Yeni tanıştık evlilik niyetli konuşuyoruz. Başka ilde. Görmeye gelmeyi düşünüyor. Bir şeyler yeriz falan çay içeriz kahve içeriz gibi şeyler söyledi sonra utanır mısın yemek yerken dedi. Yok dedim. Sinmaya gideriz dedi ajdjjd ikinci buluşma için belki düşünülebilirdi ama ilk görüşmede birbirimizi tanıma fırsatımız olmayacak sinemada mantıklı olmaz dedim. Evet senin ne diyeceğini merak ettiğim için söyledim galan dedi? Utanır mısın sorusu ile neyi amaçlıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni saf erkek görmemiş zannetti😂
Ahshsh ya da öyle olup olmadığımı anlamak istiyor
Bu da olabilir😀
Ne alaka ama erkek görmeyen utangaç ve pasif olmal zorunda mı mq
Genellikle öyle oluyor ama
Benim çok erkek olmadı hayatımda ama çalışma hayatım oldu biraz. Ve bu bana özgüven kattı mesela insnalarla daha rahat iletişim kuruyorum artık doğal olarak. Biraz sosyal hayattan soyutlanmış kızlarda olur o. Erkek gömekle ilgili değil
Erkek görmekten kastım şu. Sürekli üni ev arasında gidip gelmiştir üni bitince de evden pek dışarı çıkmamıştır senin gibi çalışmamıştır ve sevgilisi de ya olmamıştır ya da çok az olmuştur. Kasdettiğim bu
Biliyorum o olduğunu. Ama bu yetişme tarzı özgüven vs ile de alakalı. Türk kızlarının ve erkeklerinin çoğu özgüvensiz olduğundan daha önce kadın erkek görmemişlerse evet pasif utangaç kalıyorlar. Bu özgüvensiz oldukları için böyle. Utangaçlık bir mizaç olayo değildir
Haklısın. Hangi şehirde yaşıyosun merak ettim 😊
İstanbul
Tahmin ettiğim gibi 😊 üyelerin çoğunluğu İstanbul'da yaşıyor
Sen.
Karadenizi sever misin 😊
Yani normal Karadenizliyim ama
Oha😁 hangi şehir?
Samsun
3 saat mesafedeyiz😊 dm'den konuşalım mı?
Ne konuşçaz
Genel şeyleri. Konuşmak istemezsen saygı duyarım
Yaşlar kaç ki evlilik niyetli?
O 28 ben 23
Sosyal medyada mı tanıştın yoksa ortak tanıdık var mı?
Sosyal medya ama evlilik kriterlerinin paylalıldığı bi sayfaydı. Sayfa yöneticisi tanıştırdı
Güzelim öyle sayfalar, öyle aracılar... Dikkat et. Kesinlikle ama kesinlikle cafe restaurant gibi toplu yerler dışında bir yerde oturma. Sinemaya kesinlikle gitme. Gidersen eğer sevişir seninle. Yemeğini ye cafeye geç çayını iç sonra evine dön. Eğer dedigimin dışına çıkarsan keşke dersin
Yok canım saf değilim ben. Herkes hemen güvenmem zaten. Yapağım maks bi şey yemek içmek. Sinemaya gitsem dr dokunamaz öyle ilk seferde
Sinemaya git dokunuyor mu dokunamiyor mu görürsün. Gitsem de deme sil aklından sinemayı. Bir kere akıl var mantık var adamın ne olduğu sinema demesinden bile az çok belli. Oturup sohbet etmek uzun uzun konuşmak varken filme girip 3 saat susmak nedir. Amaç ne olabilir. Hadi 5 6 7. bulusmalar olsa anlarım da ilkte sinema diyen o sinemaya girince adım da atar
