Ikimiz de sucluyuz ama adim atmiyoruz barış çubuğunu ben mi uzatsam?

Sevgilimle 4 5 aydır birlikteydik ve birbirimizi çok seviyorduk. Uzak mesafedeyiz ama 2 defa buluştuk zor şartlarda da olsa. O 26 ben 22 yaşındayım ben üni okuyorum o ücretli öğretmenlik yapıyordu bu yıl tekrar kpss ye girecek. Kpss sürecinden geçen varsa anlar onun halini şu an öğretmenlikte şartlar çok zorlaştı ve onun morali fena çöktü. Bu süreçte ben de onunla çok üzüldüm hep yanındaydım. Sonra tekrar ders çalıştığı için bana zaman ayıramıyodu ben de çok ilgi beklemiyordum zaten sorun yoktu benim için. Ama bazı zamanlar şakasına hayatim ilgi göster bana falan die takıldım. Bi ara da meşguldü işinin olduğunu biliyordum ama o ara önemli bi şey demem gerekiyordu 5 6 defa aradım. Sonra ters tepti bana sinirlendi haliyle ve tavrı çok sertti ben de ona sinirlendim ikimiz de alttan almadık bi süre konuşmayalım dedi ben de tamam dedim yazmadım. Sonra tekrar yazdım nasılsın diye konuştuk normal. Aradım meşgule atti ben de konuşabilir miyiz kendimi değersiz hissediyorum dedim. Aramızdaki hislerden emin olmak istiyorum dedim. Bana ben hiçbir şeyden emin değilim dedi. Ben de haliyle bu cevabına sinirlendim bana sınava kadar konuşmayalım deseydin tamam derdim ama şimdi ben de emin değilim dedim. O da öyleyse bitirelim dedi. Ben de her şeyin çözümü var ama sevgisizligin yok zorlayamam dedim peki dedi sınavında hayatında başarılar diledim teşekkür etti. Ve bitirdik. Birbirimizi takipten çıkmadık engellemedik de. Tw dan takiplesiyoruz ve hala beni sevdiğini düşünüyorum öyle şeyler beğeniyor falan ama ikimiz de adım atmıyoruz. Onu çok seviyorum ne yapmalıyım

Ikimiz de sucluyuz ama adim atmiyoruz barış çubuğunu ben mi uzatsam?