20 yaş var aramızda adamlar ıle ama sadece onlar çıkıyo bana talip neden böyle. Her seyı de sunuyorlar. Gençlerı nerden bulcam ben kabul etmek zorunda mıyım sımdı bunları?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pamela'nın da dediği gibi karşına hep 30 yaş üstü adamlar çıkıyor.
Yaşına uygun bir erkek bulursun merak etme.
Öyle mı demıs nerde demıs ya aynı benım kafa evet öyle oluyo nedense
Bu ekonomide genç nasıl evlensin? Önceden 17,18 yaşında evleniliyordu. Şimdi en az 30 oldu.
O da mantıklı ha
Zenginse evlen boş ver yaşını
Zengın degıl ama benım durumlar farklı. Evden kacıcam yanı bır adet 1+1 boş Evı var. Sokakta kalacağım bıe gelecektense buna gıtmıyım mı?
Evden neden kaçacan evden kaçmak demek tüm güvenlik sistemlerini devredışı bırakan kuyumcu gibi olursun
:((
Hangi şehirdesin
Sana kaç yaşında lazım
Yaş onemlı degil dıye kandırmaya calısıyolar benı
Adamın tipinden belli olmuyor mu yaşlı olduğu
Yaslı ıkı sattır benı kandırmaya çalışıyor
Sorun sende niye cevap veriyorsun
Evden kacıcam sokaktan ıyıdır dıye ama çok sıktı ıkı saattıe sıır falan yazıyo
Ben senin derdini anlamadım
Sen kaç yaşındasın ki?
20 yaş var işte 15 ya da onlarla farkımız
Yani genç dediğin ne kadar genç? 20 yaşında çocuk evlilik düşünmez.
Ben düşünüyorm ama
Kızlar düşünebilir erkekler için çok erken bir yaş evi nasıl geçindirecek önce çalışsın parasını kazansın evliliği ondan sonra düşünür.
Çalışırım dıyo falan kandırmaya calısıyor herhalde ıkı sattir
Kimden bahsediyorsun?
O benle evlenmek isteyenden
30 yaşında zaten çalışıyor olması lazım?
Evden kaçmak için mi evlenmek istiyorsun? Genç bulamazsın unut, evden kaçmayı da düşünme sokakta kalırsın.
Çok karısık anlamadım zaten ya ben calısmak istemiyorum dedım buna basladı 10 cumlesınden 9 u senı calıstırmam dıyor. Kendısı ne bellı degıl
Zamanıma yazk oldu ya bu kadar düştüm maalesef
Hala sıır yazıyo delrcem
Ulaan. Evlenicen evden kaçıcan bir de çalışmak istemiyorsun. 40 yaşında adamların karşına çıktığına şükret kimse evlenmez böyle birisi ile.
Evet uzun süreli tanımam gerek birini ama hep acelecı davrandığım ıcın bulduklarım da evden kacacagımı bılen kişiler oluyor bu da dayılarla konuşmama sebep oluyor böyle garip bıe dongu
Keşke gençlerden bu dayılar kadar ılgılenen cıksaydı asıl ısteıdıgım o ıste ama nedense cıkmadıgı ıcın hep bı sekılde dayılara dusuyorm düşmüş buluyorum kendımı ısım acele çünkü bırını de tanımam lazım ama kaçmam da lazım belkı bırını tanırsam kaçmam ama çok karısık benm işler anladın sen sevgi degıstırebılır dıyorum kısaca.
Daha yeni reşit olmuşsun galiba. Birisini bulup evlensen de büyük hata, ne yaptığını bilmiyorsun evlilik öyle kolay bir şey değil iyice tanıman lazım. Sonra pişman olursan bile ortada kalmaktan korkup boşayamazsın.
Valla öyle dedıgınde de pişman oldım bı an ömür boyu sahıp çıkarım falan diyodu. Yahu calısmıcagım bunu kabul eden benı seven cıkacaktır elbet. Ama de dıgn gibı evet bukadar atraksiyonu ancak dayılar kaldırabılır. Evden kaç çalışma bı de onla evlen. Evden kacanı kabul eden zor bulunur calısmıcaksın söz diye söz veren de zor bulunur üstüne evlenen de zor bulunur bu dayıyı kaybettım belkı de onu engelleyerek en kötü ihtimali düşününce kaybetmiş oluyorum onu 😂😂😂. Cıddıyım ama kaçma planım varsa o dayı 3/3 idi. 35 sadece şiirler ile baydı benı. Cıddıyet de arıyorum ben dayanamıyorum böyle ya. Resmen sokakta yaşamak bu adamı çekmekten daha güzel geldı gözüme bı An engelledım. Ama kacıp sokaga düşme planım hala aklımın köşesinde
Öyle de bu evde napcam be
Bilmiyorum durumun ne kadar kötü. Çalışmayı reddederek özgürlüğünü kazanamazsın ama, aileden kurtulup bu sefer kötü kocanın ve onun ailesinin eline düşersin.
İşte dunyayı bu yüzden sevmiyorum.
Çalışıcan mecbur kimse sana istediklerini altın tepside sunmayacak.
Ben istemiyorum ya ilmek istiyorum her sabah kalkıp 8-12 saat calısmak çok saçma ve bı de istediğim bı şey yok kı zaten ev mı alcam hayır araba mı hayır kıyafet mı evlılık mı hayır hiçbirıne ihtiyacım yok istemiyorum da neden calısayım kı
Gamer ol az ihtiyar var bence seni sarar. Hihihi
Evet ama gözler de bozuldu ya
Zor bulursun
Neden
Kalmadı
Bi bak bence
Nasl
Kendine yani