Hayatı tersine yaşayanlar var.
Gece uyanık gündüz uyuyanların ilişkisi ne kadar sağlıklı olur?
Gece uykusundan daha güzel ne var bu hayatta Hıı?
Hayatı tersine yaşayanlar var.
Gece uyanık gündüz uyuyanların ilişkisi ne kadar sağlıklı olur?
Gece uykusundan daha güzel ne var bu hayatta Hıı?
Evet ben olurdum yani sonuç olarak benim de uyku düzenim oldukça kötü zaten geceleri uyuyamıyorum uyusam da geç uyuyorum yani günlük hayatını etkilemiyorsa olurdum zaten uyku düzeni zor da olsa bence düzeltilemez bir şey değildir. Gece uyanık kalmak ve gündüz uyumak, uyku düzenini ve uyku kalitesini etkileyebilir. İnsanların çoğu için gece uyumak ve gündüz uyanık kalmak, biyolojik ritimleri ile çelişir ve uyku problemlerine, yorgunluk, dikkat eksikliği, konsantrasyon zorluğu ve genel olarak sağlık sorunlarına yol açabilir. Sağlıklı bir ilişki, genellikle uyumlu bir yaşam tarzı, düzenli iletişim ve birlikte zaman geçirmek üzerine kuruludur. Gece uyanık kalmak ve gündüz uyumak, uyku düzeninin bozulması ve diğer yaşam alanlarında uyumsuzluk yarattığı için ilişkileri olumsuz etkileyebilir. Eşler arasında farklı uyku düzenleri ve yaşam tarzları varsa, bu durumu yönetmek ve uyum sağlamak önemlidir. İletişim, anlayış ve esneklik bu tür durumların üstesinden gelmede yardımcı olabilir.
Genel olarak işi gereği gece çalışanlar haricinde hayatında bir düzen olmayan kişiler gece yarılarına hatta sabaha kadar uyumazlar. Hayatında okul veya iş gibi sabah erken saatlerde mesaiye başlayan insanlar istese de hayatı tersine yaşayamazlar. Kısacası birlikte vakit geçirmenizi engellemiyorsa çok da bu konuyu dert etmenin bir anlamı yok. Herkes hayatında bir düzen oluşturmaya başladıkça geceleri gece, gündüzleri gündüz gibi yaşamaya başlar. Belki de bakarsınız karşınızdaki kişinin hayatını düzene sokacak kişi de siz olursunuz..
Cevap
19Cevap
Geceleri avlanmaya çıkıp. Gündüzleri yatan birisi aklıma geldi. Jsj
Gelecek olan etiketsiz gelir. 🥲
Biz geceleri ölüyor muyuz 😅
Halbuki nefes alıyoruz 😃
Sevdiklerimle inatlaşırım ben :D değerini bil sus
Sevgili olur mu bilmem ama sanırım sadece eve girip çıkarken selamlaşiriz. 😂
Kendi fiziği ve hayatı sağlıksız, bana ne faydası olacak? 😂
O zaman gerekeni yap 😈
Öyle bir aday varsa, gönder gitsin. 😂
Anlıyorum...😅
Aşk olsun, ben fesat miyim?😝😂
😅 yakalandik
Ne kadar geceleri uyumayan ve giderek artan bir toplum dahi olsak da gece uyunup dinlenilmesi için yaratılmış bir gerçektir.
O adamların kendi psikolojisi yerinde değil ki superReyis ilişkileri nasıl düzgün olsun
Bende bahsediyorsun resmen ya 😂 😂 ve sevgilim yok maalesef olmuyor
Gece yasamasi daha keyfli degilmi. Gunes doğunca benim icim karariyo sabah oldu diye 😀
Bence olmaz oralarda her tür kötü alışkanlık kapar senide sürükler salla gitsin
Olur, güvenilir insanlarız biz. Yamuk yapmayız.
Imza: Gecekusu savunucusu
Gece uykusundan daha güzel olan şey geceleri tek başına çığlık çığlığa korku oyunu seyretmektir.
Adam dediğin geceleri evinde oturur.
Bella ve Edward ilişkisi gibi olur bu ilişki çok zorlar benimde vampire dönüşmem gerek yoksa olmaz.
mesleğim gereği çoğu zaman gece çalışıyoruz karşındaki insanın anlayışına bağlı
Yillardir gece 3 ten once uyudugumu bilmem. Galiba bi 7-8 senedir boyleyim.
Aynı saatte denk gelmiyorsak olmaz
Ne farkeder ki
Gece çalışınca gelde çözüm bul 😃
Gündüz uykusu daha güzel 😂
Gecenin sessizliği çok hoştur
Psikolojisi bozuk insan ilişkisi
İşi gücü yokmu la onun
Ne biliyim bana soruyon
Yaw tamam
Şimdi onlarda insan şey etmeyelim
Gece'den güzel ne var peki bu hayatta hıı?
Pek sağlıklı gelmedi boş ver
Yok ya gece görüşmek falan da zor olur.
Neden olmasın😅onlar da insan😂
Olmaz.
Olur bence
Olmaz
Leş gibi ilişki
Vampir olmasın 😅
Olmaz bence
Hayır olmaz
Olmaz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?