Gizli Üye(30-35)+1 yılVardir. Ben sunu gozlemledim dogru ya da yanlis degisebilir kisiye gore ama erkekler sevgili falan ya da takilmalik olunca evet guzellik falan bazen ön olana aliyorlar ama evlilik olunca yanindaki kadinin o kadar dikkat cekmesini istemiyorlar.
Yani cok guzel bir kadina erkekte, kadinda döner bakar. Bir ömür de surekli yanindaki kadina olan bu bakışlari görmek bir yerden sonra sıkar, rahatsiz edebilir diye dusunuyorum. Kadini mahremi gibi goren, kiskanma duygusuna sahip erkeklerin basta erkekler olmak uzere karısının göz hapsine aliniyor olmasi fazlasıyla rahatsiz eder diye dusunuyorum. (Bazilari gurur da duyabiliyor eşinin guzelligiyle, bakilmasiyla, dikkat çekmesiyle falan bu ayri bir konu)
Yanindaki kadinin hem fizik, hem guzellik hemde giyim olarak bazi erkeklerin cok fazla dikkat cekmesin istedigini goruyorum. O yuzden evlilikte daha orta halli kizlarla evleniliyor sanki. Bu durumda da aslinda güzellik her zaman işe yaramamis oluyor, elde edemeyecegi erkek yok durumu olmuyor
22 Yorumla- +1 yıl
Eşine bakılmasından gurur duyanlar güzel kardeşim , gerçi bu ülkede etrafta onlardan çok var.
Güzellik "zeki" bir erkek için ilk seçenek değildir DOĞRU BU, gerrizeekalı olup sadece güzel olan çok kadın var bu ülkede.. erkekle hiçbir uyumları olmayan kendi kafasına göre takılan zekası düşük moda magazin futbol (tam bir komedi) dışında bib0oktan anlamayan, egolu kibirli narsist soytarı kadın dolu etraf ve istedikleri kadar güzel olsunlar bir erkeği ancak KISA SÜRELİ olarak "ET" ile etkileyebilirler o da BELKİ? yaklaşımlarına ve tanışma ÇABALARINA GÖRE ! Artık erkekler "güzel" kadınlardan uzak duruyorlar buülkede, çünkü bu ülkede bir kadın biraz güzel olunca = KİBİRLİ UKALA ŞIMARIK EGOLO NARSİST kendini kraliçe prensess saanan arıza tipler oluyorlar ve erkeğe hiçbir faydaları yok TEK BİRŞEY dışında ! aklı olan erkekte ölçer biçer bakar tartar.. bunun bana ne faydası varki hiç bi işime yaramaz , tek işe yarayan kadın zaten etrafta DOLU der ve onunla uzun bir yola çıkmaz.
Genel olarak gözlemlerin DOĞRU , seven ve ciddi olamak isteyen "düzgün" bir erkek yanındaki kadını orspu, kaşşar gibi gibi çıplak giyinip etini etrafa teşhir etmesini isteMEZ ve insaniii olanı normal olanıda bu. Sen yanındaki erkeğin (spor yapmış ve vücudu düzgünse) başka kadınalara kendini reklam edip göstermesini onları cezbetmesinii nasıl İSTEMEZSEN düzgün ve normal bir erkekte bunu asla istemez. Kadınlarda güzelliğin biz erkeklerin ZEKİ olanlarında GERİ-Tepme istenmeme ve GÜVENİLMEME durumu çoktur (Bu yüzden güzel kadınlar YALNIZDIR denir, düzgün ve ciddi düşünen erkeklerde onlara GÜVENMEZLER), Tanışma çabası olmayan ve MAL gibi soğuk bekleyen kadınlar HERZAMAN bu tip aynı erkeklerle tanışabilirler ! Dejavu.. çünkü tanışma çabaları yoktur.. düzgün erkekler sevmeye tanışmaya çabası olmayan kadını İS-TE-MEZ-LER. Bizler KÖPEK değiliz. - +1 yıl
@_Emre___ agzıan sağlık eksiksiz katılıyorum. Bir kadın zeki başarılı kibar ve çalışkansa zaten güzellik için başka bişey aramasına gerek yok insanlar biyerlerini açarak güzellik olmadığını anlama kapasitesinde olmalı ve bu bakış açısına sahip kadınlar oturup kalkmasına dikkat ediyorsa o kadın için paspas olurum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSırf güzel diye bir kadın herkesi elde edemez. İnsanların kriterleri var. Kimileri sadece yatmak ister. Kimileri de entellektüel kadın ister. Bütün kriterleri yazamam tabiî. Bunlar sadece bir örnek. Ayrıca erkeklerin bir kısmı tek vasfı güzelliği olan ve sadece bununla övünen birisini istemez. Güzellik dışında bir kadın ne yapabilir mesela? Kendine ne katmış?
55 Yorumla- +1 yıl
Evet.
@almanprens yorumumu da beğenirmiş brom 😻. Nedense mutlu oldum. - +1 yıl
Teşekkür ederim efendim.
- +1 yıl
bir şey değil.. bana ve çevremdeki çoğu arkadaşıma göre bu ülkede GÜZEL KADINLAR artık İTİCİ geliyorlar çünkü bu ülkede bi kadın biraz güzelse kendini birr halt sanıyor kibrli şımarık ukala egolu narsist oluyor.. tanışmaya hiçbir çabası olmuyor, erkeğe hiçbir saygısı olmuyor ve MAL gibi bekliyor soğuk oluyorlar vs bir sürü NEGATİF eksi puan. işte bu nedenle çirkin denilen kadınların yanında yakışıklı güzel ve hatta düzgün erkekler oluyor :-) Çünkü onların tanışmaya sevmeye iletişim kurmaya çabaları var. Bu ülkede erkeklere TVde orada burada dizilerde vs sürekli saaapık kattilll abazaa vs aşağlık hakaretler ediliyor ve erkeklerin %80-90'ı bu durumdan rahatsız oldukları için kadınlardan UZAK duruyorlar ve bakmayana ilgilenmeyene tanışmaya hiçbir çabası olmayana gitmiyorlar. Kadınlara sürekli akıll hastası yalancı ilişki uzmanı tipler tarafından YALAN söyleniyorlar, erkekler peşinizden koşacak siz kaçın o severse gelir vs vs vs saçma sapan ilkokul çocuğu mantıklı gerçekçi olmayan aptaalca yorumlar bilgiler bunlar. Bu ülkede kendisiyle tanışmaya hiçbir çabası olmayan bir kadına zorla giden erkekler saapık durumuna düşer. Aşk sevgi karşılıklıdır ! Aşk sevgi pizza değildir , pizzayı bile SEN sipariş edersin ve öyle sana gelir ama Türk kadınına kendi sipariş etmediği hiçbir çaba göstermediği pizza ayağına zorla gelecek oda afiyetle yyiecek sanıyor? bu çok mantık dışı bir düşünce ama çoğu kadın bunu benimsemiş ve inanıyor.. bu hareketi = çağrılmadan bir kadın bakmadan iligilenmeden elektrik almadan gitmek = KISA SÜRELİ düşünen aldatan kandıran yalancı bar club insanı gececi saapık erkeklerin tarzıdır, bu cesaret edildir, seven her erkek CESURdur ama kendisine 1yeşil ışık yakan tanışmaya çabası olana o erkeği kendine çekmeyi bilen kadına CESURDUR! herkese karşı değil ! ayrıca bir erkek önce uzaktan bakar? ve düşünür bu kadın kim? evlimi sevgilisi var mı nişanlımı sözlümü? Senin tanışmaya hiçbir çaban yoksa soğuk duruyorlarsan ozaman kaybedersin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Erkekler sadece güzelliğe bakıyorsa yoktur😂bunun karakterli karaktesizi var dolandırıcısi yalancısı şıpsevdi olanı var yani varda var 😂
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sinek bile tavlayamam bu durumda çirkin mi oluyorum ühüğ
14 Yorumla- +1 yıl
Bence çok güzelsin kendine yazık etme
- +1 yıl
Agresif abla sen bile 29 olmuşsun yav zaman ne çabuk geçiyor yıllar önce 25 din :(
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılDiğer kadınları bilemem ama kendi adıma söyleyeyim, kafama taktığımı koluma takarım kaçarı yokkk ;))
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılÖyle bir şey yok. Her şey güzellikten ibaret değildir. Karakteri kişiliği davranışları da mühim. Oldu bu güzel tamamdır demek yanlış olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet vardır neden olmasın her güzel kadın ya da her yakışıklı erkek herkesi elde edemez kesinlikle.. zaten önemli olan karakterdir dış görünüş değildir.. ama fakat günümüzde herkes dış görünmüşe odaklı olduğu için de güzellerin sanki herkesi elde edebileceğini düşünüyorlar.. mesela benim için sadece karakter önemlidir.. bir kadının güzelliğine düşmem hiç bir şekilde
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz mı erkek istemese isterse dünya güzeli olsun boşuna gadası
11 Yorumla Önceliği güzellik, yakışıklılık olan insanlar her daim kaybetmeye mahkumdur.
tipe düşmek nedir abi bu kadar mı yokluktasınız diye sorarım ben bu insanlara :D
71 Yorumla- +1 yıl
Güzel olmasına gerek yok ki pempe nüfus cüzdanı olsa tamam diyen bir güruh var
+1 yılGöreceli çok. Her yakışıklıya düşmediğimiz gibi her yakışıklı da her güzele düşmez. Belki tipi zevki başkadır. Herkesi düşürürüm ya diyen kadın aslında aşırı özgüvensiz kadındır, kendinde eksik bulduğu noktalar vardır gerek zeka gerek güzellik olarak ve tavlayamayacağım kimse yok ya diye kendine empoze ederek egosunu yükseltmeye çalışır. Gerçek bir mükemmelliyetin övgüye ihtiyacı olmaz çünkü
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılİndirin silahı sarışın hanfendi. Son uyarı
22 Yorumla- +1 yıl
Eller yukarı donlar aşşaa😄ahahah
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kadınların elde edemeyeceği kalbi ve beyni bacak arasına endeksli olmayan zeka küpü istisna erkekler var mutlaka. Ama genelleme yapılırsa erkekler güzel bir kadına karşı daha savunmasız. Bu inkar edilemez bir gerçek..
23 Yorumla- +1 yıl
İşte bu yüzden çelimsiz kara kuru tipine bakmadan kadının ince dudağını ya da kıvrımsız belini eleştirebiliyor erkekler ajskskdkfkfkflglglg
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler güzelliğe düşseydi çok yakışıklı erkeklerin yanında ki kızlar da çok güzel olurdu. Bence o kadar çok güzellik dertleri yok takılmak için vardır ama ciddi ilişkide çok aramıyorlar. O yüzden güzel bir kadın herkesi kendine aşık ettiremez beğendirir ama aşık ettiremez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. güzellik kavramı bana göre göreceli insanların zevkleri bir olmaz missturkeyde bile secilen kadınların %90 ı beni etkilemiyor ama coğunluğa göre cok güzel olmayan orta gibi gelen kişiler cekici gelebilir o yüzden güzellik elde etmek için en büyük nitelik değil basit erkeklere işe yarar
12 Yorumla- +1 yıl
ordakiler gerçekten çirkin çünkü
Güzel olduğumu düşünüyorum ama elde edemediğim bir erkek var güzellik hiçbir işe yaramaz güzellik bilgi mal mülk gerçek sevgiyi elde etmeye yetmez benim için yetmedi maalesef olsaydı sevdiğimi erkek için canımı verirdim
12 Yorumla
+1 yılHer kadın aynı olmadığı gibi her erkekle aynı değildir, evet biz erkekler güzellik algısı fiziki olarak beğendiğimiz kadınlarla sevgili olmak ya da cinsel açıdan bir şeyler yaşamak isteyebiliriz, Ancak her erkek bunlara önem vermez yani hayatımızı aldığımız kadınlarda bazen sadakat sevgi saygı dürüstlükle ararız, O yüzden her güzel olan kadın her erkek tarafından beğenilecek ya da istenilecek diye bir kural yoktur.
10 Yorumla
+1 yılGüzel kadınları elde edemeyeceği erkek yoktur ama zeki ve gerçekten olgun ahlaklı kısacası dünyamızda 3 ,5 kişi kalmış erkekler disında elde edebilirler diye düşünüyorum
11 YorumlaZeki erkekler bence sadece güzelliğe bakmaz karaktere de bakar
22 Yorumla- +1 yıl
Bunu diyen kadında zeki :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence her şey güzellik ya da yakışıklılıktan ibaret değildir. Güzel ama ilgisiz bir kadını bence hiç bir erkek istemez
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani elde etmekten kasta göre değişir! Yatmak için evet ama gerçek bir ilişki için hayır bence!
11 Yorumla
+1 yılHayır vardır. İlişkiler sadəcə dış görünüşlə olmuyor. Frekanslar da uyuşmalı. Bu yüzdən red yiyebilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Dünyadaki her şey enerji zatən.💆🏼♀️
+1 yılGüzellik önemli ama insanları birbirine yaklaştıran karakterdir. Güzel kızlar akıllı erkekleri elde edemezler. Çünkü, akıllı erkekler güzelliğin yeterli olamayacağını bilirler.
24 Yorumla- +1 yıl
Bu söylediklerimi senin için söyledim❤️ diğer erkekleri bilmem
- +1 yıl
❤️❤️❤️😘
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılVardır. Erkekler sadece güzelliğe tav olmuyorlardır en azından umarım
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Genelde biribirini öyle bakarlar ama mutlu olamazlar.. karakter ve insan olmak önemli..
11 Yorumla
+1 yılGüzelliğe güvenerek elde edilen erkek gerçek bir sevgi ve aşk sunamaz o kadına. Karakter kalıcıdır, güzellik denilen şey ise geçici ve göreceli.. Güzelliğe güvenerek elde edilen erkek kadının kibriyle kendi bencilliğinin bütünleşmesidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel kadınlar beni elde edemez ex enişte ama çok güzel kadınları bilemem
12 Yorumla- +1 yıl
onlar zaten sol böbreğimi istesin vereyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelliğin ötesini görebilen ve kadına doymuş bir erkek her türlü ret eder.
11 Yorumla
+1 yılHer şey güzellik /yakışıklılık olmadığına göre her iki cinste de vardır.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki vardır her erkek bir değil evet çapkınla yatarsın namusuna düşkün insanla yatamazsın çünkü ona tersdir böyle şeyler çünkü namus sadece kızda değil erkeğin göz kapaklarındadır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılVardir. Beni ikna etmesi zordur. Ayrica dunyanin en guzel en atesli kadinini getirsen beni bastan cikaramaz. istediginiz zaman denemek icin birerini musallat edebilirsiniz saygilar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokluk čeken abazaları rahatlıkla elde edebilir. Bu hayyatta hiçbir şekilde elde edilemeyecek adamlar mutlaka vardır.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Var tanikide her erkek guzlegie bakmaz zekayla bakar bazen
Bu cümleyi yazarken ne kadar inanmasam da öyle olduğuna inanmak istiyorum 🥹🥲🥲
14 Yorumla- +1 yıl
Aradığınız abone daha doğmadı 😁 şaka bir yana sapyosexüel erkekler var zekaya aşık olan ama çok az
- +1 yıl
@Mehmet09876 😂😂biliyorum
Keşke diğusaymiş - +1 yıl
Birde ben varım sapyosexüel ama ruhen ölmüşüm😁
- +1 yıl
@Mehmet09876 😂🤣🤣🤣
Abazanları ederler sadece güzelliğe bakan, zeka akıl aramayan beyleri düşürmesi kolay olur. Gerçi onlar ee. sek bulsa durter 😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılçirkin kadınlar daha çok elde ediyor erkekleri çünkü onlar yapışkan bir sülük gibi ama güzel kadın ilgiye tok olduğu için umursamaz pek
20 Yorumla
+1 yılVar. En azından ben. En güzeli gelse edemez. Alayının mq. Denemesi bedava. Ama hiç şansınız yok asla asla asla olmaz
10 Yorumla
+1 yılKadında sadece güzelliğin yeterli oldugunu düşünmüyorum zerafet zeka anlayış bunlarda tamamlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek kolay lokma olmuyor 😂 güzelliğin de açamadığı kapılar var adam vardır zekaya kişiliğe bakar adam vardır bir tene kendini heba eder
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Başka nitelikler arayan erkek için geçici bir heves olabilir güzellik. Nice güzel kadinlar var bahtsız bedevi şansı var..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence aksine zeki kadının elde edemeyeceği erkek yoktur. Zeki kadınlar güzel kadınlardan daha çekici geliyor diye düşünüyorum erkeklere.
10 Yorumla Güzellik çoğu erkekte zaaf, zaafım yok diyenlerde hayatlarında bir kere de olsa birinin güzelliğine kapılmışlardır.
10 Yorumla
+1 yılHer şey güzellik olmadığı için elde edemeyecegi erkekte vardır tabiki.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet güzel ve kafası çalışan kadın istediğini alıyor like me :/
10 Yorumla
+1 yılVardır tabi herkes güzelliğe bakmaz ve güzel olupta bir b oka yaramayan var.
10 Yorumla
+1 yılİllaki tavlayamadığı erkekler oluyor onlarda zaten pişman olup geri dönüyorlar kdjcjdjkckfkcmc
10 Yorumla
+1 yılGüzellikte önemli evet ama kalp güzelligide önemli ikiside
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Çok seçici, güzelliğin yanı sıra zekaya da önem veren birini kolay tavlayamazlar belki
20 Yorumla
+1 yılHer erkeğin sırf güzel görünüme baktığını sanmıyorum ama büyük bir çoğunluğu için geçerli 😃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Güzeldir ama onun yaşam tarzına , dünya görüşüne, prensiplerine uymuyordur. Ondan ilişki düşünmez
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık. Güzellik değil o. Aura albeni yoksa hiçbir anlamı yok.
10 Yorumla
+1 yılAllah kader güzelliği versin. Elde edilip ne olacak
10 Yorumla
+1 yılGüzel olan kadınların bahtı kötü olur. Nerden biliyorsunuz diye sormayın..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sadece güzelliğe bakan ve basit erkekleri elde ederler evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer muhteşem güzelikde seksilikde ve çekicilikdeyse elde edeceği erkek çoktur ya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılVardır tabikide erkek güzel kadın sevmiyor olamaz mı
10 Yorumla
+1 yılGüzel ve aptal bir kadınsa zeki bir erkeği elde etmesi mümkün olmuyor bence
10 YorumlaGüzel kadin erkekleri k*peği yapar.
Abaza çok memlekette.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılVardır illa ki. Her erkek güzel kadına tav olursa, diğer insanlar ne yapacak!
10 Yorumla O nasil laf öyle ya :D bir sor bakalim güzel kadinlar bizi elde edemeyince yokmu sayiyorlar kendini
10 Yorumla
+1 yılİllaki vardır herkes her istediğini elde edemez. Milyon çeşit karakterde insanlar var
10 YorumlaZekada varsa istediği her erkeği elde eder gibi geliyor bana
10 YorumlaTabi ki hayır kadınlarda böyle gereksiz bir özgüven var, istediğim erkeği elde ederim diyecek şuursuzluğa sahipler ama her öküzün eti yenmez 😄
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCok isterse guzelle yatilir onun disinda karakter onemlidir uyum onemlidir kimse kendisi vermiyor sonucta disa tapan insan karaktersizdir
10 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat