Ne kadar çelişkilisiniz ya hdjd sadece komik görünüyor...

Ne kadar çelişkilisiniz ya hdjd sadece komik görünüyor...
Bunu sadece karşı cins olarak değerlendirmeyelim de insanlara genel anlamda güvenirim değer ve kıymet verir mi Bu da çoğu zaman benim insanlar tarafından zarar görmeme neden olur.
Bir de balık burcu olduğum için ve duygusal bir tarafım olduğu için her zaman ve her koşulda çabuk inandığım için üzüntü yaşarım.
Sanaldan arkadaşlık ve ilişki olabilmesi benim için oldukça zor güven sorunu yaşarım. Birini görmeden duymadan zaman geçirmeden hal ve hareketlerini görmeden birine güvenemem
Sadece karşı cins değil, insanlara tanıdıkça güvenmemeyi öğreniyorsun bal küpüm.
Ahu'm... Kuzenin liseye mi gidiyordu...
Şimdi fark ettim hfjd ona göre öneri yapmaya çalışayım.
Her Private Life dizisi var, aşk dizisi. Her ne kadar ben çok sadece aşk konusu olan dizileri sevemesrm de, bu tatlı bir dizi. Kendisini izlettiriyor.
Kill me heal me var, bu benim ilk izledigim Kore dizisi hatta. Gülmeli, dramlı bir dizi.
Başka düşünüyorum ne önersem diye ama aklıma gelmiyor jdkdj en azından kuzenin için ama bu iki dizi çok güzel. Ona önerebilirsin ve sen de izleyebilirsin bebeğimm. 💖
Cevap
18Cevap
Ben hiç bir insana güvenmiyorum kadın erkek olması fark etmez
Ayır güvenmiyoyum çoğu yayan sülüyoyy💞🍓🍀🦄
Güvenmem dersin biri çıkar karşına elin kolun bağlanır, dilin lâl, gözlerin âmâ olur..
Happienies. Diziyi tam bitiremedim. Erteledim.
Güvenmem.
Hemen Güvenmem Elbette ki Tanımak isterim Ona göre güvenir veya güvenmem Bu Arada fotoğraf da ki oğlan da ki şansa bak be bize gelmez böyle kızlar 😅
Hic kimseye hemen guvenmem lakin ilk tanistiğim kişileri herkesi hemen kendime göre sınava sokarim gecerli not alamaz ise zaten işim olmaz.
her zaman% 100 ile başlarım güvenmeye zamanla azalır artar vs
Kendime dahi güvenmezken, başkalarına hiç güvenmem
Kendime güveniyorum. Karşınında kendine güvenmesin i bekliyorum da olmuyor 😄
Sanaldansa noo😂 Arkadaşlık veya flörtse o flörtlük reele taşınmadıkça bende güven notu ilerlemez.
Yok bu devirde kimseye güven olmaz
Efendi dediklerim neler yapıyor yani gel de güven
Karsi cinse jsbskabs guvenmek mi jsbdjabdkabdkabs
Karşı cinse güvenmek biraz sıkıntı o yüzden hayir
Öncelikle selamın aleyküm kardeşim nasılsın inşallah
Hayır asla güvenmem
Bende talibim beyfendiye
Yok, güvenmiyorum...😶
Hemen güvenmem kimseye. Zamanla olur.
zorlanıyorum hat gereğinden çok fazla
Hemcinsime de güvenmiyorum beb
Güvenmiş gibi yaparım