Yok yanlış anladın. O sanırım ben ilk görüşmede sinama yapmayo dorğu buluyor muyum diye beni denedi. Gel gidelim desem de gideceğini sanmam. İlk defa konuşmuyoruz. Görüntülü telefonda vs konuştuk. Okulunu bölümünü yaşadığı yeri vs hayat tarzını biliyorum. Bu muhafazakar bi adam. İslamın emir yasaklarını uyguluyor. Ben tabi yine de herkese temkinli yaklaşırım bilemeyiz ne çıkar. Ama teması kabul etmeyeceğimi biliyor
Valla denedi mi umut mu etti Allâh bilir. Sana tavsiyem son ana dek bırakma bir şey. Nişanlanıp bekaret alıp tekmeyi atanlar tanıdım. Bağınız yokmuş zaten. Kullanıp atsa kime ne diyecen
Ahaha benden evlenmeden bekareti alacak adam anasının karnından daha doğmadı. Yeni yetme ergenleri kandırırlar ancak:D
İşler ciddiye binince ve güvenince kadınlar biraz ap. tllasiyor. sen yine de kendine çok güvenme. Daha buluşmadan böyle güçlendiren 3 5 buluşmadan sonra ohoo. Allah erkeğin sinsisine denk getirmesin. Hiçbir kadın dayanamaz. Önemli olan şey açığını bulmak kadının o yüzden dikkat et
Yani ben hep şey kafadayım madem evlenecek o zaman evlensin o zamanı beklesin vs. Bazısı geldi bana imam nikahı mikahı dedi. Ben de öyle kızları enayi buluyorum kusura bakma dedim:D git bul bi enayi kıyarsın imam nikahı canım herif
Öyle kızlar var Evet 😅
Benim güven problemim ve zekam erkeğe alt etmeye yeter jfjfj
Çok güvenme yine de:)
Görüşmeden bitecek heralde zaten fazla kıskanç gibi
Fazla gevşek olmasından iyidir
Terkettim az önce
Senin de hızına yetişilmiyor 😂
Ahahha belliydi biraz ya. Bi kaç gözüke batan şey oldu. Ama dedim hadi bakalım kokusu çıkar daha net veriler elde edelim. Çok geçmedi iki gün geçti ben çözdüm aşağı yukarı. Beni kendi kalıplarına sokacak, benden benim dışımda bir karakter çıkaracak. İstemez yolu açık olsun
Narsist deniyor buna
Ahah tam olarak onu düşündüm. Bence de narsist:) çünkü ben bu filmi daha önce izledim ne yazık ki tecrübe yanılmaz
Yavrum uzaktan ilişki yapma. Eş dost tanıdık yok mu düzgün?
Yakından da tanıştım adam yok ahhaah
Bir de ben narsisti çekiyorum biliyor musun. Çok yolladım böyle. Yani enerjimi değiştirmem lazım. Kafasına vururım bunun sanıyorlar geliyorlar. Biraz mülayim bi yüzüm var. Tecrübeli olduğumu anlayamıyorlar
Ben de temelde narşist biriyim de ben kendimi çok değiştirdim. Kıskançlık durumları haricinde kesinlikle kendi güdümüme almıyorum. Aileme karşı öyleydim mesela bu değişim sayesinde ağzıma ediyolar şimdi 😅 doğduğunu dün gibi hatirladigim kardeşim parmaklarında oynatır oldu
Narsist narsist olduğunu kabul etmez. Emin misin canım narsist olduğuna. İyi huylu narsizm miydi sendeki abhha
Özelliklerine bakmıştım 5 6 yıl önce aynı ben. Hatta o sıra burdan bir arkadaş kocasınin narsistliginden sikayetciydi bu vesileyle tanismistik. Neyse anlatıyor bu (çenesi de coktu) sonda dedim ki biz evli miyiz? Ne dedi. Ulen beni tarif ettin dedim. Sonra kendime çekidüzen verdim. Başarılı olduğumu da düşünüyorum. Kadınlardan beklediğim tek şey sadakat mesela. "Huyuma suyuma gitmesin diğer konularda çok da önemli değil."
Tırnak içinde yazdığım cümle bir narsiste ait olamayacağına göre artık narşist değilim 😂
Ahahha yine de sen az narsistsindir. Gerçek deccaller aynaya bakmaz..
Peki burcun akrep veua başak mı
Yok ya ileri seviye narsistmisim. O kız araştırmıştı. Saydığı özellikler aynı ben gibiydi.
Burç ne
Balık
Hahahhahahahahhaha al işte sekmiyor sekmiyorrr su burçlarını yok et Allahım
Yav naptım şimdi ben. Dusumu alıp yatağıma uzandim. Millet yapıyor suç bize kalıyor 😂
Sen şimdi neleri düzelttim bakalım
Ya ben ben demeyi çok severdim. Dıştan öyle görünmezdim ama içten sadece ben diyen biriydim. Ve başta karşı da fark etmezdi bu durumu. Damardan girip aşama aşama kendi istediğim gibi çekip ceviriyordum yanimdakini.
Mesela sen çocuğun ne yaptığını anlamışsın çocuk dıştan da belli ediyor. Benim narşist biri olduğumu kimse fark etmezdi. Bunu 1 kişi fark etti sadece o da 1 yılın sonunda
Sonra bu evli arkadaş kocasından bahsedince narşist olduğumu anladım.
Hmm peki sonra
Hayır çocuk fark edilmiyor. Ben tecrübeliyim ufak şeylerden çakıyorum davayı
Ya beni dönüşüme sürükleyen sanırım o kız oldu. O kızla problemli bitti. Şimdi olsa yine bitirirdim o başka konu da üstüne biraz düşününce kıza verdiğim tek şeyin örtülü itaat olduğunu fark ettim. İlerde evleneceğim eşim olacak çocuklarım olacak onlara her konuda bunu yaşatmak zorunda mıyım diye düşünme fırsatım oldu çokça
Sonra o nefret ettiğim kıza yaşattıklarım bile zoruma gitti. Kendimden tiksindim diyebilirim. Zaten çok bi ilişki adamı değilim o yüzden düşünme ve kendıme çekidüzen verme şansım oldu. Şükür düzeldim. Aşırı kritik konular dişinda kendimi geri çekerek yaptım bunu.
Tabi narsistlik ne arastirmadim açıkçası bilmiyorum. Belki bendeki farklı bir şeydir fakat o kız çok arastirmisti konuyu. Sorular sordu kendimi anlatmami falan istedi ve evet sen de narşistsin demişti.
Youtube videosunda gir bi narsist özellikleri diyr bak gerçekten öyle miymişsin
Psstt
Aaa ben de diyorum ne unuttum
Güvenilir düzgün video var mı? Neyi izleyeyim
Bakim
https://youtu.be/AmPnD8-fGmQ?si=T82wZjLCtLV5fIgr kısaca şuna bakabilirsin çok detaylı değil ama bu
https://youtu.be/34meoown_o4?si=x69IdV_B_nv6qaWf
Bu kadının videolarına göz atarsan anlatsın baya narsizmi çok iyi anltıyor kısa kısa
Aile konusu dışında eskiden öyleydim evet. Aileyle iletişimi kesmeyi geç aileyle uzaklaşma düşüncesiyle savaşan biriydim. Narsist mi oluyorum o halde.
