaçıyorsun muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılflört etme kimseyle illa ki hayatının aşkı çıkar karşına hayatının orta yerine düşüverir merak etme
00 YorumlaKraliçe falan değilsen flört aşamasını sen ilerleticeksin
06 Yorumla- +1 yıl
Erkek napıyo bu durumda peki?
- +1 yıl
Kısasa kısas kafasıyla ilerleyen erkek sevgi konusunda cimridir kız direk gitsin valla
- +1 yıl
Tamam prenses
+1 yılÇünkü günümüzde insanlara güvenmek gerçekten çok zor
00 YorumlaBelki yeterince tanıyamıyorsun ve doğru kişi değildir bundan bitiyordur.
00 Yorumla
+1 yılbende sevgili oluyorum ortalama 2 hafta sürüyo nedenini çözemedim
09 Yorumla- +1 yıl
İlgili biriyim ondan gidiyolar
- +1 yıl
Yok öyle değil ya aslında saatlerce yazmasa yine anlayışla bekliyorum hiç şikayet etmiyorum ne zaman konuşsak romantik konuşuyorum istekli konuşuyorum ne bilim yeri geldi mi iltifat ediyorum asla kötü söz en ufak bi saygısızlık argo kelime kullanmıyorum özel hissettiriyorum. Yıllar sonra sevgili yaptım zamanla insan olgunlaşıyo tabi daha güzel özel davrandım ama bi şekilde sonuç hep aynı oluyo güzelde bi kızım fiziğim yüzüm davranışım düzgün niye hep böyle oluyo ben de anlayamadım
- +1 yıl
@izlerimsin inanki durumuna üzüldüm güldüm hüzünlemdim 🤨🙄😒
- +1 yıl
Niye güldünki
- +1 yıl
Yanlış zaman yanlış insan oldu benimkisi
+1 yılDemek ki biyolojinde bir şey eksik sjsj
13 Yorumla
Soran+1 yılÇarpacam bi tane görürsün biyolojiyi
- +1 yıl
Hahaha sinirlenince tatlı olan biri sjjsj bu kızı bırakanın aq sjsnj
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtleşme olmucak ciddi ilişki yapacan?
02 Yorumla
Soran+1 yılTanımadan nasıl ciddi ilişki yapalım be ablam
- +1 yıl
Anladım
+1 yılPsikolojide Şema , araştır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne oluyor onu anlatman lazım
00 YorumlaMaskülen bi karakterin vardır belki
00 YorumlaTakilmayi sviyorsun demekki
00 Yorumla
+1 yılBende aynı. Kadın kısmı soğuyor nedense
00 Yorumla
+1 yılGüzel bulmuyor olabilirler seni
00 Yorumlaherkes de böyle oluyorsa sorunu kendinde ara
00 YorumlaSevgili yapmak için yapıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisiz ve soğuk olduğundandır.
00 Yorumla O dert bizdede var flörtte kalıyor
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç peki ponçik senin
00 Yorumla
+1 yılSanirim ilerleyememiyosun
00 Yorumlabeklentileri karşılayamıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSevgili olacak erkek verelim erkeksize
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik yaşıyor musun
11 Yorumla- +1 yıl
Yaşamıyormuş
+1 yılDoğru kişiyi bulana kadar böyle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Sorunların neden kaynaklı olduğu önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılSohbetin nasıl akıcımı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaşarlıktan...
00 Yorumla
+1 yılEngellemeseydin keşke
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi engellemedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de aynı bir türlü yapamiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver değmez
00 Yorumla - Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne