İlişkide zaman geçtikçe belli başlı şeyler rutine ve alışılmış şeylere dönebiliyor. Bu da, ilişki içindeki heyecanın azalmasına sebep oluyor.
Peki bu heyecanı diri tutabilmek mümkün müdür?

İlişkide zaman geçtikçe belli başlı şeyler rutine ve alışılmış şeylere dönebiliyor. Bu da, ilişki içindeki heyecanın azalmasına sebep oluyor.
Peki bu heyecanı diri tutabilmek mümkün müdür?
Evet var. Mesela hep görüşmemek her gün yan yana olmamak bence çünki insan çabuk sıkılıyor hem heyecanı gidiyor bir yerden sonra, piknik yapmak, korku filmine gitmek falan güzel heyecan yaratırdır.
Her gün görüşmek istemeyince de bu sefer " sen beni sevmiyon " oluyo :D Zor böyle konularda anlayışlı olan insan sayısı :D
Ergen ruhlu insanlar söyler tabii her şeyin bir adabı sırası var😃
Ah bir bilseler :D
Tabi ki mümkün. Sadece monotonluktan çıkmak gerekiyor. Bilardo, masa tenisi, yürüyüş, boyama, müzeleri gezmek, birlikte çiçek buketi yapmak gibi aklınıza gelebilecek her etkinliği yaparak hem anı biriktirirsiniz hem birbirinizj tanırsınız hemde bidahaki buluşmayı heyecanla bekleyeceğiniz bir ilişkiniz olur. Sürekli kafede oturmak çok sıkıcı ve ilişkinin dinamiğini bozuyor.
bencede ilişkiyi rutin hale getirmemek çok önemli. Bu yüzdende yeni hedefler koymak birlikte farklı etkinliklere katılmak heyecanı diri tutabilir bencede aynen katılıyorum çok haklısınız
Evet mümkündür önemli olan birbirini sevmek ve iletişimi sağlam tutmaktır.. zaten iki taraf da eğer kafa dengiyse o ilişki her zaman heyecanlı ve eğlenceli olur benim için.
Cevap
4Cevap
İlişkiyi rutin hale getirmemek önemli. Bu yüzden yeni hedefler koymak, birliktr farklı etkinliklere katılmak heycanı diri tutabilir.
Mümkün, önemli olan o ilişkiyi sıradanlaştırıp rutine çekmemek..
Birbirini iyi tanıyan çiftler bunu çok güzel başarabilir..
Bana göre tabii ki insan sevdiğine karşı hep heyecanlı olur zaten
Mümkündür. İki eğlenceli insan yeniliklere açık olur ve monoton bir hayat sürmez..
Sevince mümkün oluyor
Karşılıklı saygı ve güvene dayalı sevgi her zaman heyecanlı bir ilişki içinde olur..
Mumkun. Kisilerin elinde bu.
Mümkün kavgayla
Arada silah doğrultuyorum mümkün oluyor 😂😂
Bi müddet sonra imkansız sayılır
Evet mümkün
mümkündürr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?