Aşk İlişkileri Gecenin bir yarısı stalkladığımız kişiyi seviyor muyuzdur? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Stalk yapmanın saatlerinin sevgiyle bir bağlantısı var mıdır? Gecenin bir yarısı akla gelişler daha mı anlamlıdır? Güncellemeler+1 yıl 🤔🤔 Gecenin bir yarısı stalkladığımız kişiyi seviyor muyuzdur? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Ben kimseyi stalkalmıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben stalk yapmayı bilmiyorum diyebilirim her halde anormal bir durum var derdim 1 5 Yorumla Peripellonis +1 yıl Anormal değildir ya o kadar 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de anormal bir durum olmalı ki bilmediğim bir olayın içinde bulayım kendimi Yorumla Peripellonis +1 yıl Aynı fikirde değilsen senin için anormadir evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatı boyunca stalkın yanından geçmemiş. Biri birini merak edip stalk yapmayı öğreniyorsa bu normalin dışında bir durumdur o kişi için… Yorumla Peripellonis +1 yıl :)) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevmesen zaten merak etmezsin. 1 4 Yorumla Peripellonis +1 yıl Merak etmiyorum tanıyorum da neyse. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanımadığın insanı neden stalklıyorsun o zaman. Yorumla Peripellonis +1 yıl Ya Allah aşkına tanımıyorum mu yazmışım bacım iyi okuyun? Yorumla Peripellonis +1 yıl Tanıdığım biri zaten hani Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Muhtemelen takintidir o 1 2 Yorumla Peripellonis +1 yıl Değildir. Yorumla yolcu3434 +1 yıl Herkesin bı fikri var Yorumla
PijamalıWampirr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Psikolojini bozar hiç gerek yok aklına sokma bence 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Yok takıntılıyız demektir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben kimseyi stalkalmıyorum
Ben stalk yapmayı bilmiyorum diyebilirim her halde anormal bir durum var derdim
Anormal değildir ya o kadar 🤔
Ben de anormal bir durum olmalı ki bilmediğim bir olayın içinde bulayım kendimi
Aynı fikirde değilsen senin için anormadir evet
Hayatı boyunca stalkın yanından geçmemiş. Biri birini merak edip stalk yapmayı öğreniyorsa bu normalin dışında bir durumdur o kişi için…
:))
Net şekilde hem de
Sevmesen zaten merak etmezsin.
Merak etmiyorum tanıyorum da neyse.
Tanımadığın insanı neden stalklıyorsun o zaman.
Ya Allah aşkına tanımıyorum mu yazmışım bacım iyi okuyun?
Tanıdığım biri zaten hani
Muhtemelen takintidir o
Değildir.
Herkesin bı fikri var
Akıl hastası değilsen ever
Kesinlikle
Stalk yapmadığım için fikrim yok
Psikolojini bozar hiç gerek yok aklına sokma bence
Hayır sadece takıntılısındır
Yok takıntılıyız demektir