Bir de öyle hakaret aşağılama olayı yok bende. Hiç olmadı da. Kendime bağımlı kılma olayı vardı bak. Hakaret aşağılama hatırlamıyorum yoktu
Narsist hakaret etmesede ditekt olarak dolaylı yoldan mutlaka aşağılar ve yetersiz hissettirir. Ama gizli narsizm de var. Narsizmin de aşamaları var. Tam narssit dediğimiz kişi seni sosyal çevreden soyutlar. Senin istek ve tercihlerini umursamaz kendi istelleri ver tercihleri ise kusursuz yapılmalıdır. Dış görünüşünü, hobilerini, zevklerini, arkadaşlarını hepsini mutlak eleştirip aşağı çekerek seni yavaş yavaş o şeylerden uzaklaştırıp, değiştirip sen olmaktan çıkarır. Günün sonunda tek ona bağımlo olursun ama artık senden yeteri kadar beslendiği ve teslimiyeti aldığı için başka kurban arayarak seni ghostlar. Ve kendini çöp gibi hissedersin
https://eksisozluk.com/entry/61346197
Yok bende o durum. Yani bu bana bağımlı oldu tamam bu iş kafasında değilim. Benim narsist lik anlayışım da faydacı sanırım. İyi bir anne temiz bir eş olsun kafasındayım. Kadınlarla istediğini yapsın çevresinde erkek kalmasın yeter 😂
Narsist sosyal çevreyi kısıtlar. Kendi ailesinden bile uzaklaştırır. Ama tek özellik bunlar değil dedipim gibi. Aşağışama yoksa narsist olduğunu düşünmüyorum ben. Yani narsistik özelliklerden biri mutlaka her insanda vardır. Bu özelliklerin sayısı ve niteliği önemli. Sende 2 tanesi var diye narsist olmazsın. Narsizmin tedavisi çok zordur. Geneli tedaviye yanıt vermez. Gerçek narsist narsizmin kendine olduğu farkındalığına da varamaz kolay kolay. Bin de birlik bir vaka yani bu sen o vakaysan bilemem hahaja
Valla 5 yıl önceki kendimi bile unuttum. Hatırladığım şey o arkadaş bu konuyu uzmanlık seviyesinde biliyordu. Kocasını anlatırken uzun uzun fark ettim ki beni anlatıyor. Daha sonra bana sorular sordu ve sen de narsistsin dedi.
Şu an narsistlikle tek alakam kıskançlık üzerine ailesi'ne gitsin gelsin sevsin sorun yok. Kız arkadaşlarını çağırsın günün 10 saati evde takılsın problem yok. Ama işin içine başka erkek girerse iş değişir. Yani kısıtlama erkeklerle sınırlı
Anladım dediğim gibi bilemem o zamanki davranışlarını. Ama düzeldiysen tebril ederim seni zor bi iş
Teşekkür ederim
Rica ederim yaşın kaç
30. Senin kaçtı
23 ben de
En güzel yaşlar. Öğrenci falan mısın ev hatunu mu
Öğrenci olacağım. Bu herifle olsaydı muhtemelen ev hanımı olacaktık:D
Üniversite hazırlık mı
Evet
Bak her kimle evlenirsen evlen sadece kendin için de bir yolun olsun. Yani bugün dahi evlensen boş durma otur dersini çalış düzgün bir bölüm kazan açıktan da olsa oku. Bugün dünyanın en iyisi diyeceğin erkekle evlenirsin. Yıllar değiştirir her şeyi. Yasin 35 45 arasında ayrılır gider. Çocuklarınla arada kalır büyük sıkıntı yaşarsın. O yüzden sana tavsiyem geleceğini de unutma
Evet ben zaten ona okul örgün olarak bitse de açıktan veya uzakyan eğitim olarak lisans bölümü bitirme şartı koşmuştum. Yani evlensem de boş duracak biri değilim. Dil geliştirip içerik üretmeyi düşünüyordum. Beya başka bir şey. Mehri de yüksek tutacaktım (araba) anjsjd insan insana sonsuz güvenmez.. güvensen de bi gün onun başına bir şey de gelebilir. Ben kendimi garantiye almayı ve hayatta bir şeyler elde etmeyi severim
Az değilsin var ya 😂 ha iyi ya geleceğini unutma da gerisi kolay
ben aslında naptım. Baktım az olanı aza layık görüyorlar artık az değilim çok da değilim bi taneyim anjajaj
En iyisini yapıyorsun 😂
Ahaha teşekkür ederim canım
Mutfak fantezisi var sanırım