Aşk İlişkileri Karşı cinse hemen güvenir misiniz? ArtiSt_KıZ Takip Et Xper 3 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kişiden kişiye göre değişir ama güvenmeniz kolay olur mu? Karşı cinse hemen güvenir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 226,3b cevap paylaştı. Ben kimseye güvenmiyorum.. zaten bu devirde de çok zor birine güvenmek samimi olmak.. 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tamamen hiç kimseye güvenmem. 1 0 Yorumla
Külkedisi12 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Seviyosam bile güvendiğim anlamına gelmez 1 0 Yorumla
xŚọvâlyē Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 83% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Genel olarak güvenmem 1 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şans vermeden bilemem ne olduğunu 1 0 Yorumla
Prestiqe01 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 71% 1 yıl Güvenilmez tabiiki erkekler bile güvenmez 1 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 76% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. güvenmem ortam belli 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı. Yok korkarım ben.😨 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır kimseye kolay kolay güvenmem.
Ben kimseye güvenmiyorum.. zaten bu devirde de çok zor birine güvenmek samimi olmak..
hayır güvenmem
Genel olarak insanlara güvenmiyorum
Tamamen hiç kimseye güvenmem.
Seviyosam bile güvendiğim anlamına gelmez
Genel olarak güvenmem
Şans vermeden bilemem ne olduğunu
Güvenilmez tabiiki erkekler bile güvenmez
Hayır ya erkeklere güven olmaz
Sadece karıma güvenirim.
Hayir
güvenmem ortam belli
Kimseye güvenmem