Selâmm 🧚🏻
Sevdiğiniz insanın gözlerinde, teninde o eski heyecanı göremediğinizde ne yaparsınız?

Selâmm 🧚🏻
Sevdiğiniz insanın gözlerinde, teninde o eski heyecanı göremediğinizde ne yaparsınız?

Sadece insan olmak önemlidir, şu an ki sevgililerin tek derdi cinsellikten başka bir şey değil
Sevgiliyken cinsellik yaşayanlar bana çok saçma geliyor, sanki peşlerinden atlılar koşturuyor cinsellik yaşa diye evlenene kadar beklemek varken niye hemen bir şeyler yaşamak istiyorlar
Erkekleri boş ver ben kızlara söylüyorum bunu sevgilim dediğiniz insana iyice bakın derim, gerçekten seven insan evlenene kadar bekler ilklerini yaşamak için
Kendimden örnek vereyim bedensel yürüme engelliyim kızlar ön yargılı oldukları için beni reddetti, ben boş bir insan mıyım hayır değilim şu an da hâlâ tertemiz insanım ne aşk ne cinsellik, kendi sağlığıma dikkat eden biriyim spor yaparım düzenli beslenirim kendimi geliştiririm bilgiler edinirim şu an da meslek bulabilmek için çabalıyorum kendi geleceğimi iyi yapabilmek için ama meslek de bile şans veren yok bakalım hayırlısı
Helal olsun
Heyecan bittiyse pek yanabilecek bişey kalmıyor buna emin ol , heyecan bitince uzatmaları oynamaya başlarsın
Çok karmaşık maalesef
Bence yeni yeni aktiviteler yapmak lazım, hep aynı yerde buluşmamak lazım, beraber yeni projelere imza atmak lazım geleceği dair hayalleri taze tutmak lazım…✨
Cevap
9Cevap
Aşk ve güven varsa heyecan da gelir zaten.. bunlar yoksa da kimse kandırmasın kendini heyecan olmaz..
Sadakatli olmak ve iki insanın birbirini anlayışı diyelim.
Birisi önce bana ilişki yapma formülünü verebilir mi? Jdndjdnd
Yeniliklere açık olmak lazım rutin olarak görüşmelerinizde farklı ortamlara girmek heyecanı arttırır
Ayrılırdım yapacak bir şey yok kül yeniden alev almaz
Sık sık diyalog ve buluşma
Sevgiliyi ayakta uyutmaktır
Seks, öğrenemediniz hâlâ
Saygı ve sadakat, güven
seks s yapmak
Ölçülü olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?