
Bunu biraz konuşalım. Özellikle ülkemiz, bu konuda baya popüler.
Sizce bunun sebepleri nelerdir?

Bunu biraz konuşalım. Özellikle ülkemiz, bu konuda baya popüler.
Sizce bunun sebepleri nelerdir?
En ortalama Kıza bile 100 kişi uçkurunu tarmin etmek için yürürse ne olur kardeşim O Kızda derki Ben dünyanın gelmiş geçmiş en güzel kızıyım. Kadınlar belki bilmeyen vardır Hipergamiktir. Eşiti veya Alt seviyede ki Erkeği sevemezler soğurlar Kendilerinin her anlamda üstü olan erkeği tercih ederler. Dedim ya sahte damsalak abaza erkeklerin talep yağmurlarına mağrus kalıyorlar Zannediyorlar ki Erkeklerde kendileri gibi seçici Yokluktaysa seçeneksizse Damacana bile hallenen tipler olduklarını bilmedikleri için ortalama hatta altı olduğu halde kendini Kraliçe zannediyor Ben aşırı güzelim Güzellikten geberiyorum Zannediyorlar Dedim ya Hipergamik öyle olunca Hani belki Hanry Cavil Be bilim Kıvanç burak özçivit gibi birisi Yazarsa Hani belki bir şans verebilirim. Kafasıyla Çoğunu reddediyor direk eliyor. Damsalaklığı bıraksanız artık diyorum.
Hipergamikler ama bu dinamik bozuldu şöyle ki 1000 lerce abaza dm. kutularına abanıyor 10 üzerin 3 olan kız kendini 10 üzerinden en az 7-8 görüyor.10 üzerinden 10 adam istiyor Buda pek çoğunu elemelerine sebep oluyor. Damsal, aklığı Bırakmadığınız sürece bu denklem değişmeyecektir.
Çünkü kadın seçen erkek seçilendir her zaman.. bir erkek istediği zaman ilişki bulamaz.. istediği zaman bir kadını elde edemez.. bunu anca kadın isterse yapabilir.. ama kadın öyle değil gün de 100 erkek bile bir kadına mesaj atıyordur mesela ya da istiyordur.
Ben şöyle düşünüyorum bence erkekler ilk aşık oldukları kıza çok fazla anlam yüklüyor ve gelecek görüyor daha sonrasında kendini düzeltip yine aşık oluyor ama sonuç aynı olunca ciddi düşünmeden takılmalık konuşuyorlar insanlarla. İş ciddiye binmeye başlayınca yani karşı tarafta yaptığı ilgiyi kendisinden bekleyince kaçıyorlar. Sorumluluk almak istemiyorlarmış (o söyledi)
Cevap
10Cevap
Erkekler daha çok talepte bulunuyor ondan olabilir, fazla ısrarcı olan kaybeder
Bence bu durumu kadın erkek diye ayırt etmemeliyiz, daha çok karakter meselesi böyle şeyler.
Sevgilim olmak ister misin diye soru açsın bir pembeli bakalım anında 20 talip geliyor minimum :D Bahsettiğim şey de bu aslında
Ortada bir arz var hem de fazlaca. :D
Olum ilk başta okurken şok oldum ahhahs 🤣 dedim noluyoz evet sevgili bulmak açısında kadınlar 1 : 0 önde
Hahahah severim böyle şeyleri ddj
Ayıp ama ahshhshw
Kadınlar kolayca erkeğe ulaşabilir, zaten sosyal medya hesaplarına güzel çirkin fark etmez kadın olması yeterli yüzlerce mesaj gelebilir fakat kadınlar açısından zor olan şey kaliteli bir erkek bulabilmektir.
çünkü kadınlar daha özgüvenli ama maalesef biz erkeklerde özgüven yok sevgi ve saygı probleminide göz ardı etmemek gerekiyor diye düşünüyorum jest bile yapamazsak ilişki yapamazsak yaşayamazsak bu işin ne anlamı kaldı ben böyle düşünüyorum
Çünkü tüm dünya canlılarında dişi olan seçicidir ne yazık ki erkek gözxe girip beğenilmek için çırpınır.
Bence kadınların kolay ilişki yapabilecek durumda olmasına rağmen yapmayacak kadar küstürülmesini konuşalım.
Çünkü talep eden erkekler talep gören kadınlar.. Haliyle seçim şansı çoğunlukla kadınlarda oluyor..
Öyleyse ayrılmadan yerini ayarlayan, sosyal medyadan karşı cinse yürüyen beyler kim oluyor
Kadınların peşinde her türlü erkek var ve adım atmak erkeğin görevi olduğu için
Tek sebebi kısmeti yaratanın bizzat erkeğin kendisi oluyor olması..
Öyle bir şey mi varmış? Ozaman sorun bende sanırım ahsg
Erkekler seçici değil
Bnde tersini düşünüyorun
Neden?
Bana göre erkekler sevince unutamıyor
Bilsek burada olmazdık
Bu konuda erkekler daha iyi
Bizim mememiz olmadığı için zorlanıyoruz
Kadının alıcısı çok erkeğin yok
Bunun tek sorumlusu kadınlar olmasın? :)
çapkın olmadıkları için belki de 😂 sjsj
Arz talep
Tam anlamadım
Kadınlar daha dolay sevgili yapabiliyorken, erkekler neden yapamıyor? soru bu aslında :)
Aslında bu doğru değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?